Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

החל מאתמול הבחנתי בנורת מנוע דולקת ברכב שלי - מאזדה 3 שנת 2006 , לדעתי האצתי לעבור ברמזור ולאחר מכן היא נדלקה, בכל מקרה אני לא מרגיש שום שינוי בנסיעה , בדקתי שמן ומים וגם את פתח הכניסה למילוי הדלק ויש דלק מלא , הכל תקין.

משיטוט באינטרנט אני מבין שלרוב מדובר בחיישן של מערכת הפליטה. ולפעמים גם לאחר תיקון התקלה לא נפתרת

1. האם חייבים ללכת למוסך מורשה , האם יש המלצות על מנת שלא יעקצו אותי ?

2. מה העלות שיכולה להיות והאם אפשרי שהבדיקה בחינם.

תודה מראש

פורסם

יש הרבה אפשרויות . חייבים לחבר סורק ולקרוא קוד תקלה. אצלי באותו רכב זה היה p2177 שמשמעותו "תערובת ענייה" החלפת פלאגים שממילא זמנם הגיע וניקוי מצערת פתרו את הבעייה

פורסם
שלום רב,

החל מאתמול הבחנתי בנורת מנוע דולקת ברכב שלי - מאזדה 3 שנת 2006 , לדעתי האצתי לעבור ברמזור ולאחר מכן היא נדלקה, בכל מקרה אני לא מרגיש שום שינוי בנסיעה , בדקתי שמן ומים וגם את פתח הכניסה למילוי הדלק ויש דלק מלא , הכל תקין.

משיטוט באינטרנט אני מבין שלרוב מדובר בחיישן של מערכת הפליטה. ולפעמים גם לאחר תיקון התקלה לא נפתרת

1. האם חייבים ללכת למוסך מורשה , האם יש המלצות על מנת שלא יעקצו אותי ?

תודה מראש

חיישן חמצן-אחת מהאפשרויות

צריך בדיקה ממוחשבת

פורסם

יש עוד המצלות כפי שכתבתי

1. האם חייבים ללכת ל

מוסך מורשה

, האם יש המלצות על מנת שלא יעקצו אותי ?

פורסם

נניח אם מדובר בחיישין חמצן :

א. מה העלות שיכולה להיות

ב. במידה ולא מתקנים את זה האם יכולה להיות בעיה ?

פורסם

יש לי סורק תקלות פשוט שעושה את העבודה, גם לי יש מאזדה 3 .

כפי שכתבו לך, קודם תזהה את קוד התקלה.

אצלי לדוגמא נדלקה נורת מנוע כפי שנדלקה אצלך ורק אחרי שבועיים הרכב בפתאומיות התחיל לרעוד, היה צורך בחלפה של כוהל.

מוזמן לקבוע איתי ונבדוק את קוד התקלה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
לקרוא קודי תקלות-אבחון מאוד פרימיטיבי

כדי לגלות בדיוק

תקלות

עושים

LIVE DATA

מה זאת אומרתlivedata?

• תוכן חדש...