Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר Leon בסיאט (חיפה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליאון נותן תמורה מצוינת למחיר והעדרן של מערכות אקטיביות אכן מהווה חסרון אם כי אני לא סבור כי הוא deal braker/

הגולף איכותית יותר (לטעמי האיכותית בקטגוריה) וניתן לרכשה במבצעי 0 ק"מ ב-117 אש"ח. אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב מספר שנים, זוהי חלופה שכדאי לשקול.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסיף למשוואה גם את מחירי הטיפולים:

לא לשכוח, כעת בכל טיפול שני יש צורך להחליף מצתים במנועי TSI! עלות הטיפול הזה עם חלפים מקוריים נעה בין 1500 ל 2200 שקלים (תלוי במוסך). טיפול רגיל עולה 800. ז"א שבשנתיים עלות הטיפולים גבוהה מ 2300 שקלים! במחיר הזה אני עושה 4 טיפולים לקרוסאובר.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אלון כמו שכשאתה קונה בית אתה קונה הרבה יותר מ4 קירות, גם כשאתה קונה רכב זה יותר מה4 גלגלים ומנוע.

זה שאתה מעדיף לשים יד על העיניים ולא לראות את התקלות שעדין ישנן, את האחריות המביכה, זה שהרכב נעדר ממערכות בטיחות שמגיעות כסטנדרט ברכבים של 60 אלף שח... הכל סבבה.

רק אל תמכור את הסיפורים על גבר מאצ'ו שלא צריך שום מערכת בטיחות כי הוא כזה קאליבר... לא יודע איך להגיד לך את זה אבל אתה רק בנאדם, וכיאה לאדם, מפשל לפעמים.

להרבה מחברי הפורום יש רשימת שיקולים הרבה יותר ארוכה מהרכב מאשר הנאת נהיגה, ובזה קשה להאשים אותם.

בקיצור זה סבבה לבוא ולומר את דעתך, אבל מכאן ועד לקשקש שמערכות בטיחות זה למוגבלים, להגיד בנחרצות שלרכב אין תקלות רחבות היקף, לקרוא לרכבים של אחרים ריקשות.

ההתהנגות שלך מתאימה יותר לילדים ביסודי שמתווכחים למי יש אח יותר חזק.

סליחה שלא הייתי בהיר מספיק, אבל בטענותיי כלפי התגובה של הבחור פניתי לטענות על האמינות ועל האבזור.

מבלי להאשים אף אחד על העדפותיו לרכב מאובזר בטיחותית, הראיתי פה שלא הכל שחור כמו שניסה להוציא ידידנו את הרכב.

כמו שנאמר, פות"ש קיבל לפרצוף 2 טענות, שיעשה את שיקוליו.

כמובן גם לא התיימרתי להציג את צ'מפיון כחסידים מעונים. הם לחלוטין לא.

אך כרב, לא מדובר ברכב "מאובזר בצורה מביכה" אלא להפך, יש בו כל אבזור נוחות אפשרי שקיים ברכב משפחתי - גג פנוראמי נפתח, תאורת כל לד פנימית וחיצונית, תאורת אווירה פנימית ותאורת קאטבק, מזגן מפוצל אלקטרוני, מזגן מאחור, משענת יד נפתחת מאחור, מולטימדיה מקורית עם רמקולים מעולים, מושבי עור ואלקנטרה עם הגה וידית עור, תאי אחסון בכל פינה, מערכת SS, ג'אנטים 18 ומה לא עוד. לזה אתה קורא רכב לא מאובזר? איבזור מביך? מזכיר שזה רכב זול יותר מקורולה.

נכון, אז הוא לא יודע לבלום את עצמו. אבל להגיד שכל רשימת האבזור מביכה? זה בדיוק מה שטענתי - סילוף ושקר.

לגבי האמינות אני לא עוצם את העיו. אי אפשר למחוק את העבר הלא רחוק ולהגיד שכל רכבי ואג אמינים, אבל יש לשים את הגבול בין כל וואגית לא אמינה לבין יש וואגיות לא אמינות. גם אני לפני רכישת הרכב התלבטתי בין מנוע 1.8 ל1.4, והלכתי על ה1.4 מסיבה פשוטה - גיר ידני ולא DSG ידוע לשמצה.

עם זאת, אני מציין כי הגיר מהדור האחרון מראה פחות תקלות סדרתיות באופן ניכר, כנ"ל המנועים.

