Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הבחור עם המזדה דפק לי ברז למרות שסיכמתי איתו שאגיע היום לראות את הרכב פתאום הוא אומר לי שהוא כבר בדואר עושה העברת בעלות.

הבלנו רכב מביך, במצב קטסטרופה, גם רנו מגאן דור שני ב5.5 ששכחתי לרשום פה גם במצב לא הכי מזהיר, יש צורך ביישור קו גדול.

ראיתי ביד2 מודעה על לנטיס 2002 עם סאן רוף בעל הרכב הוא יד ראשונה(!), מחיר טוב, טוען רק שעשה את כל הטיפולים כנדרש, רק שלא לקח קבלות מהמוסך שהוא מטפל בו, יום שלישי אלך לראות את הרכב, מקווה שהוא לא יחטף עד אז עם הנתונים הטובים שיש ברכב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל ההתעסקות שלך נשמעת לי טיפשית להחריד. בזבוז של זמן יקר.

קנה רכב בהלוואה עם תקופת חסד של שנה, שבה תשלם רק ריבית.

קח מראש רכב שאתה אוהב וסע עליו, בלי לשנוא כל רגע ולפחד מתקלות.

פורסם

הלוואה של כמה הוא צריך לקחת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי את הכסף אבל שומר אותו למטרות אחרות.

אחרי הספיריט שהייתה לי אני לא מתכוון לקנות רכב מעל ל25K במשך השנה או השנתיים הקרובות.

בגלל זה כרגע הכיוון שלי הוא לנטיס שהוא רכב אמין וטוב או גטס עם שנתון מתקדם.

יש 2 מזדה לנטיס ששמתי עליהם את העין במצב טוב עם ק''מ לא גבוהה ועם סאן-רוף סביב ה10 אלף שמטופלות טוב ועם טסט, זה הכיוון שלי כרגע. אני גם יודע שבעתיד כשארצה למכור את הרכב אמכור אותו מיידית גם אם זה מתלווה בהפסד כספי זעיר של 1000-2000 שקלים.

פורסם

תסלח לי - אבל אתה חי בסרט - מכוניות בנות 15 בכלל לא קל למכור ואתה יכול להתקע עם הרכב הרבה זמן או למכור בהפסד ניכר.

(או שתהיה לך תקלה גדולה שהופכת את הרכב לשווה את ערך הברזל בערך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין דבר כזה רכב בן 15 שהוא אמין וטוב. אם היה דבר כזה, כולם היו נוסעים ברכבים בני 15, כי הם זולים וחבל לקנות מכוניות חדשות ב-110 אלף שקל.

אולי יהיה לך מזל ולא תתקע, אולי לא יהיה לך. הימור.

אם יש לך את הכסף, קח הלוואה עם תקופת חסד ותסגור אותה עוד שנה. מקסימום שילמת ריבית ועמלת הקמה, זה עדיין יותר זול מלקנות גרוטאה ולתחזק אותה.

פורסם

היי,אם אתה מעוניין אני מוכר את הרכב שלי,רנו מגאן האצ׳בק שנת 2007,היא מפורסמת פה בפורום....היא אחלה לגמריי

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מספר שוב, חמי קנה בזמנו לנסר כשחיכה לרכב שלו, עלתה 5000 ש"ח ועברה אלי אחרי זה, לא היו הוצאות חריגות, הרכב הלך בתאונה טוטל לוס כך שחמי קיבל מחירון (היה משהו כמו 6-7) מהביטוח של הנהג הפוגע, יצא שהוא הרויח על האוטו.

בקיצור זה אמנם הימור, די מושכל ברכבים האמינים (קורולות ישנות למשל), אבל גם אם כל האוטו ילך אחרי חצי שנה, ההפסד יהיה רבע מירידת ערך באותו זמן של רכב חדש מהנילונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

טוב ככל שהזמן עובר אני מתחיל לאבד את זה.

