Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע איזון מחדש בכל הצמיגים.

איזון רגיל יכול לא לעזור ולמעשה תצטרך לבצע איזון על מכונה בשם: hunter gsp9700 יש כאן שרשור די טרי שבו יש את כל המפרט של המכונה ומה היא יודעת לעשות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?621075-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%91%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94/page2

זאת לא מכונת איזון רגילה והיא סביר להניח, תפתור לך את הבעיה. זה עולה סביב ה 100 שקלים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תבצע איזון מחדש בכל הצמיגים.

איזון רגיל יכול לא לעזור ולמעשה תצטרך לבצע איזון על מכונה בשם: hunter gsp9700 יש כאן שרשור די טרי שבו יש את כל המפרט של המכונה ומה היא יודעת לעשות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?621075-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%91%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94/page2

זאת לא מכונת איזון רגילה והיא סביר להניח, תפתור לך את הבעיה. זה עולה סביב ה 100 שקלים.

תודה, היכן אפשר לבצע?

פורסם

אם תכנס אל השרשור ותקרא, תדע. או תריץ חיפוש בעברית עם השם בגוגל.

פורסם

נכנסתי ולא מצאתי.

בכ"מ גם במוסך המורשה היום אמרו לי לבצע איזון.

לגבי השיוט - הוא לא ידע על התקלה, אמר שיכול להיות מגעים, אבל עדיין מוזר לי כי כשלוחצים זה מגיב רק שזה כותב STANDBY.

פורסם

איך אני אוהב את התשובות של מוסכניקים.

כשהם לא יודעים משהו, הבעיה היא במגעים, גם אם יש סדק בראש מנוע.. מגעים. רעש מוזר? מגעים. ריח מסריח? מגעים, בעיה במגעים? לא יודעים מה הבעיה.

לפעמים אני מקבל את הרושם שבימנו במוסכים יודעים רק להחליף שמן וגם זה בקושי. (סליחה אם העלבתי מישהו, אני בטוח שיש המון מכונאים טובים, יום קשה בעבודה, חייב לפרוק קצת לחץ).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מודה שצחקתי.

אנסה לקחת לעוד מוסך מורשה שיבדקו.

יכולים גם לייעץ בנוגע למערכת גז?

אני מתכוון להתקין בקרוב מאוד, במאזדה שלי קודם היה.

אני חייב את זה, במיוחד כשברכב הזה הצריכה כנראה תהיה קצת יותר גבוהה.

כמה בוכנות יש ברכב?

כי אמרו לי ב"עידן הגז" שיעלה 5000 ש"ח.

אבל הבנתי ממישהו שזה יכול להיות למנועי 4 בוכנות.

ובאופן כללי, יש לכם המלצה למתקין?

במאזדה שלי הותקן (לא על ידי) בעידן הגז, לכן ישר פניתי אליהם (עשיתי אצלם טיפולים לגז) מה גם ששמעתי עליהם דברים טובים.

פורסם
נכנסתי ולא מצאתי.

בכ"מ גם במוסך המורשה היום אמרו לי לבצע איזון.

לגבי השיוט - הוא לא ידע על התקלה, אמר שיכול להיות מגעים, אבל עדיין מוזר לי כי כשלוחצים זה מגיב רק שזה כותב STANDBY.

אז לא קראת את הודעה #16 שנראית ראשונה מהשרשור, שם כתוב בדיוק איך מוצאים את המכונים האלו.

אבל אתה צודק... כשלא רוצים למצוא, לא מוצאים.

ולא, שום תירוץ שתיתן לא יעבוד.

פורסם (נערך)

מדובר במנוע 4 בוכנות. 5K לא נשמע כ"כ נורא. איך החוויה שלך מההסבה הזאת לגז? זה נוח? יש בכל תחנה? אני ממש בור בנושא הזה.

אגב, מה הכוונה טיפולים לגז? יש איזו שהיא תכנית תחזוקה לעניין הזה?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בגדול - זה חוסך לפחות 50% מתשלומי הדלק.

בחישוב פשוט - גז עולה חצי מבנזין.

יש שטוענים שגז גם צורך כ-10% יותר מהבנזין (זאת אומרת שאם רכב צורך 1:10 אז עם גז זה יהיה 1:9)

אבל עם החיסכון שזה מקנה זה באמת זניח.

מה שכן, הביצועים של הרכב מבחינת כוח, קצת נהרסים (גם - אומרים 10%)

במאזדה שלי הורגש מעט, אבל המערכת הייתה כבר ישנה מאוד.

אני מניח שבמערכות של היום (ובלי קשר - המערכת תהיה חדשה על הרכב), פחות ארגיש את זה, וגם אם כן, ממש מעט.

חוץ מזה שהאוטו הזה בכל מקרה חזק אז גם אם בגז ירד קצת, הוא עדיין יישאר חזק.

מבחינת השפעה על הרכב, אומרים שזה לא בריא למנוע (ואפילו הורס אותה).

לא נתקלתי עוד בכאלה שהמנוע שלהם הלך בגלל המערכת, אבל לא סתם אומרים.

שמעתי דווקא שהמנועים של סובארו, מאזדה ופורד מסתדרים יפה עם הגז (במיוחד סובארו)

המאזדה שלי נסעה מעל 100,000 ק"מ על גז והכל היה תקין.

בנוסף, יש תוספת שניתן להוסיף למערכת שנקראת "משמנת" שמסייעת לשמור על המנוע תקין בלי חשש שייהרס (תוספת של 700 שקל בערך).

שאלתי את הבחור ממכון הגז אם להתקין משמנת, אמר שאין צורך ולא יקרה כלום...

רכב על גז גם קצת שקט יותר.

וזה תורם לפליטת זיהומי אוויר (פולט פחות).

מבחינת תשלום - הייתי ממלא 170 שקל טנק מלא (היה לי מיכל גז גדול, כ-80 ליטר) והייתי נוסע סביב 500 ק"מ.

מבחינת אחזקה - אין בגדול, רק 2 פילטרים שצריך להחליף בתדירות הזו:

כל 10,000 ק"מ פילטר גדול, עולה אצל כולם 150 ש"ח, עניין של 5 דקות במכוני הגז, אפשרי בהחלט גם לבד אחרי שרואים איך בפעם הראשונה.

כל 50,000 ק"מ פילטר קטן, קצת יותר מסובך להחליף מפאת מיקומו, עולה בערך 300 ש"ח.

לי אישית (מודיעין) יש 4 תחנות עם גז שמקיפות אותי, אז אני מסודר בעניין הזה.

עוד שאלות? :)

• תוכן חדש...