Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקין פס לדים באיזור הרגליים ברכב, שידלק רק שהתאורה הפנימית דולקת, והשאלה שלי היא- אני יכול לחבר את הפלוס לפיוס של התאורת פנים ומינוס לבורג בשלדה?

או שהתקנה כזאת תתן לי אור בלי קשר למצב התאורה הפנימית.

אופציה שניה שחשבתי עליה אבל פחות נוחה זה להריץ את החיווט דרך הקורות A ובעצם להתעלק על החיווט של התאורת פנים.

אשמח לקבל המלצות כיצד להתקין כך שרק כאשר התאורה בתקרה דולקת גם הלדים ידלקו,

בנוסף רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם פס לדים חיצוני מתחת לפנסים הראשיים, מצאתי פס שהוא waterproof שעומד בתקן ip65 אבל השאלה אם הוא יחזיק מעמד מחוץ לפנס או שזה סיכון מיותר, בתור diy לא בא לי לפתוח את הפנס ולהרוס את האטימות.

תודה רבה לעוזרים,

סהר.

פורסם

אם הצורך הוא לא ממשי הייתי אומר לך לוותר התעסקות מיוצרת בחשמל הרכב היא מתכון לצרות

בכל מקרה מכיוון שלא פירסמת את סוג ברכב אי אפשר לדעת היכן החיווט של הדלת עובר והיכן המפסק שמדליק את האור כאשר הדלתות פתוחה

לגבי פס לדים חיצוני, רוב הסוגים שנמכרים באיביי ודומיהם הם זבל עופות שנראה רע אחרי כמה חודשים

ולכן הייתי מחפש משהו איכותי מחברה מוכרת ואז אין לך בעיה להתקין רת הפס בהתקנה חיצונית

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

מדובר בסקודה פאביה 2012, מדוע כדאי להימנע מתאורה לרגליים? זה מרגיש לי נעים להיכנס לרכב מואר.

יש המלצה על חברה איכותית?

אשמח לקבל שמות של כאלו עדיפות לפסי לדים שיודעים גם לאותת(אור לבן וברגע שאני מפעיל איתות שיהבהב בצהוב)

עריכה אחרונה על ידי saharmen
פורסם

אני בצעתי הרכבת לדים גם ברגלים וגם הוספת תאורה למושב האחורי .

והתחברתי לתאורה הראשית של סלון הרכב.

כבר 4 שנים עברו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לגבי פתיחת הפנס, עם אתה הולך למשהו שמכיר תעבודה ועשה כבר לא מעט יחידות אז לך על זה.

אבל לא הייתי ממליץ לפתוח לבד במיוחד שאין לך נסיון ושאתה יכול לעשות נזק לפנס בזמן פתיחה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

זהו, שאני לא רוצה בכלל להתעסק עם פתיחה של הפנס, פשוט לקחת פס לד שעומד בתקן ip65/ip68 שאוכל להתקין חיצונית(מתחת לפנס הקיים) יש שם מרווח מתאים וככה אני לא מתעסק עם האטימות של הפנס, פשוט מלחים חוטים וסוגר פינה

פורסם

או שתעשה בניה על הפאנל של הפנס ערפל (אם אין פנס ערפל).

-אני חושב שפעם נתקלתי בתאורת drl מדהימה של פיליפס או אוסרם.

או שתחפש פנס אפטר מרקט.

בעיניי זו התעסקות מיותרת ומכערת.

שמור על המקורי.

לגבי פנים הרכב, אם הפסי לדים הם לרגליים, נסה לחווט לפיוז או למעגל של התאורת פנים תוך מינימום חיווט ברכב- הכוונה היא שלא תריץ חוט מהגג דרך קורת הa, אלה תחווט מהדשבורד.

(לא התעמקתי במעגלים בפאביה, אבל סביר להניח שמעל לרגלי הנהג תמצא את המעגל המדובר).

בהצלחה, תעלה את הפתרון שמצאת ותמונות.

תודה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

אני יודע איפה ממוקם הפיוס של התאורת פנים, השאלה אם חיבור פלוס אליו ומינוס לבורג קרוב יתן את האפקט המתבקש

פורסם (נערך)

אני אבדוק איך בנויים המעגלים בפאביה ואני אחזור לעזור.

כדי לקבל את האפקט המבוקש צריך לבדוק איך המעגל בנוי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

ביררתי מול הדר מ- HiLed בנוגע להשתלה של הפס לדים בפנס הקדמי, מסתבר שזה עולה 1600 שקל שהפס עצמו עולה 50.

עם כל האהבה שלי לרכב שלי זה מוגזם מאוד לשלם כזה מחיר בשביל שני פסי לד לבנים(מבין שזה מצריך פתיחה של הפנס-עדיין מוגזם לדעתי).

אם מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור שבין חיפה לתל אביב שלא שוחט את הכיס ושיידע לעשות התקנה נורמלית שלא תיצור לי בעיות אטימות או בעיות עם החשמל ברכב, אשמח לקבל המלצה.

מחיר שפוי בעיניי יהיה עד 500 שקל להתקנה עצמה-את הסטריפים אני אביא בעצמי.

פורסם

לא, מדובר בגירסא הידנית הפשוטה(אמבישן) בדקתי באיביי והפנסים לא יקרים(זוג עולה 400) התקנה אני משער שבערך עוד 300 ככה שזה מחיר בסדר, אם זה לא מסובך ויש מדריך כיצד להתקין אשמח להתקין בעצמי, את המתג שכולל פנסי ערפל קדמיים מצאתי, שאר הסיפור זה חיווט מתאים.

• תוכן חדש...