Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש יודע לקרוא את המבחנים, אבל כנראה יש לה יתרון בטיחותי קל ל-107. (עוד תוספת של כריות אוויר ועוד משתנים, בפועל לא יודע איך זה באמת בא לידי ביטוי).

בשתיהן המצב לא הכי מזהיר.

תוצאות מבחן ריסוק פיג'ו 107

תוצאות מבחן ריסוק סוזוקי אלטו

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב לא נכון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא ממש יודע לקרוא את המבחנים, אבל כנראה יש לה יתרון בטיחותי קל ל-107. (עוד תוספת של כריות אוויר ועוד משתנים, בפועל לא יודע איך זה באמת בא לידי ביטוי).

בשתיהן המצב לא הכי מזהיר.

ה-107 יותר בטיחות בפער די ניכר מהאלטו.

euroncap107.jpgeuroncapalto.jpg

בטיחות מבוגרים 55% לאלטו 68% ל-107.

בטיחות ילדים 46% לאלטו 73% ל-107.

בטיחות הולכי רגל 53% ל-107 35% לאלטו

עזרי בטיחות 71% ל-107 מול 29% לאלטו.

נוסיף את העובדה שהציונים של ה-107 שווים יותר כי היא נבחנה 3 שנים מאוחר יותר, וקבלנו נצחון בנוק אאוט של ה-107.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה תסבול מהחלפת קלאץ' כל 60K בכל רכב רובוטי חד מצמדי, לא נעים אבל מניסיון של פג'ו 107 בת 5 זאת התקלה היחידה שיש לה בלי עין רעה.

פורסם

זו לא תקלה, זה בלאי, ולמרות שהרובוט שולט בקלאץ עדיין יש השפעה מסוימת על אורך חיי הקלאץ לאופן שבו נוהגים , יכול להיות שיחזיק פחות ויכול להיות שיחזיק יותר.

פורסם (נערך)

היתה לנו במשפחה C1 גיר רובוטי רכב קטן וחסכוני מאוד, אך הנסיעה מטלטלת ולא נוחה בעיר.

אני הייתי מעדיף דייהטסו סיריון 2008 ומעלה רכב אמין פרקטי וחסכוני עם גיר אוטומט רגיל.

עריכה אחרונה על ידי dds
פורסם

נגיד אני מוצא שנתון נמוך ושמור על 40 אלף קילומטר האם כדאי לקנות דבר כזה ? כי נגיד אמרו לי שלא כדאי לקנות מעל 100 קילומטראג' אבל מצד שאני אם אני קונה 40 אלף שלעולם לא היה צריך החלפת קלאץ' ואנחנו יודעים שכל 50-60 קילומטר הקלאץ' הרובוטי הולך וצריך החלפה בעלות של ( כמה זה עולה 3-4 שקלים? ) אז מה כדאי ..

פורסם (נערך)

אתה יכול לענות על השאלות הבאות?

1. כמה אתה מתכנן לנסוע או נוסע בשנה? (ק"מ)

2. ניסית לנהוג על גיר רובוטי? הוא נוח לך אתה מסתדר איתו?

3. ניסית לעשות סיבוב על ה-107/C1 ? אתה מסתדר איתה?

אותי אישית הרכב משרת היטב והפגין אמינות מצויינת, אבל בגלל שקניתי אקזמפלר מהשכרה שעבר יחסית הרבה וכנראה שחיים לא קלים (90K) לאחר שנתיים של נסיעה, הייתי צריך לשפוך לא מעט כסף על הרכב הזה+יישור קו רציני.

אני לא הכי שלם עם הבחירה הזו אבל כרגע זה מה יש והרכב עושה את העבודה.

מבחינתי זה רכב שלוקח אותי מא' ל-ב' בזול.

ואני יודע שהרכב הבא יהיה עם גיר פלנטרי/רציף/דו-מצמדי...

לחד מצמדי אני לא אחזור.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

עזוב חברים. תסע אתה, אני לא סתם אומר לך להרבה אנשים קשה עם הגיר הזה ויש תקופת הסתגלות/התרגלות.

אם אתה לוקח אותה לתקופה של 2-3 שנים, ואתה יודע שהקלאץ' הוחלף בזמן אז זו יכולה להיות בחירה טובה.

פורסם
עזוב חברים. תסע אתה, אני לא סתם אומר לך להרבה אנשים קשה עם הגיר הזה ויש תקופת הסתגלות/התרגלות.

אם אתה לוקח אותה לתקופה של 2-3 שנים, ואתה יודע שהקלאץ' הוחלף בזמן אז זו יכולה להיות בחירה טובה.

אין משהו חסכוני אלטרנטיבי בתקציב הזה גם ככה. אז אין לי ברירה אני רוצה את אחד מהמיני החסכוניות בדלק ולא ידני

פורסם

פיגו 107 2011 עם 42 קילומטראג ב25 אלף שווה קניה? בגלל שעוד שנה אם יש לי מזל אצטרך להחליף קלאת שזה יגיע ל60 ואם אין מזל אז חצי שנה.. מה אומר? והאם המחיר הוגן או להוריד אותו

פורסם

נראית עסקה הגיונית וסבירה

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שלא יקנה רכב בכלל - לא תהיינה לו תקלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...