Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה רכשתי רנו קפצ'ור, שנת 2014 עם כ40,000 קמ. עם מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומטי, מכלול זהה לזה שבקליאו.

תצרוכת הדלק המשולבת של הרכב (75% בעיר, 25% בחוץ) היא סביב ה 1:11.

בכל מקום שקראתי לפני הרכישה דובר על תצרוכת דלק טובה מזו.שמעתי על סביב ה1:15.

מדובר בעניין מהותי עבורי נוכח הק"מ הרב שאני עתיד לנסוע.

יש למישהו רעיון? בעלי קליאו וקפצ'ור, מה תצרוכת הדלק ברכב שלכם?

יצוין כי הרכב מטופל לפי הספר, לחץ אוויר תקין, נוסע רוב הזמן ריק, ואופי הנסיעה רגוע מאוד.

פורסם

ה1/15 הרכב לא יכול לעשות בתנאי המסלול שציינת.

זה יותר מתאים לנסיעה מחוץ לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת דלק שאתה מקבל ב 75% נסיעות בתוך העיר ( בטח גם עם מזגן ) הגיונית מאוד.

לא קנית טויוטה פריוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זהה לצריכת הדלק בקאפצ'ור של גיסתי עם אותו תמהיל נסיעה.

אין שום מצב להשיג במכונית שהיא לא היברידית צריכת דלק שך 15 ק"מ/ל' בתמהיל נסיעה שהוא עירוני ברובו.

להשוואה, אשתי נוהגת בסיטרואן C4, כל הנסיעות בעיר ועם מזגן המכונית צורכת 7.5 ק"מ/ל'.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש לי ניסיון קצר עם הקפצ'ר, אבל נשמע שבתוואי נסיעה הזה מדובר בצריכת דלק הגיונית.

אבל אם אתה אומר שאתה עתיד לכסות מרחק רב יותר בעתיד אני מניח שזה כולל גם יותר נסיעות מחוץ לעיר. במידה וכן, צריכת הדלק הממוצעת צפויה להשתפר במידה מסוימת (אם כי אני לא חושב שתגיע ל-15 ק"מ לליטר)

פורסם
יש פה בעלי קפצ'ור או קליאו שיכולים להעיד על תצרוכת הדלק אופן הנסיעה אצלם?

אני עם קליאו - עם רגל של ליסינג על הגז ו50-50 בערך מבחינת עירוני-בין עירוני אני עושה באיזור ה1-13.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...