Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V

The Driver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות עוד פולו 16V.

האוטו שמור מאוד, למעט שפשוף קטן בפגוש הקדמי, ושלוש נקודות חלודה קטנות על הגג.

חוץ מזה, צריך להחליף קלאץ', ולאוטו יש טסט עוד שלושה חודשים.

יש לאוטו מערכת: קומפוננטים, רמקולים של PIONEER מאחורה ומגבר של סוני.

הבן אדם רוצה מחירון (ברור שהוא לא יקבל...)

ממש נדלקתי על האוטו, זו הפולו הכי שמורה שראיתי מכל אלה שהלכתי לראות.

כמה אני צריך להוריד ממחיר המחירון?

תודה,

עומר.

פורסם

קלאץ' בפולו עולה ה-מ-ו-ן כסף , לכן תצטרכו להתקזז על הסכום או חלק ממנו , יחד עם הטסט,

שמקובל שעל מתחת לחצי שנה טסט- מורידים מהמחיר.

חוצמזה, כמה ק"מ היא עברה שצריך כבר להחליף קלאצ'? אולי היא לא כזאת שמורה....

בכל מקרה, אם הרכב באמת שמור כמו שאתה אומר, אם אתה לא תתן לו מחירון, אז מישהו אחר יתן לו מחירון...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האוטו עם 138,000 ק"מ

הגיוני שהלך הקלאץ'?

קלאץ יכול ללכת גם ב-50 ,הכול תלוי באופי הנהיגה .:shock:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ממש לא נראה לי שהקלא'ץ גמור זה לא הקלא'ץ,זה בטח הכבל קלא'ץ ,שלי הלכה ב-60k

החלפה עלתה 200 שקל,

קשה לי להאמין שהלך קלא'ץ בפולו ,הוא מחליק שאתה עוזב אותו???

אם באמת צריך להחליף ,העבודה והחלקים עולים די הרבה כסף,ובקשר לחלודה על הגג אם תקנה אז תצבע מהר או שתעשה ווקס,אחרת זה יאכל לך את כל הגג בהדרגתיות מנסיון עם פולו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

החלודה היא באזור של הסאן רוף?

שמעתי על עוד כמה מקרים כאלה, למרות שאצלי אין , ואני בודק על בסיס שבועי ודואג גם שלא יהיה....

שמע, הרכב שלי בדיוק בימים אלו עובר את קו ה130 אלף והקלאץ' שלו במצב בסדר גמור...

בכל מקרה, למיטב זכרוני, קלאץ' בפולו זה 2000 ש"ח לפני עבודה לפי מה ששמעתי פעם מאחד מחברי הפורום שהחליף.

ובקשר לכבל קלאץ', קשה להאמין, כי הכבל קלאץ' מתכוונן אוטומטית (כלומר יש מנגנון שמותח אותו אם צריך )

ולכן לדעתי רוב הסיכויים שאם יש בעיה, אז זה קלאץ'...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קשה לי להאמין שהלך קלא'ץ בפולו ,הוא מחליק שאתה עוזב אותו???

למה? פולו היא איזו מכונית על סופר אמינה שאף פעם לא צריך להחליף לה קלאץ'? קלאץ' שהולך ב-130000 ק"מ זה הגיוני מאוד ברכב ספורטיבי יחסית שבטח לא ננהג חלש במיוחד. ו-2000 ש"ח זה לא המון (אם כי גם לא מעט), אתה יודע כמה זה קלאץ' באימפרזה טורבו?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטח שזה המון.

זה פי 2 ממה שעולה אצלך יחד עם עבודה, כאשר כאן מדובר על סכום לפני עבודה , ואם העבודה נעשית בצ'מפיון אז השם ירחם... :-D

בקשר לקלאץ' ,זה תלוי באופי הנהיגה , אם הוא אכן יסכים להוריד על זה בסביבות ה1000 ש"ח ועל הטסט עוד כ500, הייתי לוקח את הרכב בתנאי שהוא נקי.

