Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרה 2017 בk56

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבצע במחיר הזה היה כבר בעבר,

אני שבועיים עם הרכב הידני צמוד, האבזור מצחיק(יש קיפול מראות חשמלי,חימום מושבים ומערכת עם bt,usb,aux) אבל אין חלונות חשמל מאחורה ובקרת שיוט.

המנוע בסדר בדרך כלל אבל עייף מאוד בעקיפות ובעליות ודורש לבקר את הילוך שני,שלישי,

המושב שטוח ולא מאוד תומך הרכב קצת רועש בהאצה אבל דווקא רגוע יחסית בבין עירוני.

האווירה הכללית זולה ופשוטה.

הדגם מוחלף בקרוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

Guest ספורטמוטורי
פורסם

כדאי? כן לדעתי, רכב כזה חדש במחיר מפתה.

כנראה שהם רוצים להיפטר מהסטוק הישן, כי יש דגם חדש ממש אוטוטו.

פורסם

לדעתי הדאציה עדיפה,מושב נוח יותר,מרווחת יותר ותא מטען גדול יותר.

אם אתה לא צריך מרחב יש ב 60 את פיגו 108,גם נוחה אבל עם מנוע זריז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואה איך זה אטרקטיבי, עוד מעט מגיע דגם חדש לגמרי ושלך בעוד X זמן תתחרה איתו.

בנוסף לירידת הערך האיומה שכבר מתרחשת, אתה פשוט לא תהייה אטרקטיבי ותצטרך להוריד עוד המון - כי אין שום סיבה שיקנו ממך ולא ילכו על הדגם החדש, שנראה די מדהים.

פורסם

רק שהדגם החדש יכול לעלות באזור 70+ כמו שאר הסופר מיני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מישהו יכול לספר על המיקרה החדשה שאמורה להגיע? מתי אמורה להגיע? האם היא תהיה שונה מהותית מהנוכחית?

מצאתי משהו...:

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2017-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%AA-%D7%91%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%96

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

הכתבה שהבאת דיי מפרטת, הפעם המיקרה גדלה ונהייתה איכותית יותר, ותתחרה במובילות הקטגוריה, הביקורות מפרגנות יחסית.

פורסם
רק שהדגם החדש יכול לעלות באזור 70+ כמו שאר הסופר מיני.

אין שום משמעות לכמה שהוא יעלה בהתחלה. גם הוא אח"כ יהיה עם מלא מבצעים, הטבות, הצפת ליסינג וכו'.

בסוף, עוד 3 שנים, עוד 5 שנים - אדם רוצה לנסות להשתדרג. הוא בא למכור את המיקרה 2017 שלו - ושם יש את המיקרה המכוערת הישנה שלו, אל מול מיקרה גדולה יותר שנראית מודרנית בהרבה וטוב בהרבה.

ההפרש בין השתיים, אחרי X שנים - יהיה אולי 3-4 אלף ש"ח. מי בדיוק יסכים לנסוע באוטו מיושן בשביל לחסוך 3K? סביר להניח שאף אחד! לכן אתה כבעלים של מיקרה מיושנת, תצטרך להוריד המון מהמחיר.

ראיתי את זה אצל חבר שלי שרצה לרכוש יונדאי I20, מודל 2016. בשנתון הזה הייתה גם יונדאי מהסוג הישן למכירה - הוא פסל באופן גורף כל רכב כזה ורצה רק את הדגם המתקדם, ובצדק. היה לו את הכסף המתאים והוא רצה לקבל תמורה הולמת.

אני מניח שמי שיש לו יונדאי מהדגם הישן, יצטרך להוריד בצורה רצינית במחיר - אולי אפילו להביא את הדגם למחירי 2015, כדי להפוך אותו לאטרקטיבי.

פורסם

המיקרה החדשה למיטב ידיעתי לא תגיע בקרוב, השמועות מדברות רק על 2018 וגם ככה לוקח לקרסו זמן עד שהם משיקים רכב חדש.

המתחרות היום של המיקרה במחירים האלה זה סנדרו, ספייס סטאר ו-MG3 - תבדוק את כולם ותקנה בהתאם לשיקולים שלך.

תזכור גם שתמיד יש שינויים וכל רכב שתקנה בעתיד יגיע דגם משופר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אין שום משמעות לכמה שהוא יעלה בהתחלה. גם הוא אח"כ יהיה עם מלא מבצעים, הטבות, הצפת ליסינג וכו'.

בסוף, עוד 3 שנים, עוד 5 שנים - אדם רוצה לנסות להשתדרג. הוא בא למכור את המיקרה 2017 שלו - ושם יש את המיקרה המכוערת הישנה שלו, אל מול מיקרה גדולה יותר שנראית מודרנית בהרבה וטוב בהרבה.

ההפרש בין השתיים, אחרי X שנים - יהיה אולי 3-4 אלף ש"ח. מי בדיוק יסכים לנסוע באוטו מיושן בשביל לחסוך 3K? סביר להניח שאף אחד! לכן אתה כבעלים של מיקרה מיושנת, תצטרך להוריד המון מהמחיר.

ראיתי את זה אצל חבר שלי שרצה לרכוש יונדאי I20, מודל 2016. בשנתון הזה הייתה גם יונדאי מהסוג הישן למכירה - הוא פסל באופן גורף כל רכב כזה ורצה רק את הדגם המתקדם, ובצדק. היה לו את הכסף המתאים והוא רצה לקבל תמורה הולמת.

אני מניח שמי שיש לו יונדאי מהדגם הישן, יצטרך להוריד בצורה רצינית במחיר - אולי אפילו להביא את הדגם למחירי 2015, כדי להפוך אותו לאטרקטיבי.

כול זה נכון אם המחיר שלהם יהיה דומה,מה שאנחנו לא יודעים.

פורסם

עם נסיון העבר עם קרסו רוב הסיכויים שזה לא יקרה.

תראה כמה זמן לקח להם להביא את הקליאו החדשה מאז שהציגו אותה באירופה ועד לייבוא שלה.

או את הניסאן אקסטרייל.

או את הקשקאי החדש.

או הנוט.

ואיפה המגאן החדשה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הגיר הידני של המייקרה פשוט זוועה לדעתי. המוט נוקשה, פשוט לא כיף. לא רואה סיבה להעדיף את המיקרה הנוכחית על הפנדה (שבטח אפשר לקבל במחיר הזה במיקוח או בלי).

• תוכן חדש...