Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ilya Chainikov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה כדאי לרכוש אלפא רומיאו 159 שנים 2008 עד 2010?

אומנם המחירון שלהם מעט נמוך לעומת רכבי יוקרה אחרים, אך האם זה עדין שווה לקנות אותו? בהתחשב בעובדה שהרכב אינו מתוכנן לשרת אותי לנסיעות יום יומיות אלה יותר לסופי שבוע, האם הבלאי והתיקונים שלו באמת כל כך יקרים יותר ומסובכים יותר מאשר רכבים אחרים כגון אאודי ומרסדס של שנים 2007-2008.

יש המון חוות דעת על הרכב הזה אבל אשמח לקבל עוד קצת מידע ממישהוא שהיתה לו כזאת עד לא מזמן או שעדין יש כזאת ברשותו והיה יכול לשפוך לי קצת מידע אמיתי עליה.

תודה.

פורסם

איזה דגם אתה רוצה?

והכל תלוי באיך ואיפה הרכב טופל.

החלקים שלו מאוד יקרים והיחס אליו אחר, זה רכב אקזוטי ומיוחד ולא איזה מזדה 1.6 ואם אתה בעל תקציב לאחזקה יחסית בריא, למה לא.

ישנם מספר דגמים:

3.2 - יקרה יחסית, 4X4, הבנתי שהמנוע שלה בולע דלק, והתחזוקה יקרה מאוד.

2.2 - גיר הסלספיד, לא הכי אהוב למיטב הבנתי, וגם כאן - תחזוקה יקרה

1.8 TBI ידנית, כנל גם כאן יש תחזוקה יקרה.

כל הגרסאות מציעות חווית נסיעה מהטובות שיש, יופי חסר תקדים וסקס אפיל מטורף - ויש לזה מחיר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני אנסה לנסח את זה בצורה כזאת

אני נוטה לכיוון ה-2.2 JTS מיכיוון שפייס איט ה3.2 זה מטוס קרב מאוד יקר וTBI ידנית לא אמצא כי הם נדירים, כמו כן שני הדגמים האלו נמכרים בתקציב גבוה ממה שאני מעוניין בו ( אגב תקציב עד 40,000)

בסופו של דבר היתי רוצה לקבל איזה שהוא כיוון לגבי עלות האחזקה השנתית של הרכב הזה לעומת רכבים אחרים כגון אאודי פוולקסואגן סקודה ( רכבים שהם יותר משפחתיים עם מנועים חזקים ולא רכבים בקטגוריות של סופר מיני)

שוב הנקודה שאני מתכוון אליה זה שהרכב למטרת נסיעות קצרות (עד 10 אלף ק"מ בשנה)

פורסם
אני אנסה לנסח את זה בצורה כזאת

אני נוטה לכיוון ה-2.2 JTS מיכיוון שפייס איט ה3.2 זה מטוס קרב מאוד יקר וTBI ידנית לא אמצא כי הם נדירים, כמו כן שני הדגמים האלו נמכרים בתקציב גבוה ממה שאני מעוניין בו ( אגב תקציב עד 40,000)

בסופו של דבר היתי רוצה לקבל איזה שהוא כיוון לגבי עלות האחזקה השנתית של הרכב הזה לעומת רכבים אחרים כגון אאודי פוולקסואגן סקודה ( רכבים שהם יותר משפחתיים עם מנועים חזקים ולא רכבים בקטגוריות של סופר מיני)

שוב הנקודה שאני מתכוון אליה זה שהרכב למטרת נסיעות קצרות (עד 10 אלף ק"מ בשנה)

לא יותר יקר מאודי / vw.

טיפול קטן כ1100 שח, טיפול גדול כ1800 שח.

אין רצועת טיימינג, יש שרשרת וחשוב שהמנוע יתוחזק עם נוזלים איכותיים ובזמו, אחרת מצטרך להחליף אותה (כ6000).

הסלספיד מאוד מהנה כשלומדים אותו ובכלל רכב כיפי (נוהג כבר 4 שנים על כזו).

בגדול רכב שטופל אמין, אבל כאשר יש צורך להחליף חלק זה לא זול.

שוב, לדעתי לא יקר יותר מתחזןקה של vw / audi.

חשוב שתהיה מטופלת במוסך איכותי כולל היסטוריה (מיכאל אלפא, התלתן, אוטואיטליה, איציק ברחובות או המרכזי - יש בחיפה גם את מיכאל gta אם לא טועה).

מציע להתקשר למיכאל אלפא לבדוק אם מישהו מהלקוחות שלו מוכר - הייתי לוקח רכב שהוא טיפל בעיניים כמעט עצומות (אני מטפל אצלו - מדהים) ובלי קשר לבדיקת שילדה, תשקיע 150-200 שח ותן למיכאל לעשות לך וויש בדיקה למנוע ומכללים לראות מה מצבו.

לא חושב שאפשר לקנות כל כל כיפי בכל כך מעט...תהנה

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...