Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, התחלתי להכין את האוטו לטסט ואז מסתבר שנורת רוורס לא עובדת. הצלבתי נורות אז הבעיה לא בנורא עצמה...

רעיונות מה אפשר לעשות?

אני מתאר לעצמי שאי אפשר לעבור טסט בלי אור רוורס...

פורסם

בדוק פיוז רלוונטי עם קיים.

בדוק חיבור ליוניט רוורס שנמצא על הגיר.

בדוק האם היוניט עצמו סוגר מעגל בשילוב רוורס.

אם כל הבדיקות תקינות, יש לחפש נתק בחיווט

יום טוב גם לך

פורסם

מפסק אור רוורס לא תקין או בעיית חיווט.

בדוק בעזרת מד מתח האם מגיע מתח לבית המנורה כאשר אתה משלב לרוורס.

איזה כייף לי :)

פורסם

עשיתי את הבדיקה עם FLUKE - יש מתח של 12 וולט על ההדקים, אבל הוא קופצני (בין 8 ל-12 ולט). חוץ מזה ניסיתי לקצר ולא קורה כלום - אני מניח שזה אומר שהזרם שעובר שם מאד מאד נמוך (עד לא קיים).

מקריאה שעשיתי - כנראה שהבעיה היא במיקרוסויץ'. כמה שאלות:

1. האם לדעתכם אפשר לתקן לבד?

2. כמה הסיפור הזה אמור לעלות אצל חשמלאי רכב? והאם בכלל אפשר למצוא את המיקרוסויץ' הזה במלאי (או שאפשר להשתמש בגנרי)?

פורסם

אם אתה מחבר את הפרובים באופן קבוע למגעי בית המנורה המתח קופץ בין 8-12 וולט ? אולי המגע של הפרובים בבית המנורה לא היה מושלם לכן המתח היה קופצני.

בהחלט אפשר להחליף את המפסק לבד עם כלים מתאימים וזוג ידיים ימניות. בסה"כ צריך לנתק את הקונקטור למפסק ולפרק את המפסק עם מפתח פתוח במידה של 22 מילימטר.

לא ממליץ לך לרכוש מפסק גנרי אלא מקורי או שווה ערך באיכות תוצרת FACET. בדרך כלל מפסקים כאלה ניתן לרכוש במחסן של מוסכי הייבואן.

תשאל את המוכר בקישור המצורף האם המפסק מתאים לרכבך.

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-FORD-REVERSE-LIGHT-SWITCH-FORD-C-MAX-FOCUS-II-FIESTA-FUSION-MONDEO-IV-/252641678409?hash=item3ad29e1449:g:CbwAAOSwXeJYLt3d&vxp=mtr

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...