Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע במאזדה 3 חדשה.

ברשותי הציוד הבא - חדש כמעט לחלוטין:

מגבר 4 ערוצים פלאנט אודיו TRQ4.1600

מגבר 4 ערוצים סאונדסטרים L4.640

סאבוופר BOSS 10 כולל תיבה.

אני מתלבט האם להשתמש בציוד זה או להחליף באחר (איזה?) ואילו רמקולים כדאי לשדך להם.

אני חובב צלילים גבוהים ואוהב אותם פחות "חמים" ושומע בעיקר פופ, מעט טראנס/האוס וישראלי.

האם הבחירה האולטימטיבית שלי צריכה להיות רמקולים של FOCAL ואם כן אשמח להכוונה אילו לבחור.

אשמח לחוות דעת שלכם.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי hemi

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

מה דעתכם על הסט שלהלן?

קומפוננט מורל וירטוס או פוקאל

מגבר 5 ערוצים של בוס

זוג רמקולים אחוריים שטרם נבחר.

סאב של JBL

פורסם

בתקציב לקומפוננטים ב1800 כבר הייתי הולך על hertz energy או מוסיף עוד טיפה והולך כבר על הדגם היותר מתקדם של hertz hi energy, בנוגע למגבר הייתי שם פלאנט אודיו ולגבי האחוריים (בהנחה שהם סטוק) מוריד כרגע גיין עד הסוף כי הם לא מעניינים כ׳׳כ, אלא אם כן אתה מגדיל את התקציב ורוצה לשים משהו מאחורה למרות שאני לא חושב שזה הכרחי.

אבל...עדיף לך להגיע למפגשים מהפורום פעם בחודש ולשמוע סטים, כל סט מנגן בצורה אחרת את הצלילים, יכול להיות שתתחבר לסט מסויים שלאו דווקא אני מתחבר אליו.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם
בתקציב לקומפוננטים ב1800 כבר הייתי הולך על hertz energy או מוסיף עוד טיפה והולך כבר על הדגם היותר מתקדם של hertz hi energy, בנוגע למגבר הייתי שם פלאנט אודיו ולגבי האחוריים (בהנחה שהם סטוק) מוריד כרגע גיין עד הסוף כי הם לא מעניינים כ׳׳כ, אלא אם כן אתה מגדיל את התקציב ורוצה לשים משהו מאחורה למרות שאני לא חושב שזה הכרחי.

אבל...עדיף לך להגיע למפגשים מהפורום פעם בחודש ולשמוע סטים, כל סט מנגן בצורה אחרת את הצלילים, יכול להיות שתתחבר לסט מסויים שלאו דווקא אני מתחבר אליו.

תודה רבה על המענה.

אני כן מעוניין להחליף גם את הרמקולים האחוריים למשהו טוב יותר מהסטוק בלי להתפרע.

אם כך, ייתכן שהפלאנט אודיו שלי יעשה את העבודה על שני הסטים אבל אצטרך מונובלוק לסאב?

לגבי קומפוננט מתלבט בעיקר בין המורל לבין הפוקאל, מעדיף צלי יותר חד על הרך.

ותודה גם על ההזמנה.

אם כך, הפלאנט אודיו שלי יעשה את העבודה

פורסם
תודה רבה על המענה.

אני כן מעוניין להחליף גם את הרמקולים האחוריים למשהו טוב יותר מהסטוק בלי להתפרע.

אם כך, ייתכן שהפלאנט אודיו שלי יעשה את העבודה על שני הסטים אבל אצטרך מונובלוק לסאב?

לגבי קומפוננט מתלבט בעיקר בין המורל לבין הפוקאל, מעדיף צלי יותר חד על הרך.

ותודה גם על ההזמנה.

אם כך, הפלאנט אודיו שלי יעשה את העבודה

אני אתן לך סיבה למה לא להשקיע באחוריים - המוזיקה מגיעה מקדימה, אבל החלטה שלך.

לגבי הקומפוננטים של הרץ הם די חדים, אבל הכל עניין של טעם וגם של כיוון במערכת, תמיד אפשר לשחק עם הטריבל.

בנוגע לסאב תנסה לחבר אותו בגישור ותראה כמה ההספק שלו באמת והאם לטעמך, אם לא - להוסיף מונובלוק.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

כך אעשה. תודה רבה.

פורסם

תודה לעונים.

עכשיו אני כבר יותר ממוקד ומתלבט בעיקר בין אלה:

קומפוננט - מורל וירטוס/הייבריד או פוקל 165FX.

מגבר - ARC AUDIO 850.5 או BOSS PV3700.

רמקולים אחוריים - מורל מקסימו או פוקל (אילו?)

סאב - JBL או ARC AUDIO ARC10

פורסם

בן מורל לבן פוקל עדיף לך ללכת על פוקל

בעניין המגברים יותר נכון לשים 2 מגברים מאשר מגבר אחד 5 ערוצים

רמקולים אחורים הבחירה שלך פחות טובה כי הדגמים של מורל טמפו ומקסימו זה דגמים סינים עדיף לך ללכת לכיוון אודוסון או הרץ

לגבי הסאב רוקפורד P1 או P2 יביא לך תוצאה טובה יותר

פורסם

הייתי לוקח את המוצרים של ARC פחות או יותר בעיניים עצומות (למרות שהאוזניים זה מה שחשוב פה :wink:). גם את המגבר (אם מתאים לתצורת ההפעלה הנדרשת) וגם את הסאב, אולי בגרסאת "12.

לפי אופי הסאונד שביקשת, כנראה שפוקאל/הרץ יתאימו לך יותר. בטח לא מוראל הייבריד, שהוא דגם מצוין, אבל אופי חם זה בדיוק הוא.

אם מתעקש להתקין רמקולים אחוריים, רצוי שיהיה מאותה חברה ואם אפשר מאותה סדרה או אחת מתחת לכל היותר. אפשר גם בתצורה קואקסלית אם רק נועד להשלמת נפח.

פורסם
בן מורל לבן פוקל עדיף לך ללכת על פוקל

בעניין המגברים יותר נכון לשים 2 מגברים מאשר מגבר אחד 5 ערוצים

רמקולים אחורים הבחירה שלך פחות טובה כי הדגמים של מורל טמפו ומקסימו זה דגמים סינים עדיף לך ללכת לכיוון אודוסון או הרץ

לגבי הסאב רוקפורד P1 או P2 יביא לך תוצאה טובה יותר

תודה רבה.

האם כדאי לי להשתמש באחד ממגברי 4 הערוצים שכבר יש לי במצב חדש ולהוסיף מגבר מונובלוק למגבר?

פורסם
הייתי לוקח את המוצרים של ARC פחות או יותר בעיניים עצומות (למרות שהאוזניים זה מה שחשוב פה :wink:). גם את המגבר (אם מתאים לתצורת ההפעלה הנדרשת) וגם את הסאב, אולי בגרסאת "12.

לפי אופי הסאונד שביקשת, כנראה שפוקאל/הרץ יתאימו לך יותר. בטח לא מוראל הייבריד, שהוא דגם מצוין, אבל אופי חם זה בדיוק הוא.

אם מתעקש להתקין רמקולים אחוריים, רצוי שיהיה מאותה חברה ואם אפשר מאותה סדרה או אחת מתחת לכל היותר. אפשר גם בתצורה קואקסלית אם רק נועד להשלמת נפח.

תודה רבה. כמה "חם" המורל? למה הכוונה ב"תצורה קואקסיאלית"?

• תוכן חדש...