(ואז קונה את החלק לבד , והולך לסדר את זה במוסך לא מורשה בחצי מחיר ועם עבודה יותר מקצועית)

עוד משהו שכדאי לבדוק זה צמיגים , משהו שאני נדפקתי בו בזמנו כשקניתי את האוטו כי פשוט לא שמתי עליו דגש מיוחד.

רביעיה במידה הזאת עולה כ1500 ש"ח.... קניתי את הרכב עם צמיגים משנת 98 או 99 (בשנת 2002) שהיו במצב לא מזהיר בלשון המעטה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה? פולו היא איזו מכונית על סופר אמינה שאף פעם לא צריך להחליף לה קלאץ'? קלאץ' שהולך ב-130000 ק"מ זה הגיוני מאוד ברכב ספורטיבי יחסית שבטח לא ננהג חלש במיוחד. ו-2000 ש"ח זה לא המון (אם כי גם לא מעט), אתה יודע כמה זה קלאץ' באימפרזה טורבו?

רוני

כן ,יחסית ,יותר אמינה מהרבה רכבים שאני מכיר ,קניתי ב-40K נסעתי בה ללא רחם עד 120k

הבעיה המכנית היחידה שהייתה לה היא כבל קלא'ץ שנקרע,נכון הכבל המקורי מתכוונן אוטומטית אבל מי אמר שיש לו כבל מקורי ,אולי הוא התקין כבל רגיל כמו שאני עשיתי וכשמכרתי את הרכב במוסך בדיקה אמרו שהקלא'ץ גמור ,בגלל שהוא מפריד גבוה ,הסברתי לאנשי מכון הבדיקה הנאורים שהכבל לא אוטומטי ולכן הוא מפריד גבוה ,ושאפשר לכוון אותו ,ולמען הסר ספק הם בדקו שאין החלקת קלא'ץ בנסיעה ונוכחו לדעת שהקלא'ץ בסדר גמור ,בקיצור ולעניין האוטו אמין מאוד מנסיון אישי ,ובקשר לקלא'ץ צריך לבדוק אם הוא מחליק

ועוד משהו ,הרכב נמכר במחיר מחירון שלו לא שקל פחות ,כמה מכוניות בימינו נמכרות במחיר מחירון אלמלא היה יוצא להם שם כל כך טוב מבחינת אחזקה ואמינות :|

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
רק 130 אלף ק"מ??:shock:

אתה בכלל נוסע עם האוטו? לא קנית אותו עם קילומטרג' דומה?:wink:

נראה לי שאייל נוסע כ-5000 ק"מ בשנה. כנראה בגלל זה האוטו כ"כ אמין - הוא פשוט לא נוסע בשביל שמשהו יתקלקל :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קצת טעית במספרים אביעד, אבל כן , אני נוסע בסביבות ה10,000 ק"מ בשנה מאז שעברתי לגור מול האוניברסיטה /פוטרתי מהעבודה , כאשר נסיעות ארוכות במיוחד מבוצעות עם הקורולה פזומט.

בכל מקרה, מי כמוכם יודע שברכב עומד מתפתחות יותר צרות מאשר ברכב נוסע...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שוב פעם שרשור על פולו 16V

או סגאת ה- 16V מתחילה שוב....

האם לשלם עליה מחירון או לשל....אופס....

זה הראלי!!!!

סליחה אייל:wink:

פורסם
קצת טעית במספרים אביעד, אבל כן , אני נוסע בסביבות ה10,000 ק"מ בשנה מאז שעברתי לגור מול האוניברסיטה /פוטרתי מהעבודה , כאשר נסיעות ארוכות במיוחד מבוצעות עם הקורולה פזומט.

בכל מקרה, מי כמוכם יודע שברכב עומד מתפתחות יותר צרות מאשר ברכב נוסע...

10000 ק"מ בשנה? כלומר אם עכשיו אתה על 130000, אז ב...נניח... נובמבר 2002, האוטו היה על 105000-107000? :wink::-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...