לא אכפת לי מה יחשבו על הרכב שלי כמו שאמרתי. מצטער, אני כבר לא ילד שיהגן בחירוף נפש על בחירותיו. לרוב אני כלל לא מגיב בשרשורים המדברים על וואגיות, תוכל להווכח בהיסטוריית ההודעות שלי. אך פה היה מדובר בהשתלחות ילדותית על רכב מכל בחינה, מבלי להכיר בכלל את הרכב או לציין עובדות מהמציאות, אלא סילוף המציאות לטובת הטענות המגוכחות שלו.

על רמת הויכוח של ילד ביסודי אני מסכים - ומציע לך לחזור להודעה הראשונה שהבחיר הגיב לי, בו החליט להשתלח בי וברכב שלי באופן אישי, למרות שכתבתי לו בהשתלחות ישירה על התגובה שלו, לא על הרכב שלו. כשהוא החליט לגרור ויכוח לרמה ילדותית ולפן האישי, הגבתי באותה צורה.

אלון, לפיאט טיפו האצ'בק יש רדאר (תוצרת בוש) שמספק בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית. מובילאיי זה מה שהציעו לפותח השרשור עם הלאון ואני מסכים איתך שזו לא מערכת בטיחות אקטיבית אלא בזיון. ואגב, בפיאט טיפו שלי יושב מנוע 1.4 טורבו ולמרות שהיא לא מכונית ספורטיבית בשום אופן, היא רחוקה מאוד מלהיות ריקשה אבל כהרגלך, אתה מחרטט בלי שיש לך מושג ירוק.

מנציג של צ'מפיון אני לא מצפה לכלום למעט זה שהוא יעשה את העבודה שלו באופן המקובל אבל לצערי, בדיוק כמו עם האחריות, מה שאתה מקבל אצל צ'מפיון זה משמעותית מתחת למה שאתה מקבל אצל האחרים והנקודה הזו רלוונטית מאוד כי זה דבר אחד לקנות רכב עם בעיות אמינות כשיש לך אחריות ארוכה ושירות טוב וזה דבר אחר כשהאחריות בזיונית והשירות מזעזע, כמו במקרה המדובר.

רק בהאצ'בק? אבזור מביך סמל"ת, פשוט מביך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין סיבה להתגולל על הפיאט, אוטו די נחמד, מרווח ונעים לנסיעה, בעיקר חסר יומרות ובזה אולי יתרונו, גם אין סיבה לוותר על לאון בגלל מערכות בטיחות שהפכו מסתבר לטרנד, למרות שאינן מושלמות, טועות לעיתים ( וטעות בצעצועים האלו הם ענין די מטריד ומסוכן ) ומציקות, ואם שואלים אותי עדיף בכלל לכבות אם אפשר. הבעיה אצל הלאון היא בראש וראשונה אחריות קצרה, גיר רובוטי עם מוניטין קצת בעייתי ומחירי טיפולים שאינם זולים במיוחד, מכל בחינה אחרת יופי של אוטו במחיר אטרקטיבי.

פורסם

אלון, התגובה הראשונה שלך עסקה בניתוח פסיכולוגי שלי ואח"כ עברת לתקוף את אחד הרכבים שלי ומאז ועד עכשיו אתה בעיקר מוכיח להיטות להסקת מסקנות נמהרת על בסיס נתונים שאין לך וזה נמשך...

רק בהאצ'בק? אבזור מביך סמל"ת, פשוט מביך.

והנה דוגמא. פיאט לא מייצרת את הסדאן עם מערכות בטיחות אקטיביות אלא רק את ההאצ'בק. הראשונה מיועדת בעיקר לשווקים מתפתחים, מגיעה עם מתלים בכיול רך יותר, רק עם מנועים חלשים ומולטימדיה עם מסך קטן והשניה מיועדת בעיקר למערב אירופה בכיול מתלים נוקשה יותר, אופציה למנועים חזקים (יחסית), מולטימדיה עם מסך גדול ורדאר. סמל"ת לא יכולה להציע את מה שהיצרן לא מייצר.

אני עדיין לא פוטר את סמל"ת לגמרי כאן כי הם לא הביאו את ההאצ'בק בגרסה המאובזרת שלו ויצרו במקום איזה שעטנז של אבזור ייחודי לישראל אבל היא זולה משמעותית מהליאון ומגיעה עם אחריות ל3 שנים (עם אופציה להרחבה ל5) כשהיבואן שירותי משמעותית.

הטיפו עצמה היא יופי של מכונית, מעודנת, מכוילת, מרווחת ונעימה מאוד לנהיגה ונסיעה. המנוע שלה מעט חלש מזה שבליאון אבל בכל המובנים האחרים, היא לא הריקשה מבין השתיים.

• תוכן חדש...