Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה לי ידית ניקל ברכב שמודבקת עם דבק בגלל שטיפה ונהרס לי הדבק הישן...

קפצתי לקרביץ ולאופיס דיפו ויש רק את הפשוטים של חברת SCOTCH משהו, ממש לא חזקים כמו ה3M.

האם לא מייבאים אותם יותר?

אני לא רוצה מאיביי מחשש לזיופים, ממשלוח ארוך וכו'.

פורסם

נהדר!

זו הזדמנות מעולה להחליף את ידיות הניקל, לצבע פחות בולט.. :lol:

אם עדיין חשקה נפשך בידית הניקל, אנא רשום כאן מה הדגם של מדבקת ה-3M (או שתצרף תמונה) ואנסה לעזור לך במציאת קישור למוצר מקורי ב-EBAY או AMAZON.

ושאפו בגין ההודעה ה-6500 בפורום..

נ.ב

אני יודע שכרגע מספר התגובות שלך עומד על 6,499, אבל בעוד מס' דקות המונה יעלה באחד..

פורסם

תודה עדי.

אושרי,

אפשר למצוא מוכר טוב..

ה-VHB מגיע בגדלים ואורכים שונים.

1. מה הרוחב המבוקש ?

2. מה האורך המבוקש?

כדי להימנע מזיופים, צריך לבדוק טוב את המוכר, המוצר שהוא מציע למכירה וכו'.

הזמנתי מאות מוצרים מ-EBAY ו-AMAZON ומעולם לא קיבלתי מוצר מזיוף (כשהזמנתי מוצרים של חברות בעלות שם).

ממליץ לך לרכוש דרך AMAZON - תקבל את המוצר ב-107 ש"ח עם שליח עד הבית.

אורך 4.5 מטר

רוחב 2.5 ס"מ

קישור למוצר: https://www.amazon.com/dp/B007Y7EXTQ/ref=biss_dp_t_asn

1.JPG2.JPG

פורסם

אני לא צריך יותר מדי, זה מוגזם.

בד"כ הייתי קונה גלילים קטנים מה שמוכרים בחנויות ומספיק לי.

אלי , באמת ראית שם ? דווקא עברתי בסביבה ולא נכנסתי כי לא ראיתי בעבר שזה קיים אצלם.

פורסם

יצאתי טיפשון קצת כרגיל= בקטן ומאחורי הקופסה של הדבק "SCHOTCH " רשום באמת 3M וגם על הדבק עצמו.

כנראה לא היה לי זכור או ששינו את זה קצת.

בכל מקרה, הגלילים עולים מאוד יקר, מגיע לעד 60+ שקל?

ואין את הגליל הדק שהראיתי פה...

פורסם

תלוי כמה דחוף אתה צריך את זה. 3m אדום עולה כ40-60 שקל בארץ, בחנויות כמו הום סנטר. מסין לוקח חודש עד שזה מגיע. אם הוא רחב, אפשר לגזור אותו. ככה בזמנו הדבקתי תויות על הרכב שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...