Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מבצע הזמנה מאוטוסטור למוצרים שטרם השתמשתי בהם ואשמח לדעת איך הבחירה ואם יש לכם הצעות לשיפור.

שמפו - מר פינק (אין מקפיץ, שוטף עם שני דליים)

ג'ל לצמיג - http://www.autostore.co.il/%D7%92%2D%D7%9C%2D%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9%2D%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D%2D%D7%95%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA%2DSONAX%2DXtreme.html

אפליקטור - http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92%D7%A9%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%94SONAX.html

הם רב פעמיים?

מברשת לברגים בג'אנט - http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA%2D%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%99%2D%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D%2DSM%2DArnold.html

בנוסף, אני רוצה גם לעשות פלסטינה. באוטוסטור נראה שההיצע מצומצם וכי מדובר במוצר יקר. אשמח לדעת על הזמנה מחו"ל, וגם מה הכוונה שיש רמות חיתוך? הפלסטינה מורידה שכבה מהצבע?

נ.ב בתום השטיפה אני מיישם BSD ועם זאת חסר לי ברק (נובע מיותר מדי סווירילים?) יש משהו שיכול לעזור? ולא פוליש אצל דייטלר כמובן. הכוונה למשהו שאני יכול ליישם ובקלות.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

אם זה בשביל שיטת 2 הדליים אין טעם לPINK, הוא חלש יחסית.

הייתי הולך על MAXI SUDS, יעיל חזק ונותן סיכוך מעולה.

ג'ל לצמיג אני מעדיף את זה של מגווירס, פשוט מעולה.

אפליקטורים חבל לקנות במחיר כזה, בטח אם זה לגלגלים ולא ליישום אוטם.

תקנה מפה חבילה , ועוד אחד איכותי מאוטוסטור אם תרצה בעתיד ליישם ווקס, למרות שאני משתמש גם בסינים ליישם, אין הבדל בעייני.

המברשת לג'אנטים ששמת פה מאוד קטנה ולא יודע אם היא תעזור לך, אני לא משתמש בזה אז אין לי על מה להמליץ.

אני משתמש בכפפת הפלסטלינה הזאת והיא מאוד רכה ואיכותית, וגם רב פעמית.

רמת חיתוך היא פשוט האגרסיביות כל הפלסטלינה, אם לא עושים נכון אפשר לגרום לשריטות וסווירלים איתה, מה ששלחתי לך היא עדינה, בכל מקרה תראה כמה מדריכים ביוטיוב לפני שתשתמש בה, הסבון MAXI SUDS מעולה לשימוש כסיכוך לפלסטלינה.

אם אתה מיישם גם אוטם\ווקס וגם BSD בצורה נכונה, אז כנראה הבעיה היא באמת בסווירלים וזה מצריך פוליש, מה שיכול לעזור לך באופן זמני זה גלייז, תקרא בפורום על SRP.

פורסם

תודה רבה :)

אקח את המוצרים שאתה ממליץ עליהם, זה גם יוצא יותר זול.

בנוגע לברשת, את כל הג'אנט אני מנקה עם סונקס ומטלית, אבל לא מצליח להגיע עם המטלית לברגים. אז לפי התיאור היא צריכה לפתור לי את הבעיה.

לא מיישם אוטם או ווקס, אלא רק BSD. הפלסטינה אמורה לשפר את הברק לא? כי הרכב יהיה יותר נקי.

פורסם (נערך)

בנוגע למברשת היא נראת לי קצת גדולה היא גם כפולה תלך תראה אותה בפועל אולי אני טועה, אני משתמש במברשת כמו שבתמונת פרופיל אצלי

bsd אכן יתן לך הגנה טובה למשך שלושה שבועות/חודש אבל בכללי חשוב מאוד ליישם אוטם צבע איכותי, קל וחומר אחרי שביצעת פלסטלינה, וכן פלסטלינה משפרת את הברק (ברמה מינורית אבל כן) זה אך ורק בגלל שהיא מנקה את הפח יסודי ומורידה את כל הלכלוך הדבוק בו, כמובן שהיא מורידה הגנות ולכן חשוב ליישם הגנה, אם כבר עשית פלסטלינה תנצל את זה לאוטם איכותי ולא לbsd, אם אין לך את הידע תוכל להגיע אלי אשמח לעזור לך ללמוד, בחינם כמובן

עריכה אחרונה על ידי Tnc
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז השמפו והאנדורס הגיעו.

חייב להגיד שהשמפו מהווה שדרוג מצוין לעומת מה שהיה לי. גם הניחוח ענבים לא רע בכלל ודי נחמד לשטוף את הרכב כשיש ריח נעים מסביבך. ממליץ :)

לגבי האנדורס, עדיין לא יצא לי לנסות. מיישמים אותו על צמיג רטוב?

• תוכן חדש...