Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת פסטה - מי משתמש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אכן עובד כמו בפרסומות שתוך 10 דקות יש פסטה טעימה?

המכונה קלה לניקוי מבחינת החלקים?

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

לנו יש את תוספי הכנת הפסטה לקיצ'נאייד. 10 דקות זה בחיים לא, הרי 10 דקות לוקח להכין פסטה מוכנה משקית. אני מעריך שבפועל זה יוצא בערך שעה מרגע תחילת הכנת הבצק ועד שיש פסטה מבושלת. אכן יוצא טעים משמעותית ביחס לפסטה מוכנה משקית אבל אני יכול לספור על אצבעות שתי הידיים את מספר הפעמים שהשתמשנו בתוספים האלה בשלוש השנים שהם אצלנו.

פורסם
לאיזה מכונה אתה מתכוון ?

hr2355-3.jpg

לנו יש את תוספי הכנת הפסטה לקיצ'נאייד. 10 דקות זה בחיים לא, הרי 10 דקות לוקח להכין פסטה מוכנה משקית. אני מעריך שבפועל זה יוצא בערך שעה מרגע תחילת הכנת הבצק ועד שיש פסטה מבושלת. אכן יוצא טעים משמעותית ביחס לפסטה מוכנה משקית אבל אני יכול לספור על אצבעות שתי הידיים את מספר הפעמים שהשתמשנו בתוספים האלה בשלוש השנים שהם אצלנו.

אתה יכול להרחיב על איזה תוספות מדובר, ומה החלקים שאתה צריך להכין?

אני מתכוון על מכונת פסטה חשמלית, ששמים את הרכיבים ותוך 10 דקות יש לך פסטה מוכנה לבישול.

השאלה שלי עד כמה זה אכן פרקטי, ולא אחרי כמה שימושים היא תיכנס חזרה לארון.

פורסם

תודה על הלינק, זה פחות הכיוון שלנו. גם לי נראה שאם יהיה לנו את זה לא נשתמש בזה.

פורסם

להכין את הבצק עצמו גם ככה לא מלאכה קשה. אולי כדאי לשקול מכונה ידנית או תוספים למיקסר הקיים.

הבצק זה כולה קצת קמח וחלמונים/ביצים.

מערבבים ונותנים לנוח. הרידוד זה החלק המציק ובשבילו יש מכונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המכונה מיועדת לאשתי, ואני יודע שברגע שהיא תצטרך להכין בצק זה לא יקרה.

פורסם

אישתי בשלנית לא קטנה, היא מכינה אוכל 90% מהזמן מאפס. קנינו גם כן את התוספים לקיצ'נאיד והכנו בערך פעמיים. זה לא מעט עבודה, די איטי וגם צריך לנקות את התוספים אח"כ טוב מאוד.

אישית אני מעדיף להיכנס לאוטו ולנסוע לקנות פסטה טרייה באותו הזמן במקום להכין:/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

+1

התלהבתי והכנתי פסטה מספר פעמים בעזרת מכונה שירשתי מסבתא,

התהליך הוא ארוך ומלכלך כמעט את כל המטבח ולכן כל החשק להתעסקות ירד לי.

את המכונה - כך הבנתי במהלך הזמן - לא שוטפים, ריבוי חלקים נעים גורם לכליאת מים והדרך לחלודה מהירה מאוד.

פורסם

כשאני מכין אני פשוט עושה באצ'. חלק מבשל באותו ערב וחלק שם לייבוש. זה מחזיק לא מעט זמן.

הלכלוך לא כזה גדול. פרסים ניילון נצמד על השיש ואז פשוט מסירים אותו בסוף ההתעסקות. אפשר גם עם קרש עבודה מיוחד לבצקים.

הבצק עצמו קליל, רק לערבב קמח וביצים/חלמונים, ללוש אותו, להעביר דרך מכונה ידנית (אני אוהב מרודד ידנית), לחתוך ושלום על ישראל. סה"כ חצי שעה עבודה אטית, אולי 40 דקות.

שווה לגמרי לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^ תודה! החכמתי.

• תוכן חדש...