Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, מקרה מעט מסובך, לפני כשנה רכשתי מאזדה 2 ללא בעיות מיוחדות, קרה ונכנס בי מישהו מאחורה כי טען שנכנסו בו והוא לא אשם התחמק ומתחמק עד היום (יטופל בתביעות קטנות, תודה) והכנסתי את הרכב למוסך דרך המקיף שלי. הדלת תוקנה והוחלפה קוסמטית ( מוסך מורשה מאזדה משה דיין נע אור בבני ברק) אך נאמר לי כי היא אינה נפתחת והתקלה לא שייכת לתאונה מכיון שלא נפתחה גם קודם. מה שלא נכון בעליל.

בעל המוסך טוען שהחליף צמה, החליף לחצן פתיחה, ובדק את האיזור האחורי החשמלי. וצריך לעשות בדיקה מתחילת הרכב עד לסופו כדי לגלות היכן הבעיה וזה כבר לא קשור לטענתו לתאונה ומבקש רק על הבדיקה 600 שח לא כולל תיקון שלטענתו יכול להסתכם באלפי שקלים.

עדכון חשוב- תא המטען כן נפתח לי לפני התאונה (רק כשהמפתח לא היה בסוויצ') אבל הופיע לי תמיד על לוח המחוונים דלת פתוחה והווישר האחורי לא עבד. עכשיו לא מופיע הנורה והווישר עובד.

הוא אמר שכנראה שמישהו עשה על הרכב איזה קומבינת חשמל ועקף משהו כדי שאוכל לפתוח.

קיבלתי חזרה רכב בלי תא מטען שחשוב לי מאד.:-(:-(:-(

עזרתכם? נתקלתם בתקלה כזו? מה זה יכול להיות? איזה קומבינה עשו כדי שהיא כן תפתח? מכירים מישהו שיידע לאתר במהירות את התקלה בלי לשחוט את כיסי? איזור המרכז גג ירושלים!

תודה רבה מאד!

• תוכן חדש...