Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה איך מכשיר ישראלי יכול להתחרות בשילוב של וויז +R1 גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

קיבלתי את ה-R1 שלי ביום שני ואני נוסע איתו מיום שלישי. עד היום לא היו לי התראות בכלל, סה"כ סביר. היום בדרך הביתה הוא התחיל לצרוח שיש לייזר (למרות שהוא מותקן אצלי מעל המראה, החלטתי להשאיר התראות לייזר מופעלות), לא היה שום לייזר נראה לעין, אבל הייתי ליד בסיס של חיל האוויר, זה יכול להיות קשור לציוד שיש להם שם?

ההגדרות שלי בגדול:

X, K, MRCD - Off

Laser - on

Ka segments - 1,2,3

Ka pop - on

Ka filter היה כבוי עד שהיום הדלקתי אותו, אבל לא היו לי התראות בכל מקרה

עריכה אחרונה על ידי avips
פורסם

הי לכולם,

אני חדש בפורום אבל לא בתחום הרכב.

קראתי כמעט את רוב השרשור בנוגע לגלאי היונידן וחבר רכש עבורי את המכשיר בארה''ב לפני כחודש {R1]

לפני כשלושה חודשים רכשתי גם את הגרסה האחרונה של הולנטיין ישירות מהיצרן בארה''ב.

שנים שנסעתי עם הולנטיין {12 שנה אצלי-יש לי 2 יחידות} ועבר המון התקנות קבע בשלל רכבים שהחלפתי ותמיד הוכיח את עצמו והציל אותי מעקיצת הדבורה לא מעט פעמים.

כמו שאר משתמשי ולנטיין אחרים כמות התראות השווא שיגעו אותי ולאחר ניסיון גרוע מאוד עם האיירוד על שלל גרסאותיו,

החלטתי לחזור למכשיר אמין שקולט מרחוק את הדבורה וגם את הלייזר למרות שזה מאוחר כשהוא מתריע לרוב.

כתבו לפני במדויק על הלייזר.

לפני כשבוע ולאחר כיול המכשיר כמובן על פי המלצותיו של KRD יצא לי 'לפגוש' שוטר עם לייזר בנסיעה בעיר אבל היונידן לא הגיב {יתכן ולא כיון לכיוני}

השאלה שלי מה הכוונה כשאתם כותבים 'סגמנטים' סורי אבל לא הצלחתי להבין..

הגדרתי את המכשיר על פי ההמלצות של KRD ובשלב הזה טרם יצא לי 'לפגוש' דבורה..

אשמח להסבר מפורט כדי למקסם את השימוש ביונידן.

תודה לכם על האינפורמציה וחג שבועות שמח.

פורסם
הי לכולם,

אני חדש בפורום אבל לא בתחום הרכב.

קראתי כמעט את רוב השרשור בנוגע לגלאי היונידן וחבר רכש עבורי את המכשיר בארה''ב לפני כחודש {R1]

לפני כשלושה חודשים רכשתי גם את הגרסה האחרונה של הולנטיין ישירות מהיצרן בארה''ב.

שנים שנסעתי עם הולנטיין {12 שנה אצלי-יש לי 2 יחידות} ועבר המון התקנות קבע בשלל רכבים שהחלפתי ותמיד הוכיח את עצמו והציל אותי מעקיצת הדבורה לא מעט פעמים.

כמו שאר משתמשי ולנטיין אחרים כמות התראות השווא שיגעו אותי ולאחר ניסיון גרוע מאוד עם האיירוד על שלל גרסאותיו,

החלטתי לחזור למכשיר אמין שקולט מרחוק את הדבורה וגם את הלייזר למרות שזה מאוחר כשהוא מתריע לרוב.

כתבו לפני במדויק על הלייזר.

לפני כשבוע ולאחר כיול המכשיר כמובן על פי המלצותיו של KRD יצא לי 'לפגוש' שוטר עם לייזר בנסיעה בעיר אבל היונידן לא הגיב {יתכן ולא כיון לכיוני}

השאלה שלי מה הכוונה כשאתם כותבים 'סגמנטים' סורי אבל לא הצלחתי להבין..

הגדרתי את המכשיר על פי ההמלצות של KRD ובשלב הזה טרם יצא לי 'לפגוש' דבורה..

אשמח להסבר מפורט כדי למקסם את השימוש ביונידן.

