Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התהפכתי עם האוטו. סיפור אישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואוו... לא נעים בכלל... אני מאחל לך רפואה שלמה קודם כל והצלחה כמובן... תזדקק לזה...

עד כאן מספרינטר שלא כתב פה כבר "שנים" בגלל שהוא מוצב במקום מרוחק וקר... נקווה שהחתול שיבוא לקחת אותי אוטוטו לא יהיה עצבני ואני אגיע בשלום... הוא אומנם קשיח יותר מאסטרה אבל אלוהים... זה בטח אמצעי התחבורה הפחות בטוח בצה"ל (מבחינת המכות שחוטפים עם הראש בדפנות).

פעם אסף אותי חתול כזה ..נסענו בערפל והוא משוויץ שהוא מכיר ת'הר בע"פ ,ואני מאימין ....עד שבשלב מסוים הוא התחיל להתברבר.....תחשבו איזו הרגשה זה להתברבר שם.....באמצע סופה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תזהר מעניין ה"התפוצץ לי צמיג". אני הייתי הולך על קו ה"התחמקתי מהבור".

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז ככה, שוב תודה לכולם על ברכות ההחלמה. אני מרגיש יותר חזק היום. גליתי שכל הגב נתפס לי ואני כל הזמן עייף.

יהיה בסדר.

TaZok וסמ"ר בדיחי. סאנג ייט. סאאאאאאאאאאאאאאאאנג ייט.

עכשיו בקשר למקרה - נניח ואני יוצא הכי אשם בעולם, כל האשמה בגללי + נהגתי בצורה מסוכנת + סיכנתי רכוש צה"ל + חניה + מזגן + דיסקטיות מוחלטת....

מה כבר הם יכולים לעשות לי ?

שלילת רשיון צבאי ? אוי אוי אוי...

מת"ש ? כמה מת"ש ? יותר מ50 שקל אני מתפטר מצה"ל.

כלא ? כמה זמן כבר ? חודש ? שוב אוי אוי אוי... והתפטרות מצה"ל.

כנ"ל לגבי ריתוק.

סה"כ להפחיד אותי בחקירות ובאיומים הם יכולים עד מחרתיים. הרבה הם לא יכולים לעשות לי. חוץ מזה נראה לי שהבלשים בצפונית בת"א יותר מפחידים מהם :wink:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה כביש שאני זוכר משהיתי בגן, בחיים לא ראיתי אותו במצב לנהיגה אפילו מינימאלית ברכב פרטי, רק ג'יפים וכלים כבדים יותר מסוגלים לנוע שם בצורה סבירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
האוטו של הצבא. האיביזה בחיים.

יום ראשון אני יוצא מהבסיס עם אופל אסטרה CDI 2.0 לכיוון המוסך.

שמח וטוב לבב התחלתי את הנסיעה הצבאית האחרונה שלי לאותו היום, כך חשבתי בכל אופן.

נסעתי דרך ה"שדות" למי שמכיר זה כביש שירות המקשר בין גלילות לרמה"ש, מן קיצור דרך לכפר הירוק.

נסעתי במהירות סבירה 40 קמ"ש לערך (מהיר ביחס לתנאי הדרך אבל סביר). משחק עם ההגה בהיגוי יתר חביב עקב דרך לא סלולה וכביש (דרך עפר, כביש עלק) חלק מאוד. פתאום תוך כדי החלקה נחמדת נפער בפני בור ("נפער" = פתאום שמתי לב אליו). ישרתי את ההגה לכיוון ההחלקה שגם הייתה כיוון הבור ומיד לכיוון השני בשביל לברוח.

ברחתי.

קצת יותר מדי.

נפלתי.

לתעלה שהייתה מצד ימין שלי.

התהפכתי.

קיבלתי מכה בראש ופוניתי לבית החולים תה"ש שם עברתי צילום CT שגילה שטף דם בין המוח לגולגולת, בשביל לראות אם השט"ד גדל היו צריכים לעשות עוד CT אחרי 7 שעות - אלו היו 7 שעות ארוכות. מאוד ארוכות. השט"ד נשאר באותו גודל והכל בסדר טפו טפו טפו. אם הוא היה גודל הייתי צריך לעשות ניתוח. מפחיד.

יצאתי מהבסיס עם אופל אסטרה והחזרתי להם אופל טיגרה.

שמעו, להגיד שוב תזהרו ואוי אוי אוי... זה לא עובד. אבל אני יכול להבטיח לכם שאף אחד מכם לא רוצה לבלות לילה במחלקה ניורוכירוגית בהמתנה לCT שיקבע אם אתה צריך לעשות ניתוח מוח.

המינימום שתעשו בשביל עצמכם זה שימו חגורה, אני ממשיך לבלבל לכם במוח בזכותה.

לדעתי המזל שלי היה שזה היה אופל - היא דיי קשיחה חיצונית, אם זה היה איזה יפנית מתקמטת אולי הייתי גומר אחרת, אבל גם אם הייתי בנגמ"ש והייתי בלי חגורה - הייתי גומר אחרת.

סעו בזהירות,

דניאל.

מקווה שלמדת לקח....

החלקות על שבילי עפר (גם ב 40 קמ"ש :wink: ) עושים עם רכב ראלי ממוגן ובכל מקרה אחרי שבחנת את הדרך ואתה מכיר אותה.

אתה מוזמן פעם להצטרף לאימון שלנו - אולי לא תוכל להחליק בעצמך - אבל תוכל להרגיש מקרוב...

:wink:

תרגיש טוב,

אלון

פורסם
אני מתקשה להאמין שיש עוד חברה צעירים עם מודעות שבוחרים לא לחגור ח"ב!

גם לא מצליח להבין את זה.

לי יש "בעיה" הפוכה הרגשה מוזרה ולא טבעית בנהיגה ללא חגורה ,אני פשוט לא נוהג בלי

וגם לא מסוגל בלי. ואם בשעשועי נהיגה מדובר אז אני עובר לחגורות עם ה 3 נקודות עיגון שגם אוחזות היטב בגוף בפניות

גם אני לא יכול לזוז מטר בלי חגורה (מוזר) אבל אם אם-ברקס חופשי, אני אפילו לא שם לב.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
זה כביש שאני זוכר משהיתי בגן, בחיים לא ראיתי אותו במצב לנהיגה אפילו מינימאלית ברכב פרטי, רק ג'יפים וכלים כבדים יותר מסוגלים לנוע שם בצורה סבירה.

לרכב צבאי/השכרה/ליסינג יש עבירות שטח יותר טובה משל ג'יפים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למרות כל הסקרנות בנושא, אני ממליץ למחוק את השרושור הזה.

אין לדעת כמה רחוק ילכו מצ"ח עם העניין, לא שווה את הסיכוי הקטן שהם יבדקו את הפורום.

וגם אותי מסקרן מה קרה עם האיביזה?

צבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...