Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, זוכרים את הפוסט הזה מלפני כחודש?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?625674-%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F

אז לצערי לאחר כמה ימים מאז כתיבת הפוסט הכנסנו את אמא למיון, ומיום ליום המצב החמיר עד שאיבדנו אותה.

עבר שבוע וחצי מאז המקרה ואני עדיין מתקשה לעכל את הבשורה המרה. הייתי מאוד מאוד מאוד קשור אליה ומרגיש שלא רק איבדתי אמא, אלא גם חבר ואח. מבנאדם שכל היום היה שמח ועליז, הפכתי להיות אדם עצוב. בכל פעם שאני רואה תמונות שלה או נזכר במשהו שהיה קשור עליה, מיד הדמעות מופיעות להן.

הרבה אומרים לי שרק אם תכיר מישהי ותמצא זוגיות זה קצת יעביר לך את הבאסה. זה נחמד והכל, אבל אם זה היה קשה למציאה כאשר הייתי שמח ועליז, אז על אחת כמה שזה יהיה קשה עכשיו כשאני לא במצב רוח טוב ומרומם ברוב הזמן. אני גם לא עובד עכשיו כי כשהציעו לי חוזה עבודה בתור QA דחיתי את ההצעה כי בדיוק מצבה של אמי החמיר באותו הזמן-ככה שאני גם קירח מכאן.

אז אין אמא, אין עבודה וגם אין בת זוג וכל זה כשאני כבר בן 30. מי האמין שאגיע למצב הזה עד לפני פחות מכמה חודשים... :|

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שלא תדע עוד צער.

אני לא בטוח ש"מתגברים" על הליכתה של אמא. אבל זו דרכו של עולם, החיים חזקים מכל, ואתה תלמד להתמודד.

האם אתה בן יחיד? האם אבא אתך? האם יש משפחה וחברים תומכים?

על הצד האופטימי - אתה רק בן 30. זה ממש לא מבוגר למצוא זוגיות ולהקים משפחה. היום הימים קשים - הרי עברת תקופה קשה מאד עם מחלתה של אמא, ונפרדת ממנה רק לפני כ-10 ימים. יקח לך זמן להתרגללמצב החדש, ולעולם לא תשכח את אמא, אבל צפה גם לימים טובים. ועוד דבר שקשה מאוד לומר, אבל כעת, כאשר המטלות החשובות של טיפול באמא אינן נמצאות כעת על כתפיך, ואחרי שתמצא את מקומך מחדש, תמצא גם עבודה. וגם תחזור לשאר הצדדים היפים של החיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום,

צר לי לשמוע על מה שקרה לאמך. מה שאתה מרגיש טבעי ולא היה יכול להיות אחרת. אין לי יותר מדי בשורות טובות לתווך קצר ( מניסיון אישי, לצערי הרב ) - לפחות חצי שנה ייקח לך קצת לצאת מהמהלומה שחטפת, לצבור כוחות נפשיים ולהפסיק להרגיש כמו סמרטוט .אבל הזמן יעשה את שלו ואתה תתגבר.

הכי גרוע במצבך עכשיו זה להמשיך לשבת בבית, סגור עם המחשבות - זה עלול להכניס אותך לחרדה, דכאון.

יש לך חברים? חברים טובים, בלי משפחה וילדים, שיוציאו אותך החוצה? אם לא - תעסיק את עצמך כמה שיותר, תצא לחפש עבודה, תתאוורר בחוץ בערב, גם אם קשה לך לקום מהמיטה/ ספה. אמך היתה רוצה שתמשיך בחיים, שלא תסבול בגללה ולא תיכנס למרה שחורה.

תהיה חזק ושלא תדע עוד צער.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפנ יהרבה שנים למדתי משהו על תהליכי האבל. אני לא יודע אם התאוריה עדיין מקובלת היום, אבל המרצה הסביר לנו שהרבנים שקבעו את תקופות האבל - שבוע, חודש ושנה - היו חכמים מאד, והתקופות מתאימות לתהליכים הנפשיים הנובעים מהאבדן.

avk - אתה עדיין בתקופת ההלם הראשונה. התחושות שלך מובנות לחלוטין. תן לזמן לעשות את שלו, אבל שים לב שאתה מתקדם נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתתף בצערך

אימי נפטרה לפני כ 15 שנה וכל יום אחר הצהריים היד שלי מושטת לחייג אליה, כהרגלי בחייה.

אבל החיים חזקים מהכל ותכריח עצמך להמשיך בהם.

ואל תבנה על זוגיות או דבר מה אחר תתחיל לחיות את חייך ואז יבואו גם הדברים האחרים.

אין תרופה טובה יותר מהזמן שחולף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משתתף בצערך.

