Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אאודי SQ7

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק.

פשוט לא מובן מה ההתנפלות על הרכב הספציפי הזה.

זה קצת מזכיר את שרשור הג'יפונים - אנשים שמבינים בנהיגה לא יכולים לקבל את העובדה שיש כאלה שיכולים לאהוב ג'יפונים וגם לרצות ליהנות מהם בנהיגה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, קצת ביקורת אם אפשר...

משהו שהציק לי בתחילת הכתבה:

לכתוב שפורשה לקחו טוארג ודחפו לו מנוע של 911 זה חוסר הבנה בסיסי, הטוארג הגיע מצוייד במנועי בנזין V6 וV8, ה911 תמיד הגיעה עם מנוע בוקסר משושה צילינדרים (הייתה פעם 912 עם מנוע 4).

Sent from my FRD-L04 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

חצי מבחן ביליתי בתור נוסע במושב האמצעי, כאשר נתקענו בפקק שעות אחר הצהריים, את החצי השני בנהיגה.

הרכב מציע מרווח מצוין , 4 פתחי מיזוג ליושבים מאחור וחומרים נעימים למגע ולמישוש, תאורה בדלתות . אחרי זחילה של 40 דקות בעלייה יצאנו לכביש הפתוח, עצרנו בצד והתחלפתי עם הנהג הנוכחי.

לאחר כיוון של המושב ומציאת תנוחת נהיגה ומשחק קצר במחשב הדרך השארתי את הרכב במצב דינמי ויצאנו לכביש הפתוח.

ופה התחלתי להנות.

כן, זו בהמה כבדה , קרוסאובר 7 מקומות, אבל המנוע עושה את כל ההבדל.

רמיסה של דוושת הגז משגרת את הרכב קדימה ללא מאמץ , בנהמה שלא מוכרת לי בכלל ממנועי דיזל (לא הבנתי אם צליל מלאכותי או לא , פשוט נשמע טוב ) , בשיתוף פעולה עם תיבה אוטומטית דיי חלקה הרכב פשוט טס לו במורד הכביש.

אחרי שסיימתי להתמכר לכוח והקלות שבה הרכב צובר מהירות (בעליות (כולל זו של כביש 1 ולא , לא ירושלים תל אביב אלא ירושלים מעלה אדומים, שם השיפוע הרציני ) , ולאאודי המגודלת זה פשוט לא מזיז, המנוע רק מעודד ללחוץ עוד ועוד .

יחסית לטנק שכזה הSQ7 מתמודד היטב עעם פניות בזכות ההנעה הכפולה והמערכות אבל גם למערכות שלו יש גבול מעל מהירות מסוימת , ואז ההגה גם ימחה עם התקשחות קצת מוגזמת בהתאמה.

בסופו של יום מדובר ביחס לקרוסאובר גדול, מרווח ומפואר ונוח ולא ובמקרה של הSQ7 , עם תוספת של כוח, הרבה הרבה כוח וגם התנהגות טובה למפלצת כבדה שכזו.

פורסם

למרות כל הטכולוגיה עדיף לזכור שמדובר על SUV ולא לנסות לנהוג בו כמו ברכב GT. רכב נהדר לשיוט באוטובנים אך מורגש קושי (לפחות בשבילי) בתמרונים בעיר.

פורסם

למרות שקראת לו בכתבה "רכב מדהים חסר כל תכלית", יש בי צד מפגר שמשווע לרכב הזה כמו כלבלב מיוחם.

אין ספק שאם הייתי עשיר, הרכב הזה, או בהמה מפלצתית אחרת באותו הסגנון, היה יושב לי בחניה לצד הפרארי.

פורסם
Punz, אתה לגמרי צודק ואני איתך.

אבל לפי הגישה הזו, מי בכלל צריך את הגירסה הזו עם המנוע הגיבור?

תראה למשל חבר בגרמניה עבר לרכב כזה מ A8. שותף שלו עבר לרכב כזה אחרי במוו 630. נסיעה מעיר לעיר בעיקר לבד אבל גם עם המשפחה מאוד נוח. SUV היום באופנה.

