Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

לאחר בירורים והמלצות גם כאן מהפורום, רכשתי מונדאו 2008.

עד כה, רכב ברמה גבוהה (לפחות לדעתי) שקט, חזק ומאובזר.

ברשותכם, יש לי 3 שאלות על הרכב.

1. בקרת שיוט - מכל הכפתורים שיש על ההגה, לא הבנתי מה מפעיל אותה. הלחצנים לא מגיבים למעט לחצן אחד (עם סימון של שעון וחץ), כשאני לוחץ עליו מופיע במסך בלוח מחוונים שהקרוז קונטרול בסטנד ביי... ובכן?

2. הרדיו הורכב מפירוק (במונדאו הבסיסית (טרנד) יש רדיו כסוף, פה הרכיבו את של סוני מגרסת הטיטניום).

הרדיו ננעל כי הרכב לא היה מונע הרבה זמן, במוסך המורשה מסרו לנו קוד שבעזרתו אפשר לפתוח את הנעילה, אך מכיוון שהרדיו הורכב וזה לא מה שהגיע עם הרכב, הקוד לא תואם. במוסך המורשה אמרו לי להגיע ושאפשר לגלות את הקוד לאחר פירוק הרדיו, דורשים 150 ש"ח.

האם יש דרך נוספת לפרוץ\לגלות את הקוד שאוכל לעשות בעצמי?

3. קיבלתי עם הרכב מפתח אחד (שלט+מפתח)

האם אני יכול להזמין מאיביי שלט\שלט משולב מפתח\מפתח בלבד, ולשכפל בארץ?

אני זוכר שיש את העניין עם צ'יפ בתוך המפתח, נכון? אם כן, איך אני יודע מה אני צריך להזמין?

תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי roimoseri
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון לשאלה 2.

הרצתי חיפוש בפורום עם המילה מונדאו ע"מ ללמוד קצת.

מצאתי כבר דיון על נושא הרדיו והקוד.

מישהו נתן לינק לאתר שבתשלום סמלי מנפיקים את הקוד התואם.

אך אני צריך את הסיריאלי של הרדיו.

פשוט לפרק וזה נמצא עליו?

תודה.

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש :) ברוך הבא למשפחת מונדאו ^C^

הpin code בפורד הוא בתא הכפפות, על מדבקה, לגבי מספר סריאלי אין לי שמץ :o .

עריכה: מחיפוש קצר בגוגל, עושה רושם שהמספר הסריאלי נמצא על תווית ברדיו.

אם אתה גר באזור אשדוד אני מוכן לעזור לך לפרק את הרדיו בשמחה (ללא עלות כמובן) כדי לחשוף את הקוד. (אני אשדודי).

העבודה לא מסובכת כלל, ויש מלא סרטונים בyoutube שמראים איך עושים זאת. רבע שעה בלחץ.

לגבי בקרת השיוט אתה לוחץ על ON ואז על כפתור הset (בצד ימין) כשאתה בstand by, ובקרת השיוט נכנסת לתוקף.

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

1. לוחץ על ON(שעון וחץ). מופיע אייקון של בקרת שיוט.

לוחץ על SET. הרכב עובר למצב בקרת שיוט, שומר מהירות שהייתה ברגע שלחצת על SET.

אפשר לעזור את דוושת הגז.

במצב הזה, SET +/- מעלים או מורידים את המהירות, כל לחיצה מעלה או מורידה כמה קמ"ש.

אם האטת, הרכב יוצא ממצב בקרת שיוט. לחיצה על RES מחזירה אותו לבקרת שיוט, למהירות אחרונה שהייתה שמורה בזיכרון.

כיבוי המערכת - OFF.

פורסם
קודם כל תתחדש :) ברוך הבא למשפחת מונדאו ^C^

הקוד הסריאלי בפורד הוא בתא הכפפות, על מדבקה.

לגבי בקרת השיוט אתה לוחץ על כפתור set (בצד ימין), ובקרת השיוט נכנסת לתוקף.

[ATTACH=CONFIG]483587[/ATTACH]

תודה.

כתבתי רק שהרדיו הוא לא הרדיו המקורי של הרכב אלא מפירוק ממונדאו אחרת, לכן אני מניח שהקוד שבתא כפפות לא יהיה תואם.

לגבי השיוט, לחצתי על הכל שם, גם על ה-SET ועדיין לא קרה כלום.

אחרי שאני לוחץ על SET השיוט אמור להתחיל לפעול או שהוא רק הופך להיות במצב "פעיל" ולחיצה על כפתור אחר מפעילה את השיוט בהתאם למהירות?

מקווה שזה לא בעיה בכפתורים או חוסר קישוריות בין ההגה למערכת.

פורסם (נערך)

תרענן את הדף, עדכנתי את התשובה. הוספתי גם הצעה לעזרה D;

אחרי לחיצה על set, השיוט מתחיל לפעול :(, כלומר המהירות ננעלת על המהירות הנוכחית. עושה רושם שיש שם איזו שהיא בעיה.

לחיצה נוספת על set+ וset- תעלה ותוריד בהתאמה את המהירות.

לגבי התשלום לקבלת הpin code, לא שמעתי על זה מעולם, אבל יכול להיות שזה נכון.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

שיוט אמור להתחיל לפעול אחרי שאתה לוחץ ON (כפתור עם אייקון של שעון וחץ) ואז לוחץ SET.

