Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2 TSI שנת 2012-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות איביזה שנת 2012 או 2013 תלוי בתקציב.

אני רוצה לקנות רק אוטומט ושמעתי דברים לא כל כך טובים לגבי הגיר DSG בשנים האלו.

יש מישהו פה שיש לו רכב כזה ויכול לתת חוות דעת?

תודה לעוזרים.

פורסם

בקניית הרכב הנל תדע מראש שיהיו בעיות בגיר.

פחות שאלה של אם ויותר שאלה של מתי.

הרכב והמנוע מעולים, אם תהיה מוכן לספוג הוצאה של מס' אלפים במוסך פעם בתקופה אז מדובר בבחירה טובה.

פורסם

לי אין רכב כזה אבל,כבר כתבו לך שאין שבוע,שלאט נפתח נושא על הגיר המעצבן וגם בשנתונים המתקדמים יש בעיות.

4500 ש"ח למצמדים ו 8000-10,000 למחשב הגיר (מכאטרוניק)- אלו עלויות התיקון.

בנוסף,צריך לברר,האם יש ברכב הזה שרשרת /רצועת טיימינג כי בחלק מהרכבים היתה בעית שרשרת התזמון - היה סיפור עם מותחן שרשרת שמתפרק וגורם להרס המנוע,החליפו במשופר ופתרו את הבעיה.

אם הרכב עבר בהיסטוריה שלו את התיקונים הנדרשים אז בהפחתה נכונה זו יכולה להיות אולי קנייה טובה יחסית לתמורה.

אני עדיין חושב,שאם אתה לא מחפש כדאי לחפש רכב עם גיר אוטומטי פשוט-I30 / מאזדה 3 ספיריט הן בחירות מוצלחות יותר לטעמי ולו רק לגבי סעיף האמינות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...