פורסם

מי צריך עמודי תמך מזהב בבית? מי צריך אבן שיש איטלקי מיובא לרצפה? אף אחד. אבל יש לך כסף ואתה רוצה להשתגע. לשכן יש Q7 אז לקחת גרסה יותר טובה משלו. אף אחד לא באמת לוקח אותה בשביל הביצועים והפניות. מקסימום לרמוס את הכבוד של איזה פושטק עם ספורטיבית רגילה שמנסה להתגרות בכך. שופוני אמרנו? מקדם ההגעה, עיניים עליי. תראו אותי!!

בשביל זה זה בנוי. כמו האמר h2 אבל בגרסה מודרנית וספורטיביות יותר.

פורסם

כל פעם שמתנהל ויכוח מי צריך רכב פלוני או אלמוני, התשובה פשוטה.

היצרן לא מייצר רכב שאין לו פוטנציאל שיווקי. בעולם לא בביצה המקומית.

והדעות הנכתבות בכל שרשור הם דעתו הפרטית של הכותב בלבד שערכם לא יסולא בפז, אבל הם נכונות לו בלבד.

ברוב המקרים כמו כאן דעתו לא קשורה ליכולתו לרכוש את הרכב נשוא חוות דעתו.

והראיה 21 ג'מוסים כאלה עלו על הכביש בשנת 2017 בהשוואה ל 210 ג'מוסים של Q7

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תראה למשל חבר בגרמניה עבר לרכב כזה מ A8. שותף שלו עבר לרכב כזה אחרי במוו 630. נסיעה מעיר לעיר בעיקר לבד אבל גם עם המשפחה מאוד נוח. SUV היום באופנה.

ברור.

אבל הנקודה שלי היא שהרכב הזה נופל בין הכיסאות, מצד אחד זה מנוע גיבור שקורץ לחובבי ההגה, מצד שני ז'אנר ה- SUV הוא לא כוס התה של האלה שאוהבים להתגרזן.

כל פעם שמתנהל ויכוח מי צריך רכב פלוני או אלמוני, התשובה פשוטה.

ישה, אתה מוכן לא לקלקל ליהודים ויכוח טוב?...:wink:

פורסם

התשובה אכן פשוטה.

כאשר אשתי ירדה מהוולוו XC60 שלה עם 306 כ"ס, היא לא הייתה מוכנה להתפשר על הכוח הזמין.

לא היו יותר מדי אפשרויות, ולכן בסוף הלכה על SQ5 (הדגם הקודם, לא החדש במחיר המופרך).

RSQ3 היה לה קטן מדי (כרכב ראשון למשפחה), ומדי boy racer.

ברגע שהתרגלת לכוח, קשה מאוד לחזור אחורה.

בנוסף, הרכבים החזקים מגיעים ברמת הגימור הגבוהה ביותר - עוד גורם משכנע.

לא מבין מדוע צ'מפיון לא מביאים את ה SQ5 עם מושבי עור / מחוממים, אבל זה סיפור לתרד אחר.

פורסם
כאן אין אוורור במושבים. ברגילה יש.

אני לא חושב שזה משהו שצריך להתייחס אליו יותר מדי.

הקטע עם רכי הדגמה סופר יקרים זה שרבים מהם נמכרים לפני שעלו לכביש. מגיע לקוח, תופרים לו חבילה - אבזור, צבע, מנוע, הכל - ומציעים הנחה. יש הנחה רגילה, ויש הנחת "יד שניה". אם הוא בוחר בהנחת יד שניה, הרכב מוזמן לפי המפרט של הלקוח והולך להדגמות. אחרי חודש-חודשיים בהדגמות הוא יורד מהצי והלקוח מקבל אותו.

רוצה לומר - יש מצב שגם הרגילה מגיעה בלי קירור מושבים כסטנדרט, או שזו מגיעה עם, אבל הלקוח שבשבילו היא הגיעה ביקש בלי כדי להוזיל את המחיר. הכל יכול להיות.

לגבי האוטו עצמו - אני עם סמירו, זה אוטו שקונים רק כי "בא לי". אין שום סיבה אחרת. זאת, אגב, סיבה לגיטימית לגמרי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי זה עניין של סוג מושב. מושבי קומפורט/ספורט וכדומה מכילים מנועים לכל כיוון ולכן לא נשאר מקום למערכת אוורור אקטיבית. זה לפחות מנסיוני.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...