Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מחפש מכונת נספרסו שתעשה הפוך באופן אוטומטי.

ראיתי את הלטיסימה אאץ. יש גם פרו.

שתיהן סביבות 1300₪. יש איזה הבדל? מה עדיף?

תודה.

פורסם

כל המכונות של נספרסו, מוציאות את אותו הקפה.

הייתה לי לטיסימה, נוחה מאוד, אבל מתסכל לנקות את המתקן של החלב. כמו כן, מוציאה חלב פושר והקפה מתקרר ממש מהר.

מכרתי והחלפתי לסיטיז ומילק. זאת עם המקציף בצד. מאז הקפה יוצא חם כמו שצריך וכולם מרוצים.

פורסם

לטיסימה VS סיטיז:

חום - הלטיסימה מוציאה חלב בטמפרטורה נכונה עד טיפה חם מדי. אם יצא לך קפה פושר, היתה לך מכונה תקולה.

שימוש - הרבה יותר נוח להשתמש בלטיסימה, כשעובדים לפי ההוראות. מיכל חלב במקרר, מוציאים לוחצים על כפתור, מחזירים למקרר.

מדי כמה ימים מפרקים ושמים במדיח. משמעותית יותר נוח מלשטוף כל פעם כמו בסיטיז.

טאץ' VS פרו:

אין הבדל. לך על הטאץ' כי הוא טיפה נוח יותר לשימוש ומגיע עם תפריטים בעברית.

פורסם

יש לי את הטאץ, היא בסדר.

אחרי שנה הפסקנו לנקות את מתקן החלב.

כל שלושה ימים לשטוף אותו בייסודיות. למי יש כוח לזה?

(אין מדיח), מחממים כרגע את החלב במיקרו.

כנראה נרכוש את המקציף הנפרד.

פורסם
לטיסימה VS סיטיז:

חום - הלטיסימה מוציאה חלב בטמפרטורה נכונה עד טיפה חם מדי. אם יצא לך קפה פושר, היתה לך מכונה תקולה.

שימוש - הרבה יותר נוח להשתמש בלטיסימה, כשעובדים לפי ההוראות. מיכל חלב במקרר, מוציאים לוחצים על כפתור, מחזירים למקרר.

מדי כמה ימים מפרקים ושמים במדיח. משמעותית יותר נוח מלשטוף כל פעם כמו בסיטיז.

טאץ' VS פרו:

אין הבדל. לך על הטאץ' כי הוא טיפה נוח יותר לשימוש ומגיע עם תפריטים בעברית.

הייתה תקינה. בדקתי גם מכונות אחרות. יכול להיות שחם בשבילך, הוא פושר בשבילי.

לפי דעתי, אין טעם להוציא 1300שח כשיש מכונה ב 700שח שתוציא אותו טעם של קפה.

פורסם

בלטיסימה+ שינו את מבנה מיכל החלב כך שהוא קל יותר לניקוי. אישית אני אוהב שזה מכין הכל (חלב+קפה) בלחיצה אחת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי את הלטיסימה טאצ' - יותר נח עם הצג בעיברית לתפעול, מרוצה (בעיניי) מרמת החום של הקפה והחלב, תמיד אתה יכול לגשת לאחד הסניפים ולבדוק את המכונות.

פעם בשבוע/שבועיים שוטף את המתקן של החלב ומשרה במים רותחים, ובנוסף ממלא את מיכל החלב במים ומפעיל כמה כוסות רק עם מים, וזהו, זה מספיק טוב לשמור על המכונה.

אם אין הבדל במחיר לך את הטאצ'.

היה לי את הסיטיז, ובהתחלה הרתחתי חלב, אבל בסוף התעצלתי להפעיל את הרתחת החלב, רק בשביל כוס אחת, והשתמשתי במכונה רק לאספרסו בלי החלב.

אני נהנה מהמכונה.

פורסם
תודה.

נרכשה טאץ.

המחיר הוא 1200₪

ונותנים לך 250₪ לקניות בנספרסו.

בנוסף מכבדים גם תוים לחג אז בכלל [emoji1305]

אילו תווים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדיוק השבוע שלנו הגיעה :)

Screenshot at Apr 06 15-23-46.jpg

קצת חבל להשתעבד ל קפסולות כאשר יש מכונות אוטומטיות עם חליטה של פולי קפה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...