Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי סט חדש של קומפוננטים AUDISON VOCE K6.

שאר המערכת מורכבת מפיוניר מולטימדיה 5850, מגבר מונו JL500 וסאב ג'נסיס ומגבר PHASE RS4 EVO.

מעוניין בשדרוג המגבר לפרימה ביט 4 ערוצים.

מה טווח המחירים של המגבר המדובר?

מעדיף מהיבואן עם אחריות.

האם זה שדרוג הולם?

מחפש שדרוג באיכות הסאונד, יותר חד ונקי.

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אם אני לא טועה יש יבואן רשמי של אודיסון והרץ בראשון ויש לו לא מעט מהמגוון שלהם, אבל ממה שהרצתי באתרים כלשהם, בחול הטווח נע בין 2000-2500 שקל (סביר להניח מחודשים, אל תתפוס אותי במילה) לדגם של ap4.9 bit.

לגבי האם זה שדרוג הולם אני כבר לא אענה לך כי לא יצא לי לשמוע את הדגם הנוכחי לעומת האודיסון אבל חכה לדעות נוספות.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

גם אני מצאתי מחיר דומה בחו''ל, מנסה להבין כיוון כללי לפני שאני יוצר קשר עם דרור מאודיו סיסטם\ סקרים.

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אענה מחר, נא להמתין.

או שבעצם - עריכה - אענה עכשיו.

אם אני זוכר נכון הפייז RS4 הוא מגבר מאוד חזק, 140 וואט לערוץ? אם כן - אז אתה לא תשדרג הגברה במעבר לפירמה4.ביט אתה תשנמך - למען האמת אתה תרד במחצית ההספק לערוץ ותעבור מקלאס AB לקלאס עם מיתוג יותר גבוה.

מגברי\מעבדי הפרימה הם פתרון לאינטגרציה - זה פתרון סופר איכותי, המעבד שם הוא מעבד שאי אפשר לזלזל בו והמנחת הפנימי עושה עבודה לא פחות ממדהימה.

אם אתה מנסה לחסוך בצריכת החשמל של מערכת האודיו.

אם אתה מנסה לחסוך במקום ומשקל בתא המטען.

כן - זה פתרון טוב.

אבל - אם אתה מנסה להשיג שדרוג בהגברה שלך במעבר מהRS4 לפרימה - לא, זו טעות.

מה שהייתי מציע לך לעשות במידה ואתה רוצה לשמר את ההגברה הקיימת זה לקנות ביט 10 או במידה ויש לך כוונה להוסיף בעתיד עוד שלושה ערוצי הגברה נוספים - לקנות ביט 1.

אם אתה רוצה להרוויח עוד ארבעה ערוצי הגברה על ההגברה הקיימת - כן, פרימה4.ביט זה רעיון נהדר!!!

לשיקולך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

אחשוב על הכיוון של הביט 10, מס' הערוצים מספיק לי ואני סטודנט והתקציב גבולי.

ביט 10 יכול לשלוט גם על הסאב אם אני עובד אקטיבי?

מה המחירים של הביט 10\1? (או בערך)

ומה ההבדל בין ביט 10 לבין ביט 10 D? באמזון זה 200 דולר הפרש.

מה הפרוססור שיש בפרימה4? מקביל לביט?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
הי,

יש לי סט חדש של קומפוננטים AUDISON VOCE K6.

שאר המערכת מורכבת מפיוניר מולטימדיה 5850, מגבר מונו JL500 וסאב ג'נסיס ומגבר PHASE RS4 EVO.

מעוניין בשדרוג המגבר לפרימה ביט 4 ערוצים.

מה טווח המחירים של המגבר המדובר?

מעדיף מהיבואן עם אחריות.

האם זה שדרוג הולם?

מחפש שדרוג באיכות הסאונד, יותר חד ונקי.

תודה.

לאחר שבחנתי את המערכת שלך

החוליה החלשה היא יחידת הראש ולא המגבר ,זאת דעתי.

המגבר שלך הוא מגבר איכותי חזק 100X4 RMS

שידרוג למגבר הפרימה 4X70RMS יוריד אותך בהספק שזה כבר שינמוך

וגם התוספת של ה DSP שלו לא בהכרח תספק את הסחורה מה שגם מדובר במגבר

בעלות של באזור 2500 שקל.

