Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 106 rallye hillclimb raw footage

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[video=youtube;z-6tZ0Ccfiw]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

ראשית, אני לחלוטין נגד נסיעה כמו שלך על כביש ציבורי שלא סגור לתנועה ועם שאר הדברים הנדרשים (מארשלים, אמבולנס וכד'). רוכב האופניים שנתקלת בו במהלך הנהיגה ממחיש את הבעיה ומה היה יכול לקרות.

א-ב-ל:

זה בדיוק הספורט המוטורי שצריך להיות במדינת ישראל, לא דורש מסלול אבל כן מתגמל מיומנויות נהיגה, וכיפי לגמרי.

והנהיגה שלך יפה. חבל שאתה צריך להפוך את עצמך לעבריין בשביל להנות מנהיגה (כי ספורט מוטורי בישראל מוציא את המיץ לאנשים).

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

דווקא לי לא נראה שהמהירות שם הייתה משהו לא חוקי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דווקא לי לא נראה שהמהירות שם הייתה משהו לא חוקי.

הוא לא התכוון למהירות , אלא לנסיעה עצמה , אני בעד אבל צריך להיזהר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

מה הכוונה, לנסיעה עצמה? הוא לא חצה קווים, נסע כמו שצריך וחרג רק מהמהירות.

אולי צריך באמת להקשיב לעצתכם ולסגור את הספורט המוטורי בישראל עד הקמת מסלולים יעודיים.

ועכשיו די עם הציניות, תפסיקו להתייפיף, ספורט מוטורי קורה בכל העולם וזה בסדר גמור גם בכבישים ציבוריים, כמובן בצורה שקולה ומושכלת.

הכבישים האלה לא שייכים לרוכבי האופניים יותר משהם שייכים לנוסעי רכב, ואם כבר לדעתי הם הבריונים בכל הסיפור הזה (יסכים איתי כל מי שיצא לו לראות רוכבי אופניים רוכבי במקביל, לפעמים גם 3-4 וחוסמים נתיבים שלמים כאילו הכביש של אבא שלהם).

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

זה לא היה יותר מהיר מבני דודים עם קורולות וסופר לנסרים שבד"כ נוסעים שם (עליה מראש פינה לצפת, לא?).

היה שם בעיקר רעש. בלי להעליב, ראלי או לא, אבל זאת עדיין פז'ו בת 15, לא סקייליין GTR.

זה כל היופי ברכב הזה, שאפשר להנות ממנו גם בלי להגיע למהירויות גבוהות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לי היו נקודות שהיו נראות מהירות מדי, אבל קשה לדעת דרך סרטון אז אני לא נכנס לזה.

אבל, עקרונית וללא קשר לסרטון הזה, מה פשר הביטוי חרג ״רק במהירות״? בכביש המפותל, מהירות היא הדבר הכי חשוב. אם אתה נכנס לסיבוב מהר יותר מכפי ששדה הראיה (ולא אחיזת הצמיגים) מאפשר, אז אתה עושה משהו לא בסדר.

שוב, בלי קשר לסרטון הזה כי קשה לקבוע דרך המסך. צריך להכיר גם את יכולת העצירה של הרכב ובסיבובים חדים המצלמה גם לא מראה את כל שדה הראיה של הנהג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

מהר מדי מבחינת אחיזת צמיגים זה תלוי רכב, וכמעט תמיד זה מעל מה שיהיה מותר בחוק.

עריכה אחרונה על ידי Menashe123

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
מהר מדי מבחינת אחיזת צמיגים זה תלוי רכב, וכמעט תמיד יותר ממה וכמעט תמיד זה מעל מה שיהיה מותר בחוק.

אה, אם הכוונה היא מהירות ביחס לתמרור אז זה עניין אחר.

בכל אופן, אלא אם כן אין שום הסתרה לאורך הסיבוב, אחיזת הצמיגים אינה הגורם המגביל את המהירות המקסימלית בסיבוב.

מרחק העצירה חייב להיות קצר יותר מעומק שדה הראיה, וזה קריטריון שנמצא הרבה (חצי עד שליש) מתחת לסף האחיזה הצדית של הצמיגים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מזל שהוא לא הוריד את רוכב האופניים ההוא בסיבוב.

