Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט / רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות רנו קנגו לצרכי עבודה..

יש דגם חדש של נפח מנוע 1200 סמק טורבו בנזין 115 כ"ס תיבת הילוכים רובוטית אוטומט 6 הילוכים...

לעומת

1500 סמק טורבו דיזל גיר ידני 5 הילוכים...

האמת שאני מפחד מהגיר הרובטי מכל מיני בעיות ... לא יודע... קראתי שבנסיעות ארוכות מתחיל להוציא רעש.

מה אתם אומרים ??

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
החלטתי לקנות רנו קנגו לצרכי עבודה..

יש דגם חדש של נפח מנוע 1200 סמק טורבו בנזין 115 כ"ס תיבת הילוכים רובוטית אוטומט 6 הילוכים...

לעומת

1500 סמק טורבו דיזל גיר ידני 5 הילוכים...

האמת שאני מפחד מהגיר הרובטי מכל מיני בעיות ... לא יודע... קראתי שבנסיעות ארוכות מתחיל להוציא רעש.

מה אתם אומרים ??

אלנו במשפחה יש ניסיון עשיר של מאות אלפי קילומטרים עם גיר רובוטי,

חד מצמדי:

קורולה 2008 כ120K

301 1.2 2014 כ100K

וכרגע 301 1.2 2016 כ25K

DSG:

כרגע 100K עם אוקטביה 1.2 2014.

0 תקלות, רק אחד עבר לפני המכירה החלפת מצמד והיא הקורולה שעברה 120K וזה היה בחיפה עם כל העליות שעבר חיים לא פשוטים בתוך העיר.

אני בטוח שיש יוצאי דופן שנתקלו בהפתעות עם הגיר הזה, אך זה ממש לא הופך אותו לגיר בעייתי עם סטיגמת אמינות עקומה כזו, בעצמי ראיתי מלא רכבים רובוטיים שעברו את ה200K ואפילו את ה300K ללא בעיות רציניות.

בכל מקרה, חשוב לציין שכמו אמינות הגיר הידני הרגיל, פשוט אין.

פורסם

היו לנו קנגו 1.5 דיזל ידני 2010 במשפחה , עשה 190 אלף ק"מ (משום מה הלך קלאץ' באזור ה10 אלף לא ידוע למה) ולא היה כלום חוץ מזה.

בנסיעות ארוכות הגיר הרובוטי לא מוציא שום רעש חריג, והן אפילו עדיפות לגיר הזה לעומת נסיעות עירוניות קצרות.

היו כמה מקרים של החלפת מוח גיר פה בפורום בפלואנס ומגאן. מצד שני אני מכיר פלואנס 2011 שעשתה 220 אלף ק"מ רק עם החלפת מצמדים כתוצאה מבלאי באזור ה120 אלף ק"מ.

• תוכן חדש...