Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מסוג יונדאי אקסנט 2004

הבעיה שהוא פתאום לא מניע, זאת אומרת שכאשר

מתי שאני מנסה להניע אז המנוע עושה רעש שעוד שניה הוא מניע אבל לא מצליח ,

שמתי לב שגם נעלם רעש של כמו מתח חשמל מתי

שמסובבים את הסוויץ עכשיו אין את זה . מה יכל להיות מקור הבעיה ??. תודה לעוזרים.

פורסם

בן כמה המצבר ? ראה מה התאריך שכתוב עליו חודש ושנה וחזור לדווח.

אפשר לנסות להניע עם כבלים ולבדוק עם רב מודד/מד מתח את מתח הטעינה של מצבר ואלטרנטור ולראות מה טעון תיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המצבר חדש ובנוסף ניסיתי להניע עם בוסטר , זה לא המצבר כי יש חשמל והכל וגם לא הקודנית של הרכב , שמתי לב שעכשיו מתי שאני מסובב את הסוויץ חסר מין רעש של מתח חשמל שהיה בעבר שעכשיו אין אותו אולי של המשאבת דלק ?

פורסם

הרעש מתח שעליו אתה מדבר זה ממשאבת הדלק...רעש של כ 2 שניות בהם המשאבה בונה לחץ. בדוק תחילה את הפיוז של משאבת הדלק בתיבת הפיוזים, אם תקין וקיימת קודנית כדאי לוודא שהבעיה לא בה ולבצע ביטול שלה לשם הבדיקה. אם הבעיה ממשיכה כניראה שקיימת בעיה במשאבה עצמה. כמו כן תרים את המושב האחורי שמתחתיו יושבת המשאבה ותן לה כמה טפיחות קלות ונסה שוב להניע. חזור עם עידכונים בממצאים.

פורסם

מחזק את מה שמאור אמר תבדוק את הפיוז של המשאבה יש מספיק דלק באוטו ?

אם מצאת את הפיוז והוא תקין סביר להניח שזה המשאבה ששבקה חיים למרות שיש רכבים שלא שומעים את המשאבה.

לי הרכב היה מניע אבל נאמר לי שהמשאבה מפסיקה לעבוד תוך כדי שהמנוע עובד החלפתי משאבה ועדיין היה אותו דבר.

מה שאני אומר זה שתבדוק טוב לפני שתחליף משאבה אוליי איזה חוט או משהו בתוך המיכל שם התנתק לך או שלא מגיע לשם מתח פשוט...

• תוכן חדש...