חבל שבארץ אין מסלולים סגורים לספורט מוטורי, אבל זה עדיין לא הצדקה לנהוג ככה על כביש ציבורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי צריך באמת להקשיב לעצתכם ולסגור את הספורט המוטורי בישראל עד הקמת מסלולים יעודיים.

ועכשיו די עם הציניות, תפסיקו להתייפיף, ספורט מוטורי קורה בכל העולם וזה בסדר גמור גם בכבישים ציבוריים, כמובן בצורה שקולה ומושכלת.

הכבישים האלה לא שייכים לרוכבי האופניים יותר משהם שייכים לנוסעי רכב, ואם כבר לדעתי הם הבריונים בכל הסיפור הזה (יסכים איתי כל מי שיצא לו לראות רוכבי אופניים רוכבי במקביל, לפעמים גם 3-4 וחוסמים נתיבים שלמים כאילו הכביש של אבא שלהם).

מנשה, בוא נתחיל מזה שאני איתך. אין דבר שהייתי רוצה לראות יותר מספורט מוטורי בישראל, כמו זה שהייתי חלק ממנו לפני יותר מעשרים שנה באנגליה. וכן, חוק הספורט המוטורי הוא האסון הגדול ביותר שיכול היה לקרות לענף הזה, באופן אירוני במיוחד.*

אבל איך כתבת? "די להתייפייף"? אני כותב לך, די להיתמם. אתה מבין בדיוק כמוני שפות"ש לא נמצא בסאנדיי דרייב, וכן, הנהיגה שלו היא מה שכל שוטר ישמח לקרוא לה "פרועה". זה שאתה ואני יודעים שהבחור ככל הנראה בעל מיומנות נהיגה גבוהה יותר מרוב השוטרים, ושזו לא נהיגה פרועה בכלל כשמדובר בספורט מוטורי, להלן Hillclimb, לא קשור לעובדה שהוא מבצע את זה על כביש ציבורי, ללא הגנות או מרווחי ביטחון (גם עבורו וגם עבור הסובבים אותו). לך תדע, אולי גם החבר'ה האלה חשבו שהם מיומנים ושולטים בגולף. וראית איך זה נגמר במקרה שלהם.

ודחילק, מה הקשר לקבוצות של רוכבי אופניים? אני מדבר על מה שמופיע בסרטון, שזה רוכב אופניים בודד, שמישהו פחות מיומן היה יכול לפגוע בו. ואז אתה היית פותח שרשור על זה שכבר אי אפשר לנסוע בכיף בכביש ראש פינה\צפת, כי יש שם שוטרים קבוע.

*הידעת שלפי החוק הנ"ל אסור לבצע פעילות מוטורית במקומות שאינם מתקני ספורט מוטורי, שזה מסלולי מירוצים? נכון שמדי פעם יש "אישורים מיוחדים" לבצע פעילויות במקומות שאינם ייעודיים, כמו המנחת בערד. אבל אתה מבין למה החוק הזה הוא אסון לכל דבר.

פורסם

רובנו עושים את מה שהוא עושה כי זה מה יש. אין מסלולים וזאת האהבה שלנו, אז אנחנו נוהגים בכבישים ציבוריים. חשוב לשמור על זהירות ולזכור שאנחנו לא במסלול אבל לא נפסיק לנהוג כי כרגע אין מסלול בארץ.

אגב, מה ששוטרים מגדירים כנהיגה פרועה לא בדיוק מעניין אותי. הבהמות שקבעו מה היא נהיגה פרועה אלה אותן בהמות שקבעו שאם אתה מחליף בורג ברכב שלך הרכב "משופר" ובתיאוריה אפשר להוריד לך אותו מהכביש. לא בדיוק מכתיב את דרך החיים שלי לפיהם.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כשצופים ללא סאונד, זה לא נראה מהר כל כך.

את רוכב האופניים הוא עקף עם מרחק סביר ממנו.

לא שמתי לב לחצית קוים רצופים.

הצלם לא יציב במיוחד.אז זה מקשה עוד יותר להבין מה מהמהירות.

עכשיו נחזור לסאונד = האם יש רעש צמיגים או בלימה שמעיד על נסיעה על המגבלות או חצייתן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...