Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של מתחילים, ידוע לי שיש רכבים שיש להם שרשרת ויש כאלה שיש להם רצועה

ברכבים כמו שלי (יונדאי I30 1.6 2011) יש שרשרת

האם נדרשת איזושהי תחזוקה פעם בתקופה ? חיזוק, שימון, משהו ? או שזה עד סוף החיים לא לגעת בה

פורסם

להקפיד על שימוש בשמן מנוע לפי הוראות היצרן: צמיגות ותקן + יצרן איכותי והחלפתו בזמן.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם (נערך)

יש לי רכב דומה ומה שבוקי אמר בדיוק לרכב כמו שלנו לי יש רכב זהה לשלך משנתון 2009, משתמש בשמן סינטטי מלא צמיגות 5-30 ומקצר החלפה מ 15,000 או שנה ל 12,000 (אני נוסע ממוצע ומטה וכבר עברתי מקרה מעט לא נעים,הצלחתי להציל את המנוע בזמן(ב 74,000 ק"מ המנוע נשמע צועק בעליה והתעקשתי שיפרקו את אגן השמן ,יעשו פלאשינג יסודי ויחליפו גם רשת משאבת שמן אם צריך (והיה- היתה סתומה מבוצה) - זה המחיר של ליסינג לשעבר במשך 26 חודשים.

לאחר הטיפול המונע, הרכב (שנרכש עם 30,000 ק"מ מהרץ בדצמבר 11),חזר לחיים.

לעומת זאת, שמעתי מכמה חברים במאזדה 3 מניסיון רע,שאצלם זה שונה וב 250,000 הרכב נעצר עקב קריעת השרשרת ומגיע לטיפול ראש מנוע מינימום.

האם השרשרת זו הסיבה או איכות השמן שהם שמו איני יודע אבל זה קרה לכמה מהם+דוד שלי עם רכב חברה כזה צמוד לשעבר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...