תודה לכם על האינפורמציה וחג שבועות שמח.

* מצאתי את ההסבר בעמוד הקודם בנוגע לסגמנטים ועדכנתי.

פורסם

ערב טוב לכולם! היום התקנתי את ה R1 הגדרתי לפי ההגדרות הנ"ל

x off

k off

ka on

laser on

K pop off

k fillter off

Ka fillter off

TSF off

Ka segmentation, 1-3 segments on.

KA Priority on

All Threat Display

בינתיים ללא גילוי דבורה וללא התרעות שווא.

כמו כן אם יש מעוניינים אני מוכר את ה valentine 1 שלי אם כל הערכה!

שבוע טוב לכולם!

20190609_232102.jpg

20190609_231946.jpg

פורסם
ערב טוב לכולם! היום התקנתי את ה R1 הגדרתי לפי ההגדרות הנ"ל

x off

k off

ka on

laser on

K pop off

k fillter off

Ka fillter off

TSF off

Ka segmentation, 1-3 segments on.

KA Priority on

All Threat Display

בינתיים ללא גילוי דבורה וללא התרעות שווא.

כמו כן אם יש מעוניינים אני מוכר את ה valentine 1 שלי אם כל הערכה!

שבוע טוב לכולם!

מה עם Ka pop?

פורסם
קיבלתי את ה-R1 שלי ביום שני ואני נוסע איתו מיום שלישי. עד היום לא היו לי התראות בכלל, סה"כ סביר. היום בדרך הביתה הוא התחיל לצרוח שיש לייזר (למרות שהוא מותקן אצלי מעל המראה, החלטתי להשאיר התראות לייזר מופעלות), לא היה שום לייזר נראה לעין, אבל הייתי ליד בסיס של חיל האוויר, זה יכול להיות קשור לציוד שיש להם שם?

ההגדרות שלי בגדול:

X, K, MRCD - Off

Laser - on

Ka segments - 1,2,3

Ka pop - on

Ka filter היה כבוי עד שהיום הדלקתי אותו, אבל לא היו לי התראות בכל מקרה

נראה שגילוי שגוי של לייזר זה דבר נפוץ ליד בסיסי חיל האוויר/הים ושדות תעופה.

http://www.radardetector.net/forums/radar-detectors-general/79944-false-laser-alert-navy-base.html

פורסם
אצלי KA POP תמיד כבוי

מה POP בעצם עושה? זה נועד לתפוס "גלים" של KA שהשוטר מכבה ומדליק את המכשיר במהירות, אבל איך זה שונה מגילוי KA רגיל?

פורסם

ה pop זו טכנולוגיה שנועדה להילחם במקור בגלאי רדאר. השוטר שולח פולס חלש יחסית שנותן קריאה של מהירות הרכב, בתיאוריה הגלאי לא אמור לתפוס את המדידה הזו. המדידה הזו לא קבילה באופן חוקי מכיוון שהיא אינה מדוייקת, ולכן אם השוטר יראה שמתקבלת תוצאה גבוה הוא יפעיל את הדבורה במצב רגיל ע"מ להפתיע את הנהג ולקבל מייד מדידה חוקית.

לא יודע בפועל כמה משתמשים בטכניקה הזו, המלצתי היא להשאיר את ka pop דלוק.

פורסם (נערך)

כאן ניתן לראות ש-POP לא ממש השפיע על הטווח ב-R7.

https://www.rdforum.org/index.php?threads/87074/

כמובן שזה לא מדעי וזה לא 33.8 אלא 35.5.

אני לא רואה שום יתרון בלכבות POP, במיוחד שעיקר המשמעות היא שהגלאי ״קופץ״ לסרוק את 33.8 כל 67ms מה שלא ממש מפריע אצלנו כי זה התדר היחיד שחשוב לנו בכל מקרה.

אישית, אני ממשיך להשאיר אותו מופעל אלא אם כן מישהו יכול להוכיח שזה באמת משפיע לרעה על ביצועי הגלאי.

עוד נקודה שאני רואה בקישור הנ״ל זה ש-Ka wide ממש מקצר את טווח הגילוי ועדיף Segmentation או Narrow. אישית, אני משתמש ב-Segmentation עם סגמנטים 1, 2 ו-3

עריכה אחרונה על ידי avips
  • תוכן חדש...