בנוגע לפרוססורים

ביט 10 הוא הפשוט ביותר מגיע עם 6 יציאות עלות באזור 1800

ביט 10D הוא מכשיר זהה מלבד העובדה שיש לו גם כניסה אופטית עלות באזור 2200

ביט 1 מגיע עם 8 יציאות ועם כניסה אופטית וגם עם סטאפ כיוונים רחב יותר עלות באזור 3000

את כל אלו אתה לדעתי לא צריך

מה שאתה כן צריך זה מכשרי 1DIN עם סיגנל איכותי ו DSP מתקדם

מכשיר כזה למשל יספק לדעתי את הסחורה ובזול יחסית:

http://www.bombuy.co.il/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-2898

כמו גם מכשירים כמו CLARION CZ703

או כמו פיוניר DEH-80PRS

מכשירי מולטימדיה הם לא מכשירי SQ ברובם

ואלו שכן עולים הון תועפות ,להרכיב מערכת SQ על מכשיר מולטימדיה זה

ברוב המקרים ברירת מחדל.

פורסם

למה ה-5850 הוא החוליה החלשה בהכרח?

אולי לא מדובר באיכות הגבוהה ביותר מבחינת עיבוד סאונד, אבל היחידה בכל זאת מציעה עבודה אקטיבית מלאה, חיתוכים, איקוולייזר, תיקוני זמן וכד'. אולי הבעיה היא בכיוונים שלו?

אולי הקומפוננט הוא פשוט לא מה שאתה מחפש, גם אם מדובר בציוד טוב כרגע?

עובד איתו אקטיבי כרגע?

פורסם

הביט 10 הוא בעל חמישה ערוצים.

ה1 עם שמונה יציאות.

ה1hd עם 13 יציאות.

וסדרת פרימה ביט עם 9 יציאות והdsp שם בהחלט מספק את הסחורה, למען האמת הוא כל כך מספק את הסחורה שבמידה והרמקולים שתבחר להשתמש בהם ינוצלו היטב על ידי מגברי הפרימה, אין בכלל מה להביט על מעבדים גבוהים יותר מסדרת הביט.

אלא אם כן אתה מראש מכוון את המערכת שלך לקצה העליון של הטכנולוגיה, זה לא הסיפור במקרה הזה.

אם חמש ערוצים מספיקים כאן וידוע מראש שההגברה טובה, ביט10 יעשה עבודה מדהימה, הרבה יותר טובה מכל huvמשולב dsp בטח ובטח שבאותם טווחי מחירים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"

אם חמש ערוצים מספיקים כאן וידוע מראש שההגברה טובה, ביט10 יעשה עבודה מדהימה, הרבה יותר טובה מכל huvמשולב dsp בטח ובטח שבאותם טווחי מחירים."

אז אתה אומר שלמכשיר כמו

Clarion HX-D3 אין סיכוי מול ה ביט 10 אני מבין ?

{תרשה לי לחלוק על דעתך} ,יותר מזה מניסיון אני יכול להגיד לך

ששידרוג ל

פיוניר DEH-80PRS יתן לו תוצאה יותר טובה משילוב המכשיר הקיים עם ביט 10.

הייתי שוקל BIT10 רק במקרה של רצון להשאר עם מכשיר מולטימדיה

כברירת מחדל.

פורסם

הקלריון hxd3 לא באותו טווח מחיר כמו הביט10 הם לא באותה פלנטה בכלל מבחינת מחיר. אתה משווה מכשיר ב1300 דולר באבזור מלא לפני מיסים ומשלוח למכשיר בטווח מחיר 2000 שקלים.

ואם אתה משווה את זה למכשירים סטייל 9855 אז הביט10 לא סופר אותם ביכולות עיבוד שלו. אם כבר הייתי משווה לprs80 אולי.

היתרון העיקרי של המכשירים הנורמטיביים הינו שאין צורך בשימוש במחשב, אבל בשניהם נדרש אותו הידע בכוון מערכות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני בתקופה חנוקה אז השדרוג ידחה מעט.

תודה על החומר למחשבה לבינתיים.

האם מישהו מכיר מקום שיעשה לי טרייד על המולטימדיה? שימוש מועט בת חודשים בודדים.

אולי באלכסנדר איפה שקניתי אותה? לפי האתר אין לו יותר מידי.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...