Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

מעוניין לרכוש רכב משפחתי לזוג + 2 וחשבתי על מזדה 3 ספיריט שנתון 09-11 או הונדה סיוויק שנתון 09-11

מה יותר מומלץ?

חשוב לי ברכב - מרווח,תא מטען, דלק, עלות לא יקרה של טיפולים.

אשמח לעזרה והכוונה.

פורסם

תא מטען של המאזדה 3 גדול יותר (ב15% בערך), היא פחות מרווחת מהסיוויק במיוחד בכל הקשור למרווח הרגליים לנוסעים במשוב האחורי.

הסיוויק חסכונית יותר מהמאזדה, אך יקרה יותר לטיפול שוטף.

לדעתי תוכל להכריע רק אחרי נסיעת מבחן בשתי המועמדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שתיהן יתאימו - עניין של טעם אישי - שתי האופציות טובות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שני רכבים מצויינים אבל ..

האחזקה של הונדה יקרה יותר: טיפולים במוסך יבואן יקרים בהרבה,ביטוח יקר בהרבה בעיקר לנהגים חדשים/צעירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי הונדה סיווק כבר כמעט 8 .האחזקה לא יקרה.

אחי הטיפול הראשון במוסך מורשה הבנתי את הנקודה ואני מטפל במוסך אחר אבל רק עם חלקים מקוריים.

ההונדה שלי שנת 2008 כל שנה נכנסת לטיפול והממוצע מחיר הוא 900 שקלים כולל העברת טסט כך שהמחיר לא גבוה.

הרכב כמו שעון שווצרי...רכב מאוד מומלץ

• תוכן חדש...