Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה למצוא באינטרנט את פתח האוויר הימני בצד נוסע של המזגן בקורולה, שבתי הבכורה שברה בו שלב אחד.

האמריקאים ברשת לא ממש משתפים פעולה בנסיון להבין מה אני רוצה מהם - (Fucking A/C air vent) , חתיכת הפלסטיק הזו עולה בטויוטה ישראל כ250 ש"ח ,ולכן אני צריך מק"ט ושם חלק באנגלית.

במגרש פירוקים ששאלתי מוכרים רק את הדשבורד קומפלט.

תודה.

פורסם

אם זה אותו חלק כמו בקורולות יותר מאוחרות (עד 2002) - תמצא מישהו שמסיים חוזה ליסינג ותעשו החלפות, בסיום חוזה אף חברת ליסינג לא תהיה מספיק קטנונית לחייב על דבר כזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה לעונים.

אופיר, יש בזה בעיה של טקט לדבר עם טויוטה ישראל ולומר להם שאני צריך את המק"ט כי אני רוצה לקנות את החלק במקום אחר.

וויל. לא בבית ספרי. אני מתכוון לשלם על החלק, לא לגנוב אותו, אבל אני רוצה לשלם פחות מ250 ש"ח .

פורסם

היי חנן

דבר עם יעקב ממוסך טויוטה בהרצליה (אני מניח שאתה מכיר אותו)

מניסיון, אם תמצא חלק כזה בארה"ב הוא יעלה כ 25$ לפני משלוח, תעשה את החשבון לבד באם כדאי ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
האמריקאים ברשת לא ממש משתפים פעולה בנסיון להבין מה אני רוצה מהם - (Fucking A/C air vent) .

המילה שחסרה לך היא Louver. לדוגמא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7953810818&category=40017&sspagename=WDVW

זה לא מה שאתה בדיוק צריך, אבל מכאן תוכל לשרוף את הזמן בעצמך. לדעתי 250 ש"ח זה מרגיז אך סביר. אתפלא אם החלק כולל משלוח יעלה לך פחות מ $50.

פורסם

אם אני מבין נכון אז זה מה שאני צריך? (חלק 7 בשרטוט, רק שאני צריך את תוצרת יפן ולא תוצרת ארה"ב-זה באותו מחיר, אבל אין לזה שרטוט) (4.67 דולר ) .

https://www.parts.com/partlocator/index.cfm?action=getLocator&siteid=213804&chapter=ARM8425&appSectionid=2610&groupid=2635&subgroupid=4810&componentid=2649&make=34&model=Corolla%20sedan&year=1997&graphicID=8425235&callout=7&catalogid=2

8425235.gif

החלק השבור:

toyotavent1ae.jpg

פורסם

אגב, אם בסופו של דבר יסתבר שהחלק המקורי בארה"ב אכן עולה 4.67 דולר, ובארץ כ250 ש"ח, זה יעניין אותי מאוד לשמוע מה יש ליבואן (או למי שממונה על הקרטלים בארץ) לומר על העניין. מדובר בפער של 1200 אחוז, שלא משקף את המיסוי בארץ.

פורסם
אגב' date=' אם בסופו של דבר יסתבר שהחלק המקורי בארה"ב אכן עולה 4.67 דולר, ובארץ כ250 ש"ח, זה יעניין אותי מאוד לשמוע מה יש ליבואן (או למי שממונה על הקרטלים בארץ) לומר על העניין. מדובר בפער של 1200 אחוז, שלא משקף את המיסוי בארץ.[/quote']לא משקף את המיסוי בארץ, כן משקף את המונופול בארץ.

יום יבוא ותהיה כאן תחרות לשמה (לפחות כך אני חולם בלילות).

צבי

פורסם

לפי הסרטוט חלק מספר 7 זה החלק שיושב מעל החלק שאתה צריך והוא מכוון אויר לחלון כדי להסיר אדים. שים לב לצורה של החלק מול החור שלו בדשבורד.

לדעתי אתה צריך את חלק מספר 10

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...