היום נסעתי שעה וחצי בתחצ בשביל לראות גטס שנתון 2008 התת דגם שהכי פחות מומלץ, יד 3 שעברה 140000 קמ

שכחתי לשאול אם מדובר בהשכרה או ליסינג והדבר התגלה לי רק כשראיתי את רישיון הרכב שמדובר על ליסינג.

השאלה היא אם לא כל הגטס בשנתונים האלה הם יוצאי ליסינג או השכרה?

המוכר הוא סוחר והוא טוען שהרכב ללא תאונות, רק מכה בכנף ובטמבון שעברו צביעה אבל מתחייב על שלדה נקייה.

אפשר היה לסגור על 11000 אבל עוד לא עשיתי בדיקה.. בנסיעת מבחן ובבדיקה שעשיתי הרכב קודם כל נראה מצויין, גיר עובר חלק ולא מושך הילוכים, כמו כן הרכב לא רועד שמעבירים מניוטרל לרוורס או נסיעה בעמידה במקום.

השאלה אם כדאי להתעסק בזה.. מפחיד אותי רק שלא התעסקו עם הק"מ, אך המחיר מפתה למרות שמדובר בליסינג.

פורסם

כל דקה שאתה משקיע בחיפוש גרוטאה במצב טוב, זו דקה שאתה יכול להשקיע במשהו אחר - כמו למשל להרוויח כסף.

הכי גרוע שזה מראש אמור להיות רכב שישרת אותך לזמן מוגבל - ואחריו אתה רוצה לקנות רכב אחר - אז מה בדיוק הבעיה לפרוש הכל לתשלומים מסודרים, אולי הלוואה עם תקופת חסד, ולקנות מראש את הרכב שאתה באמת רוצה?

נשגב מבינתי מה אתה מנסה להשיג פה.

פורסם

הGLF ברובו ניקנה לליסיג או השכרה.

כל השאר ניקנה גם ע"י ידיים פרטיות וגם ע"י אירגונים.

תבדוק את הרכב במוסך בדיקה כזאת תעלה בממוצע עד 300 ש"ח.

מעבר לכך מבדיקה ראשונית של צבע מי רדיאוטר אפשר לדעת איך טופל הרכב(ירוק או אדום ) צבע שחום מבשר על שימוש במי ברז.

פורסם

אשמח קודם כל אם יפסיקו לפמפם ולהזכיר לי שעדיף לקחת הלוואה, לא אני לא מעוניין, ובסופו של דבר אולי אשאר עם הרכב לפז''מ ארוך יותר מהצפוי. ומצאתי גטס 2008 תת דגם GLX עם ידיים פרטיות לגמרי(!) עם ספר טיפולים ונראת דיי טוב, המחיר הוגן, אבל הק''מ עומד על 170K, עכשיו אני דיי מפחד להתקרב לרכבים עם ק''מ קצת גבוהה עקב חשש לבעיות במנוע/גיר, שגם במכון לא יכולים לשלול לי את זה באמת. לוותר או ללכת על זה?, מדור על GLX ולא GLF.. אגב, מרק, איפה בידיוק בדיקה עולה 300 שקלים?, פעם אחרונה שעשיתי בדיקה בקומפיוטסט לא פחות מ500 שקלים.

פורסם (נערך)

מוסך בלבד כל מכון שתלך תקבל רק כסת"ח.

הרכב כמעט 10 שנים על הכביש כלומר:כסת"ח על המנוע,מערכת הקירור מתלה ומערכת בלימה.

הדבר היחיד שמכון יעזור פה זה פחחות ושלדה.

מנוע 1400 של יונדאי אם טופל לפי הספר יכול להחזיק לפחות 300K ק"מ.

רק מספיק יום אחד בבסיס צבאי להבין עד כמה החרא הזה אמין.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

יש מקום כזה שאתה ממליץ עליו בתל אביב? נראה לי מחיר קצת גבוהה בשביל שאיזה מוסכניק יסתכל 2 דקות על רכב ויגיד לי שהרכב במצב מצויין, עדיף להשקיע בכ''מ בבדיקה. מה לגבי השאלה ששאלתי, האם להתקרב לגטס שעשתה 170K ק''מ?

• תוכן חדש...