Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מועדים לשמחה,

ברשותי סיטרואן ג'אמפי חדשה דיזל 2000 סמ"ק(קיבלתי אותה אתמול אחרי שהיתה בהתקנת מעלון להסעת נכה),

שמתי לב שכשאני לוחץ על הגז, יש רעש עמום כמו של ניפוח (כמו משאבה שמנפחת כדור) שמפסיק כשאני עוזב את הגז והסל"ד יורד.

גם בלחיצת סרק על הגז מ 25 סל"ד בערך אני שומע את הרעש.

נסעתי 130 ק"מ עד כה בעיר ומחוצה לה והרכב נוסע מעולה, שום נורה לא נדלקת ואין בעייה בהנעת הרכב.

לפני הרכב הזה היה לי גם שש שנים ג'אמפי ולא היה לו את הרעש הזה.

אודה לחוות דעתכם.

אבי.

עריכה אחרונה על ידי avi966
פורסם

תודה רבה!

אני מאד מרוצה מהרכב. גם הג'אמפי הקודם כמעט ולא עשה לי בעיות.

מדוע לא שמעתי את הרעש הזה בג'אמפי הקודם? הוא לא היה טורבו?

ושאלה נוספת: יש לרכב החדש הילוך שישי. מתי אתה ממליץ להשתמש בו, אם בכלל?

פורסם

אין בארץ ג'מפי ללא טורבו בשום דגם. גם בישנים של שנות ה 90 יש טורבו.

לא שומעים את הטורבו עובד בנסיעה.

קשה לאבחן רעשים דרך האינטרנט אבל אולי מה שאתה שומע זה רעש של משאבת אוריאה שלא הייתה בדגם הקודם.

הילוך שישי - להשתמש כמובן, בנסיעה במהירות גבוהה. תוך כמה ימים תלמד באיזה מהירות אפשר להעיבר לשישי ולא להיות בסל"ד נמוך מידי, איפה שהמנוע לא סוחב.

פורסם

אני לא שומע את המשאבה הזו . גם כשהיא עובדת אני מגלה את זה רק כי צריך למלא נוזל בשנה. לא ברור על איזה רעש פות"ש מדבר

• תוכן חדש...