Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנור אפייה בילט אין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות כך שהתנור סמסונג שלנו BF1N4T023

התחיל לזייף בטמפטורה ולא בפעם הראשונה (כבר הוחלף כרטיס אלקטרוני).

הוחלט על רכישה של תנור מכני פשוט וללא אלקטרוניקה שלא קשורה לעניין. בעקבות ההמלצות פה על השילוש

קונסטרוקטה/בוש/סימנס.

כרגע אני מסתכל על שני דגמים Constructa CF431250IL Bosch HBN231E2Y

יש הערות/הארות שיעזרו לי בהחלטה?

פורסם

לנו יש תנור בוש שעובד מעולה 3-4 שנים בערך. מפזר חום מצוין. תבניות איכותיות, קלות לניקוי. הכל עובד היטב. משתמשים בו כמעט על בסיס יום יומי.

לא משתמש בכל הפונקציות של הטיימר וזה, אז קשה לי לחוות דעה, אבל הן קיימות (כיבוי אוטומטי, צפצפוף בזמנים וכולי).

סה"כ ממליץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם הטיימר של הבוש שולט על כיבוי אוטומטי, אני אוותר עליו. מחפש תנור טיפש לחלוטין, כזה שעושה מה שעשו תנורים מאז ימי בריאת העולם.

פורסם

לא הבנת.

הוא עושה כל מה שעושה תנור טיפש. אתה לא חייב להשתמש בהן.

אם אתה כן משתמש בטיימר, אז יש כמה אופציות שבאחת מהן אתה יכול להשתמש:

טיימר רגיל, שסתם מצפצף כשנגמר זמן שציינת.

טיימר שנכבה כשנגמר הזמן.

עוד כל מיני שטויות.

אני לא משתמש באף אחת מהן, למעט לפעמים בטיימר הרגיל, שמצפצף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הבנתי, אך כל מנגנון אלקטרוני זה משהו מיותר, גם אם אני לא אשתמש בו, יבוא יום שבו הוא יתקלקל ובמקום להחליף משהו מכני שעולה גרושים אצטרך להחליף כרטיס אלקטרוני שעולה ממון רב.

יש לי בבית גם תנור ישן, שיש בו שעון מתיחה שמוגבל לשעה וקשה לדייק בו על דקות, אך הוא מצויין בשבילי עובד שנים כמו שעון שוויצרי, בניגוד לשעון האלקטרוני "המגניב" שיש בסמסנונג.

פורסם

אלקטרוני מול פיזי זה כבר משהו חדש. זה לא מה שכתבת קודם.

פה אין לי המלצה.

• תוכן חדש...