Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי רכב בצפון אמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת למה בארהב וקנדה אין מותגים בכלל אבל בכלל כמו סיאט ונגיד רנו וסיטרואן ?

מה הסיבה שהם לא מגיעים ?

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

סיטרואן שווקה בארה"ב עד שנות השמונים המאוחרות. הביקוש היה נמוך ולכן הופסק היצוא למדינה זו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מצד שני יש גם מותגים שמשווקים בארה"ב אבל לא באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאחרונה התחילו למכור אצלם פיאט. ראיתי בקליפורניה פיאט 500, 500L, אפילו אלפא פעם אחת.

פורד מוכרים באמריקה כמעט את כל הדגמים האירופאים, כולל פיאסטה וטרנזיט.

מה שכן, אני לא חושב שאמריקאים הפסידו משהו מזה שאין להם סקודה, רנו או אופל. יש להם מספיק היצע של דגמים אמריקאיים/יפניים/קוריאניים למלא את הנישה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חוץ מGMC שזה העתקים של שברולטים , ביואיק שאלו בעצם בעיקר שילוב של אופלים ושברולטים , ולינקולן (שפורד לא מראה איזה סימן שהם רוצים להתחרות בשוק היוקרה הגלובאלי כמו קאדילק)

לא נראה לי שהאירופאים מפסידים משהו.

פורסם

דווקא לינקולנן מתננת קאמבק גדול עם הקונטיננטל החדשה.

מעבר למותגים עצמם, יש כל מיני דגמים שמיועדים לקלוע לטעמים של שווקים מסויימים שלא משווקים בכל העולם, גם שוק הרכב האוסטרלי הוא ייחודי ושנה מהאמריקאי והאירופאי.

פורסם

לא חושב שמישהו מפסיד משהו. בכל שוק נמכרים דגמים שמתאימים לאותו שוק.

סופר מיני דיזל ידניות לא נמכרות בארה"ב כי אף אחד לא יקנה את זה, בדיוק כמו שבאירופה לא יקנו טויוטה קאמרי LE אוטומטית 3.5 V6.

מה שכן, עם שפל כלכלי ועליה במודעות לאיכות הסביבה (אבל בעיקר בגלל שפל כלכלי), שוק אמריקאי יותר ויותר נפתח למכוניות קומפקטיות וחסכוניות, לכן מותגים אירופאיים מתחילים להיכנס לתמונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חוץ מGMC שזה העתקים של שברולטים , ביואיק שאלו בעצם בעיקר שילוב של אופלים ושברולטים , ולינקולן (שפורד לא מראה איזה סימן שהם רוצים להתחרות בשוק היוקרה הגלובאלי כמו קאדילק)

לא העתקים, אלא מכירת אותו דגם במיתוג שונה משיקולים מסחריים.

מוכר בכל שוק בעולם.

דוגמא ראשונה שעולה בראשי - C1/108/Aygo, וחיפוש קטן במרשתת יעלה מאות דגמים הנמכרים בשמות שונים בשווקים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאחרונה התחילו למכור אצלם פיאט. ראיתי בקליפורניה פיאט 500, 500L, אפילו אלפא פעם אחת.

פורד מוכרים באמריקה כמעט את כל הדגמים האירופאים, כולל פיאסטה וטרנזיט.

מה שכן, אני לא חושב שאמריקאים הפסידו משהו מזה שאין להם סקודה, רנו או אופל. יש להם מספיק היצע של דגמים אמריקאיים/יפניים/קוריאניים למלא את הנישה.

פיאט ואלפא נכנסו לשוק האמריקאי כי פיאט קנתה את קונצרן קרייזלר והשתלם לה לשכפל את הקווי יצור למפעלים קיימים בארה"ב, כמו שאמרת גדלה הדרישה לרכבים קטנים יותר וחסכוניים ופיאט מנסה להיכנס לנישה הזאת וכל זה בלי צורך בלקנות מפעל לייצור המקומי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...