Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפורד פוקוס מנוע 2000, שנת 2007

הבנתי שיש 3 תושבות מנוע. אצלי אחת קרועה. האם חייבים/רצוי להחליף? מה המשמעות של זה?

האם 1100 שח זה מחיר סביר לחלק מקורי? (מוסך מורשה)

לגבי ברקסים, שאלת תם... האוטו עבר טסט ובנסיעה יום יומית איתו הוא בולם מעולה ולא הרגשתי שום בעיה או שחיקה בבלמים. עדיין הגיוני שצריך להחליף? לטענת המוסך צריך להחליף קדמיים + אחוריים והמחיר הוא 990 אחורי, 690 קדמי כולל מעמ (מדובר בחליפי אבל אירופאי ולא סיני)

דבר אחרון מצבר שנפ לרכב הזה, 790 כולל מעמ הוגן?

תודה מראש!

פורסם

בלמים צריך לבדוק על ידי פירוק הגלגל והתבוננות במצב הרפידות והדיסקים... יתכן שהרפידות שחוקות לגמרי ועדיין לא תרגיש ירידה בבלימה.

פורסם

אוקי זה באמת מה שנאמר לי. תודה על התשובה.

אגב, אם כך אז סתם מוזר מה הטסט בודק? כי אם אני עוצר אבל הכל שחוק שם ועוד חודש הרכב יבלום בקושי, איך מעלים רכב כזה לכביש? המחשבה שלי היתה שטסט בודק גם בטיחות.

פורסם

מצבר, מספיר 60 אמפר שעה. עולה כ 450 ש"ח. אל תקנה מצבר דרך מוסך מורשה אלא תחגש למשווקים ישירים.

ותושבת קרועה להחליף כמובן. תמיד עדיף מקורי, אבל זה יקר.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
אוקי זה באמת מה שנאמר לי. תודה על התשובה.

אגב, אם כך אז סתם מוזר מה הטסט בודק? כי אם אני עוצר אבל הכל שחוק שם ועוד חודש הרכב יבלום בקושי, איך מעלים רכב כזה לכביש? המחשבה שלי היתה שטסט בודק גם בטיחות.

בטסט בודקים כוח בלימה. גם אם נשאר על הרפידות ממש מעט עובי הן בולמות כמו חדשות. בוחן בטסט מסתכל גם על הרפידות עד כמה שהוא יכול לראות ללא פירוק הגלגל. אם הוא רואה שהן דקות, הוא יכשיל את הרכב. אם לא הסתכל או לא הצליח לראות, וכוח בלימה תקין, יעביר את הרכב. אין מה לעשות. זה באחריות בעל הרכב בין היתר, לעשות טיפולים בזמן ולבדוק את מצב הבלמים בטיפול.

טסט שנתי לא מבטיח שהכל תקין 100%.

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

אחריות של המוסך גם - המוסך בזמן טיפול 15K בודק את הרפידות, אם להערכתו לא יחזיקו עד לטיפול הבא - חובתו להמליץ על החלפה, ואם הלקוח לא מסכים הוא צריך לחתום על זה שהוא מסרב להחלפה על דעת עצמו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תושבת מנוע קרועה (בטח זה הימנית עליונה) פוגעת באיכות הנסיעה - מעבירה יותר ויברציות לרכב וגורמת לבלאי מיותר של התושבות האחרות.

תחליף. עדיף מקורי אבל זה יקר, תחליפיות לרוב משככות פחות טוב ומחזיקות פחות זמן.

פורסם

תושבת מנוע קנה רק מקורי אחרת זה יחזיק הרבה פחות זמן והחיסכון במחיר לא ישתלם כי תצטרך להחליף בתכיפות גבוהה יותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• ספונסר פורום
פורסם

אם תשלח לי מספר רכב בהודעה פרטית, אנסה להשיג לך מחיר זול יותר (עם ההנחה של חברי הפורום) לתושבת מקורית כולל עבודה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...