Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ביטוח רכוש לבית בפעם הראשונה.

האם יש יתרון לרכוש את הביטוח באותה סוכנות שבה המשכנתא מבוטחת?

אשמח לעצות, על מה להסתכל בחוזה וטיפים כלליים.

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אין קשר בין ביטוח המשכנתא לביטוח הדירה הכללי.

ביטוח המשכנתא מכסה את המבנה בלבד - ורק עד ערך המשכנתא.

ביטוח "שלך" יכסה את ערך מבנה הדירה כולו, את ערך המטלטלין שלך ושורה ארוכה של סיכונים נוספים כמו נזקי צד ג', חבות מעבידים, אפילו תאונות אופניים. יש בביטוח הרכוש סעיף אחד שלדעתי מיותר, והוא סעיף תיקון מכשירי חשמל. אנילא אוהב להיות קשור לספק מסויים. אותה בעיה קיימת גם בנושא הצנרת - בד"כ החברות מחייבות אותך להיות קשור לשרברבים של "שחר" שאישית הייתי מאוד לא מרוצה משירותיהם. (יש חברה מתחרה אחת - "פמי פרימיום", שכנראה עדיפה). נסה לקבל אפשות לשירות של "כל שרברב" לבחירתך. לא בטוח שתצליח.

קנה את הביטוח בסוכנות או חברה המקובלים עליך. בצע שעבוד של הביטוח לטובת הבנק המלווה עד ערך המשכנתא ובטל את ביטוח הרכוש של המשכנתא. יש איזה עניינים טכניים שעליך לבצע מול הבנק, אבל סה"כ מדובר בעניין פשוט. סוכן הביטוח ופקיד המשכנאות בבנק ינחו אותך.

לאחר רכישת הביטוח יופנה אליך "מעריך" - אדם שתפקידו להעריך את ערך מבנה הדירה וערך המטלטלין. הערכה כזו מבוצעת אחת למספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התכוונתי שאולי ניתן לקבל מחיר טוב בסוכנות שבה אני מבטח את המשכנתא, ברור לי שניתן לבטח בכל מקום (-:

אני אבדוק לגבי ביטוח הרכוש בביטוח משכנתא, אני לא זוכר סעיף שכזה, מדובר שם בעיקר על נזק לצד ג' וכדומה בסעיף של רכוש.

האם המעריך לא צריך להגיע לפני ההצעת מחיר? כלומר ע"פ ההערכה שלו יודעים מה תהיה העלות של הביטוח?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

מה שרציתי להדגיש הוא שהביטוח החדש הוא במקום ביטוח המשכנתא, ולא בנוסף אליו. לכן אין כל משמעות לביטוח הקיים. להפך - אתה מבטל אותו. אמנם הביטול מצריך את אישור הבנק (תהליך שיכול לארוך מספר שבועות אחרי הגשת המסמכים), כך שאתה צריך לקבל מספר הצעות מחיר מסוכנויות וחברות שונות.

הצעה ראשונית תתקבל לפי שטח הדירה ואומדן ערך המטלטלין שלך על ידך, ותעודכן לפי ממצאי המעריך (תהליך שאורך מספר שבועות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוחי משכנתא לרוב אינם כוללים ביטוח צד ג', אלא רק לנזקי מבנה וצנרת.

למי שרשם על כיסוי תיקון מוצרי חשמל , הכיסוי כבר לא קיים כשנה , בוטל בהוראת המפקח על חברות הביטוח בכל החברות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לי הדביקו אותו בביב האחרון. יותר מזה - גיליתי זאת רק כאשר הופיע חיוב לא מסובר בכרטיס האשראי.

בשנים קודמות לא היה חיוב נפרד. כנראה שהסוכנים למדו מעקף להוראות המפקח ,ומוכירם את ביטוח מכשירי החשמל כיחידה נפרדת.

פורסם
לי הדביקו אותו בביב האחרון. יותר מזה - גיליתי זאת רק כאשר הופיע חיוב לא מסובר בכרטיס האשראי.

בשנים קודמות לא היה חיוב נפרד. כנראה שהסוכנים למדו מעקף להוראות המפקח ,ומוכירם את ביטוח מכשירי החשמל כיחידה נפרדת.

אני יודע שיש איסור על ידי חברות הביטוח למכור אותו , אולי לאותו סוכן יש דיל עם החברה המשווקת את השירות באופן פרטי ומקבל אחוזים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...