Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבים בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה הקרובה (מאוד) אני מתכוון לקנות לפטופ - אסוס GL502VM עם SSD של 256 ג'יגה ו-16GB ראם, ואני מנסה למצוא מה המחיר הכי נמוך שלו שאפשר למצוא.

הכי זול שמצאתי שהיה פלונטר, שם הוא עולה 6640 שקל. בזאפ מתחיל ב-6760.

לא אכפת לי אם מדובר במה שנקרא open box או מחודש, אם על המקלדת יש עברית או לא, ותכלס גם אחריות לא יודע כמה קריטית, כי אין על נותני שירות ישראליים. חשוב רק שיוכל להוציא קבלה וזהו.

לחילופין, אם מישהו פה נוסע לארה"ב בקרוב ויש לו 2.4 קילו פנויים במזוודה... תיבת הה"פ שלי ממתינה לכם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקומות כמו "עולם הקולנוע", Getit ודומיהם.

שם תמצא את מיטב הייבוא הפרללי/מחודש.

למרות שאני לא הייתי מתעסק עם מחודש. זה יכול להיות מחשב open box שהלקוח רצה אותו, ויכול להיות מחשב שניזוק ותוקן בקומבינה עם חלקים סוג ז'.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד מעט אייל יגיע ויגיד לך לחכות ל11.7 (והוא תמיד צודק)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם נכון קרמיט.

Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop, Intel Core i77700HQ , GeForce GTX 1 060, 15.6" Full HD, 16GB DDR4, 256GB SSD, G3-571-77QK

כל הטוב הזה ב 4452 עד הבית.

אני ממליץ על מחשבי קסטום יש יופי של מחירים.

פורסם

האייסר כבד יותר (2.7 לעומת 2.25), המסך פחות טוב (אין g-sync), יש רק SSD (באסוס יש hdd של טרה), והדיל ברייקר הוא שאין לו קורא SD (חייב כי המחשב ישמש בין היתר כתחנת עבודה לעיבוד תמונות ובעתיד אולי וידאו), אלא רק מיקרו.

עשיתי מחקר די ארוך, והאסוס הזה היא הפשרה הכי טובה שנמכרת כיום.

עולם הקולנוע וגטאיט לא מוכרים את הדגם הזה.

פורסם
למיטב ידיעתי, לא. רק פריים (אמז... טוב, די :lol:)

אנשים שגרים בישראל יכולים בכלל להנות מהפריים של אמאזון בכלל? נראה לי too good to be true שיהיה פריים לישראל.

פורסם (נערך)
האייסר כבד יותר (2.7 לעומת 2.25), המסך פחות טוב (אין g-sync), יש רק SSD (באסוס יש hdd של טרה), והדיל ברייקר הוא שאין לו קורא SD (חייב כי המחשב ישמש בין היתר כתחנת עבודה לעיבוד תמונות ובעתיד אולי וידאו), אלא רק מיקרו.

עשיתי מחקר די ארוך, והאסוס הזה היא הפשרה הכי טובה שנמכרת כיום.

עולם הקולנוע וגטאיט לא מוכרים את הדגם הזה.

תהנה

https://goo.gl/z8W6dY

לדעתי בסכום הזה האייסר לוקח בקלות.

בעודף תוסיף עוד HD של טרה או יותר כ 80-100 דולר.

ניתן לקנות רכזת USB בכמה גרושים מסך IPS מעולה ויופי של ביקורות הדגם מקבל.

אם כבר האסוס אז הדגם של ה 1070 יוצא עד הבית כ 6700 שח.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

היות ואני קונה את המחשב ע"ח החברה, המחיר בארץ של הדגם עם 256 ג"ב יוצא 200 שקל יותר מהמחיר של הדגם עם 128 ג"ב דרך הקישור.

השאלה היא אם אפשר להזכדות על מע"מ על מוצר שנקנה בחו"ל. כי אם לא, די ברור שזה לא כזה משתלם.

זאת אגב אחת הסיבות שהחלטתי על הדגם הזה, המחירים בארץ קרובים למחירים בארה"ב. יחסית למותגים אחרים, כן, לא קרובים אבסולוטית.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לקחת ACER, בבדיקה של המחשבים האמינים הם בין המקומות האחרונים.

מה שכן תנסה לבדוק פה מידי פעם, משלוח עד הבית :

https://il.bee.deals/dashboard

https://zuzu.deals/

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

איך אני אוהב שמשמיצים סתם

94% מהיצרנים של הניידים הם יצרני ODMs כנראה שמאותו פס הייצור בסין או ב-טייוואן ירד מחשב של דל HP לנובו ועוד.

• תוכן חדש...