Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיקה מקצועית של מוסך תכלול לעלות הרכב על ליפט ונסיעת מבחן.

מי שבודק 2 דקות לא באמת בודק את הרכב.

הפלוס בבדיקה במוסך זה אתה ישר מקבל את עלות התיקונים במקום.

אני יכול להמליץ על אורן שירותי רכב מחולון ועל מוסך זיסו מתל אביב כמוסכים טובים תבדוק איתם טלפונית אם הם מבצעים שירותים כאלה.

גם כן תבדוק מתי בוצעה טיימינג.

מציע לך לבקש להצטרף לקבוצת הוואטספ של מועדון יונדאי גטס שמה תקבל את המידע הכי איכותי לגביי הרכב הנ"ל.

אמרתי עד 300 ש"ח (זה גם יכול חינם).

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

170 אלף ק"מ זה מספר הגיוני מאוד לרכב בן 10.

הרכב אמור לנסוע ולזוז והוא כבר ותיק מאוד.

אם אתה מחפש רכב שמור יותר, אז אל תינעל על דגם ספציפי - תעשה חיפוש לפי ק"מ - נגיד 9999 (כדי לסנן את מי שלא כתב ק"מ) עד 120-130 אלף ק"מ.

אח"כ תגדיר לעצמך תקציב, נגיד 10000-20000 ש"ח - ותראה מה יוצא.

אולי תגלה שיש דווקא קיה סראטו 2008 עם קילומטראז' נמוך, יד ראשונה פרטית - במחיר מתאים. לא תיקח?

פורסם

זאת בדיקה מלפני שנה וחודשיים כשהוא קנה את הרכב, דעתכם?

לטענתו, היו רעידות ברכב ולאחר החלפת הצמיגים הבעיה נפתרה.

בנוגע לשלדה/גיר/מנוע, נראה דיי טוב לא?

ללא שם.jpg

פורסם

הרכב לא שמור.

לבדוק בוצה בדר"כ לא רושמים במכון,בנוסף יש צורך להחליף שמן גיר ותושבות מנוע פגומות.

יש נזק קוסמטי לפנסים ואנטנה שבורה.

בלי בדיקה מחודשת אין באמת אפשרות לדעת אל תחסוך על זה.

אני הייתי ממשיך להבא אבל עם ידיים טובות אפשר לשקם כל יונדאי.

מזלך שביונדאי החלקים זולים.

פורסם

אז כדאי לוותר ולהמשיך הלאה ולא להתעסק? , המחיר שסגרנו הוא 13 אלף, שזה מחיר יחסית דיי טוב לגטס GLX עם שנתון 2008.

הרכב מטופל אגב במורשה אם זה משנה.

פורסם

יש קבלה על החלפת תושבות מנוע?

יש קבלה על החלפת שמן גיר?

יש קבלה על טיפול בבוצה(פלאשינג או ניקוי בוצה בדרך אחרת?

יש קבלה או תיעוד מתי בוצע טיימינג?

נכון שהמחיר אבל המחיר משקף בדיוק את מצב הרכב לערכתי אם אין תיעוד לאף.אחד מהדברים הנ"ל שהעלתי למעלה מצפה לך יישור קו של לפחות 2000 ש"ח מינימום במוסך.

פורסם

טיימינג היה צריך לעשות עוד 15 אלף ק''מ או עוד שנה.

בכל מקרה, לצערי הרב היה לי קצת עומס מבחינת העבודה והלימודים ככה שלא יכולתי להתפנות לכמה שעות בשביל להיפגש ולראות את הרכב,ניסית אתמול לקבוע איתו להיום בבוקר אך אמר לי שהוא מכר את הרכב בסופו של דבר ב14500, למישהי שלקחה את הרכב לבדיקה ובבדיקה ששלח לי לא היה שום אזכור לתושבות מנוע או בוצה ברכב, והוא לא טיפל בזה בכלל מאז שרכש את הרכב.

בכל מקרה, החלטתי לעלות קצת בתקציב כי באמת הכל על הפנים לסביב ה20 אלף שקלים.

כל הגטס שיש בלוחות היד2 כולם ליסינג, ומה שלא נחטף במהירות או במחיר ממש גבוהה, שעם כל הכבוד רכב עגלה כמו גטס לא שווה את הכסף הזה כי אפשר כבר להביא ספיריט 2005 במחיר הזה.

חשבתי על סוזוקי אלטו גיר אוט', נתקלתי בפשפשוק רכב עם קצת ק''מ שנגמר לו תכף הטסט ב20 אלף שקלים.

אני לא משתגע על הטייפ הזה של הקופסאות קרטון, אבל אולי כדאי לשקול את זה?

אני יודע שהאלטו הידנית מאוד מומלצת, מה עם הגיר האוט'? ובאופן כללי איך האלטו?, נראת ממש חלשה אפילו יותר מגטס עקב המנוע הקטן והכ''ס הדל.

פורסם

זה רכב דומה מאוד לגטס מבחינת איכות הנסיעה שלו, שתיהן מזכירות את משפחת קדמוני. יאבה דאבה דו.

מצד שני, אם אתה נוסע רק במישור ובעיקר בפקקים, האלטו הזו יכולה להיות רכישה לא רעה.

קח בחשבון שהרכב קצת רועד ושמאחורה החלונות הם חרכי ירי.

פורסם
טיימינג היה צריך לעשות עוד 15 אלף ק''מ או עוד שנה.

בכל מקרה, לצערי הרב היה לי קצת עומס מבחינת העבודה והלימודים ככה שלא יכולתי להתפנות לכמה שעות בשביל להיפגש ולראות את הרכב,ניסית אתמול לקבוע איתו להיום בבוקר אך אמר לי שהוא מכר את הרכב בסופו של דבר ב14500, למישהי שלקחה את הרכב לבדיקה ובבדיקה ששלח לי לא היה שום אזכור לתושבות מנוע או בוצה ברכב, והוא לא טיפל בזה בכלל מאז שרכש את הרכב.

בכל מקרה, החלטתי לעלות קצת בתקציב כי באמת הכל על הפנים לסביב ה20 אלף שקלים.

כל הגטס שיש בלוחות היד2 כולם ליסינג, ומה שלא נחטף במהירות או במחיר ממש גבוהה, שעם כל הכבוד רכב עגלה כמו גטס לא שווה את הכסף הזה כי אפשר כבר להביא ספיריט 2005 במחיר הזה.

חשבתי על סוזוקי אלטו גיר אוט', נתקלתי בפשפשוק רכב עם קצת ק''מ שנגמר לו תכף הטסט ב20 אלף שקלים.

אני לא משתגע על הטייפ הזה של הקופסאות קרטון, אבל אולי כדאי לשקול את זה?

אני יודע שהאלטו הידנית מאוד מומלצת, מה עם הגיר האוט'? ובאופן כללי איך האלטו?, נראת ממש חלשה אפילו יותר מגטס עקב המנוע הקטן והכ''ס הדל.

האלטו זה כמו לנהוג על קופסאת נעלים, המערכת נשמעת כמו טרנזיסטור(הכי גרועה ששמעתי ברכב מודרני) והרבה פחות בטיחותי מהגטס בטח ברמות הגימור הגבוהות.

הייתי מוותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...