Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X3 או סדאן 'מנהלים'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מדבר על הגרסא של החמש דלתות שבאופן אישי נראית לי מחרידה חיצונית לעומת האופציות.

לפות״ש, במידה ורוב מכריע מהנסיעות שלך הם לבד לך על החמש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

530 הכי הרבה רכב מבין אלה שציינת גם X3 לא ברמת האיכות של ה530 וגם לא מהנה כמוה,כמובן שהסקודה לא בתחרות מול רכבים כאלה.

פורסם

רצית לשמוע את הקול הזה, אני הקול הזה. אני הייתי לוקח את ה440i בכל מצב שבו זה מתאפשר, בגלל ההתנהגות העדיפה וחטיבת ההנעה, אם זה אפשרי לך מבחינה פרקטית ואתה אוהב את מלאכת הנהיגה, לך עליה.

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
530 הכי הרבה רכב מבין אלה שציינת גם X3 לא ברמת האיכות של ה530 וגם לא מהנה כמוה,כמובן שהסקודה לא בתחרות מול רכבים כאלה.

אתה מכיר את הX3 החדשה שאתה יכול לטעון שהיא לא איכותית או מהנה כמו ה5? [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מכל הארבע נהגתי רק על ה 530. אכן רכב מדהים. המתחרה שלו, ה E350e שבמקרה שלי גם זו שנבחרה בסוף, נבחרה רק ע"פ פרמטר בודד. בכל פרמטר אחר זה היה יכול ללכת לפה או לשם.

• תוכן חדש...