Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2017 ב130K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי אם לקחת את המאליבו ב130k או ללכת כבר על איזה ג׳יפון נוח (אני אוהב את הגובה) או בכלל משהו יד שנייה בן כמה שנים? מה נותן את התמורה הכי גבוהה על כל דולר

פורסם

רכב משומש קלות תמיד עדיף מבחינת ירידת ערך. רכב בן שנתיים יעלה לך כ-30% פחות מחדש, ואם תרכוש ממישהו שרכש מ-0 ק"מ - יעלה עוד יותר בזול.

הרישום של כלי רכב שנרכשים כיד שניה 0 ק"מ הוא כמעט תמיד רישום על שם חברה ללא אזכור ליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב אז כרגע האופציות הן מאליבו חדשה ב130 אלף (0 ק״מ יד ראשונה) או מאזדה 6 שנת 2014 ב78 אלף (75k קילומטר יד ראשונה). מי נותנת תמורה טובה יותר לכסף לטווח הרחוק? אני בטח אהיה איתה באיזור ה3-5 שנים.

פורסם

דלק - מאזדה

אמינות - מאזדה (רוב הסיכויים)

מרווח פנים - תיקו

נוחות - תיקו (המאליבו קשה מאוד)

מנוע - מאליבו - אבל לא בהרבה (מנוע 1.5 טורבו ולא 2.0 טורבו)

מחיר טיפולים - מאזדה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ירידת ערך - מאזדה.

לו אני במקומך - אני הולך על המאזדה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מאמין שאוכל להוריד אותו גם לאיזור ה75, מחיר טוב למאזדה 6 בת 3 עם 75k קילומטראז?

האם יש חלופה עדיפה במחיר הזה?

* עוד אופציה שחבר העלה עכשיו היא פג׳ו 2008 הactive go 1.2t חדשה 0 ק״מ ב92 אלף.

פורסם

מה נסגר? התחלת מרכב מנהלים והגעת לסופר מיני?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הייתי בטוח זה ג׳יפון

יאללה נלך על המאזדה - יש המון ביד 2 באיזור ה80~ - לכמה לכוון להוריד אותם?

עוד שאלה - יש לי פה אחת במגרש כמה דקות מאיפה שאני גר - ויזואלית היא הכי יפה שראיתי, הבעיה יש עליה 116,000 ק״מ, הוא רוצה אותו מחיר כמו ההיא עם ה75,000 ק״מ רק שהיא שעה מרחק ממני - כמה משמעותי ההפרש בקילומטראז?

• תוכן חדש...