Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיב engie

tomerlevi22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לקנות את הרכיב של אנג'י שמזהה תקלות ברכב ומודד צריכת דלק וכו' וכו'..

מישהו קנה / ניסה את הרכיב כבר? שווה את המחיר שלו 80₪

פורסם

אצלי ברכב אין שעון חום, וזה משהו שחסר לי מאוד.

אז קניתי את הרכיב הזה ב50 שח ופעם בכמה זמן נותן הצצה.

בגדול, אתה יכול להתקין את הרכיב, אבל להשתמש באפליקציות שנותנות הרבה יותר נתונים

מאשר באנג'י.

ובאיביי אתה תמצא את אותו רכיב תחת שמות שונים וזולים יותר.

פורסם

קח בחשבון ש - http://www.ebay.com/itm/401184582388...%3AMEBIDX%3AIT

לא תומך באפליקצית Engie בגלל שהגירסה של הODB היא 2.1

הכל מקרה יש עוד כמה טובים אבל העלות שלהם מגיע ל200 - 300 שקל

אין לי מושג מה ההבדל שלהם , אבל כנראה שיש הבדל בהצגת עוד נתונים שODB שעולה 30 שקל לא מצליח להביא..

פורסם

אני גם קניתי את הרכיב בגלל חוסר במד חום,אבל החיסרון הוא שאם אתה לא מחובר לרכיב מהאפליקציה זה לא שווה דבר.

לדעתי לאחר בערך חצי שנה שימוש אני לא ממליץ עליו. היתה לי בעיה בצופר, אחרי תקופה קטנה עם התקלה קפצתי למוסך והתברר לי שאני נוהג בלי כרית אוויר. לטענת המוסכניק הבעלים הקודמים או אלדן "טיפלו" לי בלוח שעונים, פירקתי את הלוח וגיליתי שהדביקו על הנורה איזולירבנד.

שורה תחתונה כמעט חצי שנה הרכיב מחובר, הוא לא דיווח על שום תקלה אפשרית אלא רק על טיפולים קרובים ופרסום למוסכים בסביבה.

פורסם

מצטרף לשירשור

בפונטו ספייס 2006 ללא שעון טורים, האם הרכיב אנג'י יראה לי את הטורים בזמן האמת? האם הוא תומך באייפון?

פורסם
אני גם קניתי את הרכיב בגלל חוסר במד חום,אבל החיסרון הוא שאם אתה לא מחובר לרכיב מהאפליקציה זה לא שווה דבר.

לדעתי לאחר בערך חצי שנה שימוש אני לא ממליץ עליו. היתה לי בעיה בצופר, אחרי תקופה קטנה עם התקלה קפצתי למוסך והתברר לי שאני נוהג בלי כרית אוויר. לטענת המוסכניק הבעלים הקודמים או אלדן "טיפלו" לי בלוח שעונים, פירקתי את הלוח וגיליתי שהדביקו על הנורה איזולירבנד.

שורה תחתונה כמעט חצי שנה הרכיב מחובר, הוא לא דיווח על שום תקלה אפשרית אלא רק על טיפולים קרובים ופרסום למוסכים בסביבה.

מה זאת אומרת שאתה פותח סוויץ אתה לא רואה את המנורה של הכריות אוויר דולקת ואז נכבת בהתנעה?

דווקא אצלי הוא מורכב גם יותר מחצי שנה וכרגע אין שום בעיות איתו.

PEUGEOT 206XS

פורסם
מצטרף לשירשור

בפונטו ספייס 2006 ללא שעון טורים, האם הרכיב אנג'י יראה לי את הטורים בזמן האמת? האם הוא תומך באייפון?

יש להם רכיב לאייפון , אבל האפליקציה שלהם מוגבלת , היא לא מראה את הטורים בזמן אמת של הרכב..

פורסם
מה זאת אומרת שאתה פותח סוויץ אתה לא רואה את המנורה של הכריות אוויר דולקת ואז נכבת בהתנעה?

דווקא אצלי הוא מורכב גם יותר מחצי שנה וכרגע אין שום בעיות איתו.

זה רכב ראשון שלי ובכלל במשפחה. ככה שלא היה לי מושג שכל הנורות אמורות להדלק ולכבות בכל פעם.

• תוכן חדש...