Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מתכנן טיפול פוליש רב שלבי לרכב שלאחריו אני רוצה לנסות לשלב בין כמה חומרים ולראות תוצאה סופית וחיבור בניהם.

התכנון הוא כזה:

פלסטלינה כמובן

פוליש דו שלבי

ipa

srp

מנזרנה pl

ולווקס קוליניט 845

ואולי מעליו את ה BSD

האם השלבים נכונים? אני יודע שזה ממש אובר קיל אבל תמיד רציתי לנסות את כל השלבים ולהגיע לתוצאה סופית מטורפת.

אחרי כל זה תחזוק של BSD יספיק? פעם בכמה זמן ליישם אותו?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

יש לי BSD ואני כמעט ולא משתמש בו, הוא הורס כל תחושת חלקלקות שה Zaino Z2 משאיר אחריו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

DPRT צר לי להשבית שמחות, אבל כל שכבה נוספת של חומר הגנה כל שהוא רק יוריד לך את הברק שהגעת אליו בפוליש.

תביא בחשבון שני דברים - רמת הברק של ה PL או דומיו היא קבועה ודבר שני - האוטמים או הווקסים אינם שקופים לגמרי, לכן אם הגעת בפוליש הסופי לרמת ברק של נניח 98GU, יש מצב שהאוטם יוריד לך את הברק ל 97 וככל שתמרח שכבה עבה יותר כך תוריד עוד את הברק, לכן יש חשיבות לברק שתוכל להפיק מן הפוליש (סוג הפוליש, סוג הפד ומכונה) וחשיבות לכמות ההגנה שאתה מורח.

על ה 'גלוסמטר' לא ניתן "לעבוד"

פורסם (נערך)

אני יודע ומודע לעניין הברק, הקטע שברק זה לא מה שאני מחפש בדיוק, הרכב לבן, ברק במילא קשה לקבל, מה שאני מחפש זה רכב נקי מסווירלים, שאת זה אשיג לאחר הפוליש, וה BSD ימלא את מה שלא יצא בפוליש (בכל זאת תנאים ביתיים), לאחר מכן כל מה שאני מחפש זה הגנה הגנה הגנה, מלשלשת ציפורים, טבע, שמש וכו'. לכן שילוב נכון של אמצעי הגנה יכול לתת אחלה מענה.

אחרי בירור באינטרנט, ראיתי שה 845 יושב יופי על ה PL. השאלה איך ה SRP יושב על ה 845, אני יודע שזה סתם ווקס על ווקס אבל ה srp יהיה כזה בין שטיפות, שבניגוד ל 845 צריך הכנה קצת שונה.

(סליחה על השימוש בקיצורים כל כך רבים)

מקרא לחדשים :

PL - menzerna power lock

COLLINITE 845

srp - autoglym super resin polish

bsd - sonax brilliant shine detailer

עריכה אחרונה על ידי dprt

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

למה להשתמש בSRP לאחר פוליש ברמה טובה?!

במיקרה של רכב אחרי פוליש השילוב הנורמלי ביותר יהיה PL ומעליו BSD, אם יש לך מאיפה להשיג V7 אז אפשר לערבב BSD וV7 ביחס 50:50 וזהו

פורסם

קוויק דיטיילר של סונקס. התלונות עליו הם שהוא לא מספיק חלקלק.

פות"ש, אני מציע שבמקום כל הבלגן הזה, תיישם אחרי הפוליש PL ואחר כך ווקס טוב של מגווירס, הרכב יבריק ותהיה לו גם הגנה מעולה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תודה לשניכם על התשובה:) אני האמת שנים עם ווקס מהיר של מגווירס שאיתו אני מסיים שטיפות וכאלה ומאוד מרוצה האמת

פורסם
קוויק דיטיילר של סונקס. התלונות עליו הם שהוא לא מספיק חלקלק.

פות"ש, אני מציע שבמקום כל הבלגן הזה, תיישם אחרי הפוליש PL ואחר כך ווקס טוב של מגווירס, הרכב יבריק ותהיה לו גם הגנה מעולה.

תלונה מאוד מעניינת:? משנתיים האחרונות שאני משתמש בו אחת לשבוע שבועיים על הרכב שלי(נעזוב רכבים של חברים) אני פעם ראשונה שומע ממשהו פידבק כזה XD

פורסם

טוב מה אגיד לכם על שני הרכבים שלי אני מישם BSD+V7 כעזר יבוש ותמיד המגע שאחרי חלק כמו טוסיק של תינוק, אבל לא נפתח על זה ויכוח.

פורסם
טוב מה אגיד לכם על שני הרכבים שלי אני מישם BSD+V7 כעזר יבוש ותמיד המגע שאחרי חלק כמו טוסיק של תינוק, אבל לא נפתח על זה ויכוח.

אתה מערבב את ה V7 עם הסונקס בגלל זה אתה מקבל תחושה חלקה.

את הסונקס אני מיישם על הידיות של הדלתות כדי שלא יחליקו שאני פותח את הדלת...

זה בערך השימוש היחידי שלי בו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אז גם לי יש מונח חדש KCPW! אם חיפשת הגנה,הגנה,הגנה - KOCH CHEMIE - PROTECTOR WAX ווקס נוזלי שפותח על מנת לתחזק ציפויים ולשמרם לאורך זמן. נתונים טכנים: ברק 99GU, החלקת מים ב 2 מעלות, כושר מילוי עד 5 מיקרון בשימוש קבוע, ניתן להתזה על כל חלקי הרכב כולל שמשות, עמידות גבוהה בחום והידרופוביות למשך 3 חודשים.

דרך אגב - ניתן גם להקצפה ובעל כושר ניקוי כמו של קוויק דיטיילר!

• תוכן חדש...