טיפול פסיכולוגי ע"י פסיכולוג או עובד סוציאלי יכול להועיל לך מאוד בשלושת התחומים. תגלה שזו דווקא הזדמנות פז לצמיחה כאדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

... ואל תיבהל מגיל 30, זה עדיין צעיר ואפשר אפילו להתחיל מאפס בכל תחום שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

משתתף בצערך

:-(

צדק מי שאמר על מנהגי האבלות מומלץ להיצמד אילהם,

שבוע חודש שנה וכו'

אפשר להוציא ולפרוק הכל זה הזמן המתאים.

אין נחמה ואינני מאמין שעוד חצי שנה יהי יותר קל פשוט,תשכיל לבנות לך

חיים במקביל לאבלות ולדבוק בחיים, ובעשיה.

תיוועץ בבעל מקצוע,יש היום גם סיוע פסיכולוגי בקופות החולים.

רק אל תתן לעצמך לשקוע לתוך דברים לא טובים,

תנסה להתרכז במחשבות טובות למשל שהיא לא סובלת יותר ושהיא

רוצה אותך שמח ומתקדם.

שוב אני משתתף באבלך מחזק את ידיך ומקווה שתדע איך להתגבר על הכאב הרב.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תתחיל מלחפש עבודה. תעסוקה תעזור לך להתמודד עם אובדן.

או אם יש לך תחביב כלשהו, נסה להתמקד בו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שלא תדע צער .אבא שלי גם נפטר אחרי טיפולים מאוד קשים במחלת הסרטן אתה אומר אלוהים כמה בן אדם יוכל לסבול .אולי תנסה להתקשר אל החברה ותסביר להם את המצב שעברת אולי הם יגידו שתחזור לראיון עבודה נוסף .הכי חשוב שתחזור למעגל העבודה כמה שיותר מהר .אתה עוד צעיר אתה יוכל להקים משפחה בלי בעיה אני בטוח שזה היה משמח אותה שאתה ממשיך את החיים שלך אפילו שזה לא קל .

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם

איש יקר, מועדים לשמחה כנהוג לומר בתק הזו, כל מה שנגיד לא ידמה לצער שיש לך, לא מתיימר להבין אותו, אך אוכל לומר לך כך: נאמר כאן שהזמן מרפה וזה נכון כעת תנסה לחשוב מה היה גורם לאמא שלך נחת, שהבן יהיה מרוצה מהחיים, שיהיה בשמחה כי זה מה שאמא היתה רוצה, שימצא עבודה, מכיוון שהשגרה שתחיל על עצמך כעת תעזור לך מאוד.

אסור ליפול לייאוש, אני דווקא ממליץ בחום למצוא עבודה ולהכנס לשגרה.

במקביל בהמשך ב"ה גם אישה זוגיות ושאר ירקות מבורכים שיעזרו לך.

כאמור, הזמן יעזור לך ובמקביל תעזור גם לעצמך לעניות דעתי.

לא ממהר ללכת לפסיכולוג, החיים חזקים מהכל.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

שלא תדע עוד צער.

מאמין שהזמן בכל זאת יקהה את הכאב איכשהו.

טיפול נפשי יכול להועיל, כמו גם לנסות ולהתעסק בכל מיני דברים (החל מעבודה וכלה בתחביבים).

מותר כמובן להתאבל ולבכות. זה חלק מתהליך האבל.

תרגיש טוב .

alfa 156 2.5.

פורסם

משתתף בצערך. לוקח זמן עד שמעכלים, ועד שמבינים, ואת צריך לתת לעצמך זמן.

אל תתרגש מעצות של אחרים, ותזרום עם מה שמתאים לך. אם בא לך להסתגר שבוע ולבכות - זה בסדר. אם בא לך לצאת עם חברים לשתות בירה ולהתאוורר - זה בסדר. אין התנהגות נכונה / טובה.

לא ציינת לגבי אב, אח, אחות - גם הם באבל משלהם, אבל יש לכם מכנה משותף שיכול לחזק ולעזור אחד לשני.

לגבי החיים - אל תתרגש. דברים יגיעו כשיגיעו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תהיה חזק בן אדם, אני איבדתי את אחי לפני 4 שנים. כל אחד לוקח את זה אחרת, יש אנשים שמעדיפים לשתף עם הסביבה וזה מקל עליהם ויש כמוני ששומרים את זה בפנים ורק מעטים מהסובבים אותי מכירים את העובדה.

תבחר לך דרך, כמה שזה נשמע שקרי אבל מניסיון הזמן מרפא את הכאב.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איבדתי את אבי למחלת הסרטן כשהייתי בן 20.

הזמן עוזר בתנאי שאתה מוכן להתגבר על האובדן, אחרת רק יחמיר.

קח בחשבון שאתה הולך להשתנות גם כבנאדם לטוב ולרע.

• תוכן חדש...