Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התלבטתי אם לפתוח את השאלה פה את בפורום שיפורים.

רכב עם גז היה לי, מטרת האשכול היא לא לדעת פרטים על מערכות הגז וכד' אלא אם יש לכם המלצות למקומות בהם כדאי להתקין.

ברכב הקודם שלי המערכת הותקנה (על ידי הבעלים הקודמים) ב"עידן הגז" באזור.

שמעתי עליהם הרבה דברים טובים וכשהייתי אצלם הם באמת היו אחלה.

הם רוצים 5000 ש"ח על מערכת גז. (אגב האם כיום יש בפחות?)

בכל זאת רציתי לשמוע מניסיונכם או משמועות על המלצות למכונים שמתקינים.

שמעתי שיש מקום מומלץ בתלפיות בירושלים.

ובאופן כללי מוכרים לי השמות "גז פרו", "נענע גז", "גרין קאר".

חשוב שזה יהיה מכון מקצועי כי כל עניין הגז ברכב הוא רגיש.

תודה לעוזרים. :)

פורסם

אני התקנתי בעידן הגז

11 אלף על גז בלי תקלות

הטיפול בוצע בחינם בגלל תדלוק קבוע אצלם.

עלות הייתה 5500 לBRC

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גרין קאר מתקינים מערכת של פרינס שהיא טובה, אבל עם זאת הם מגדירים שכעבור זמן קצוב המערכת נותנת תזכורת לטיפול וננעלת כעבור עוד זמן מסויים אם לא מבצעים טיפול ואיפוס במחשב, מה שאפשרי רק אצלהם כי רק להם יש את התוכנה.

אני חוויתי אצלהם יחס מזלזל בלשון המעטה, וחוסר רצון לענות על שאלות בעיקר טכניות לגיטימיות.

פורסם

גם אני מצטרף לחוות דעת על גרין קאר פשוט זוועה!

זה שהם נועלים מוריד את האופצייה מיידית! זה פשוט חוצפה שכובלים אותך אליהם ואין לאף אחד פה בארץ את התוכנה ,כך שאתה חייב לעשות את ההחלפה של הפילטר אצלם בעלות אסטרונומית ולא יכול לגשת למוסך אחר ולבצע ברבע מחיר כי המחשב ישאר נעול

בהצלחה

• תוכן חדש...