פורסם

בדיוק. (כמו בתשובה המתוקנת שלי).

אתה אומר כשאתה לוחץ על ON, מופיע האייקון בלוח השעונים?

וכשאתה לוחץ אחר כך על set, לא קורה כלום?

פורסם

הpin code בפורד הוא בתא הכפפות, על מדבקה

מי שהדביק את המדבקות האלו שם זה כנראה חברות ליסינג כדי לא להתעסק עם לקוחות שלא יודעים את הקוד.

במקור, המדבקה הזו לא צריכה להיות שם, אלא בתיק המסמכים.

פורסם (נערך)

האוטו שלי ממש לא מליסינג, לא פוסל את הסיבה.

בפוקוס של אחי המדבקה באותו מקום, גם לא מליסינג.

משתי הדוגמאות הללו, הסקתי (בצדק אני מניח), שמדובר במקום קבוע לקוד. אם לא אז לא נורא..

פורסם

אולי יבואן היה מדביק את זה שם...כל הרעיון של הקודים האלו הוא שהקוד לא יהיה בתוך האוטו. אחרת הוא מאבד את כל האפקט.

פורסם

1. כפי שהסבירו, אתה נוהג במהירות שיוט 90-100 ולוחץ על ON. לאחר מכן אתה רואה את האייקון נדלק ואז אתה ממשיך במהירות שלך ולוחץ על SET. נסה ללחוץ חזק יותר או משהו כזה.

כאשר לחצת SET, עזוב את דוושת הגז ותסתכל אם הרכב שומר על מהירותו ולאחר מכן, תוכל לשחק עם ה + ו - בהתאם.

לחיצה על הבלם מבטלת את המהירות אבל אתה לא צריך לקבוע מחדש, בשביל זה יש את כפתור ה RES והוא יהיה פעיל החל מ ~40 קמ"ש או מכל מהירות גבוהה יותר מזה כשתלחץ (הרכב יאיט באופן טבעי לבד או יאיץ לבד).

קח בחשבון שאם אתה יוצא מהרמזור בהאצא נחושה ולוחץ על RES מעל ~40 קמ"ש או ממתי שזה מתחיל לעבוד (ניסיתי, יודע) הרכב ימשיך או יכול להאיץ בצורה לא נינוחה ככה שעלייך להיות מוכן לשלוט עליו חלילה ומשהו יקרה.

2. לגבי הרדיו, אכן בהמון רכבים ולא אתפלא אם זה המצב בכללי או מהיבואן, הבונדד, התקנה מקומית או היצרן, יש קוד בתא הכפפות (הרכב אצלי פרטי לחלוטין ויש קוד שיושב בתא קטן משלו במיקום משלו... נראה מכוון מראש אבל מן הסתם שבתיקיית המסמכים בספרון של ההדרכה, יש חלק שבו אמור להיות רשום הקוד, אלה אם כן הוא היה על מדבקת סיליקון ואותה הדביקו בפנים).

לקוד הזה אין משמעות מיוחדת מלבד זה שאם יגנבו לך את הרדיו, יוכלו להפעיל אותו ברכב אחר, זה הכל.

אבל, מכיוון שהרדיו הוחלף אין באמת דרך אחרת מלבד אותם אתרים שכנראה אני פרסמתי את חלקם אשר שולחים לך את הקוד בעלות סמלית של מספר דולרים תוך חצי שעה או שעות בודדות. ניסיתי וזה עובד (שכחתי שיש לי בתא הכפפות בכלל).

יש מספיק אתרים ואגב, יש שם GENERATOR'ירם שונים ברשת שמכילים את הקוד בהתאם למספר הסריאלי שיש לך... לא חסר.

הם לא מכילים את כל הגרסאות (את שלי לא הכילה) אבל יכול להיות שזה יכסה את השנתון שלך או את סוג הרדיו שלך.

כך או כך, עלייך לפרק את הרדיו ולצלם את המספר הסריאלי ואולי בהזדמנות, לרשום עליו ולאחר מכן גם בתא הכפפות, לעולם לא תוכל לדעת מתי תצטרך אותו.

לחלופין, תמיד יש אפשרות לפתוח את זה במוסך בעלויות גבוהות הרבה יותר.

3. ברמה הכללית אמורים להיות 2 מפתחות, אבל בסדר לא נורא.

הבעיה עם כל הנושא של השלטים שיש את האימובילייזר ואת זה, לא תוכל להזמין כיוון שיש לקודד את הקוד שיש לך במפתח המקורי אל אותו השבב בהתאם או לעשות ריסט לאימובילייזר ולקודד אותם מחדש.

אתה צריך מקום שמתמחה בזה ולהבנתי, ברשת טוענים כי פורד הפסיקה לספק מפתחות פתיחה לאימובילייזרים ובלה בלה בלה.

ככל הנראה יהיה עלייך להזמין מהמוסך מפתחות מקוריים או מפתח נוסף עם כל הקידוד הכרוך בכך, אם זה משתלם לך או נדרש לך.

אלה אם כן יש לך את הכלים והיכולת לקודד לבד מפתחות ולגשת דרך הציוד והתוכנות הנדרשות למערכת הרכב (אפשרי אם יודעים).

• תוכן חדש...