Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 50K

Audi92
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לקנות רכב חדש לנסיעה לעבודה.

התקציב שלי הוא עד 50K. בינתיים הכי עניין אותי זה פולקסווגן פולו או פולקסווגן גולף, אבל שמעתי שעם הגיר DSG שלהם זה יכול להיות בעייתי אם אני קונה רכב בן 7-8 שנים יכול להיות שאני אסתבך בבעיות עם הגיר.

רציתי לשמוע את הדעה שלכם. איזה רכב הייתם ממליצים? האם צריך לחשוש מהגיר של הפולקסווגן? בעיקרון אני מחפש האצ'בק אמין, חסכוני וזריז

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם (נערך)

אוטומט ? ידני ? משפחתית ? כמה אתה נוסע בשנה ? יש ילדים או רק אתה ובת\בן הזוג ?

אם חדשה , אין לך הרבה אופציות כנראה רק C1 חדשה ידנית - בול בתקציב שלך תגיע עם אחריות 3 שנים וניילונים.

בידני, תוכל גם ללכת על הדא'ציה סנדרו אם תגרד מעט את התקציב, יותר רכב, ניילונים, אחריות 3 שנים.

אם יד שנייה [הפוסט שלך נראה שאתה מוכן לשקול גם רכב בן 8]

אוטומטי:

הייתי הולך על פיקנטו או I10 שנת 2013.

ידני:

פיג'ו 208 או קליאו , שהם כבר יותר "רכב", באותו תקציב שנת 2014 ומעלה.

בכל מקרה, אישית - לרכב סטנדרטי מהשורה - לא הייתי משלם 50 אלף שקל על רכב בן יותר מ5.

2011-2012 צריך להיות הגבול התחתון שלך.

אם אמינות היא פאקטור חשוב, כנראה שפולקסווגן משומשת (בדגש על אוטומטית) מחוץ לאחריות לא תיהיה זולה לאחזקה.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

הכוונה שלי הייתה לרכב אוטומט לנהג יחיד, בלי ילדים. מטרת הרכב היא נסיעה לעבודה - כ 40 קילו לכל כיוון.

הדיון עד כאן היה על רכבים יד 2.

יש לי עוד שאלה- ראיתי הרבה פרסומים על המבצע של ספארק האוטומטית. מוכרים אותה כיום ב-73 אלף. האם כדאי לבצע את ההשקעה הזאת בהינתן ואני מוכן לחריגה הזו מהתקציב? בהשוואה כמובן למה שניתן להשיג ביד 2 היום עבור 50K ועבור המדדים שאני מחפש: רכב אמין, חסכוני וזריז

פורסם (נערך)

שים לב רק כשאתה מדבר על 73 המתחרים גם הם עולים רמה.

ואני מציע, שאם יש תקציב, עומדים בו, מקסימום מותחים קצת פה קצת שם אם ממש ממש שווה כי ה"קפיצות" בתקציב, לא נגמרות אף פעם.

הרכבים שאתה משיג ב70 הם אחרים לגמריי מהרכבים שתשיג עבור 75-80 שהם ליגה אחרת ממה שאתה יכול להשיג עבור 85-90, וככה הלאה.

הנסועה שלך "לעבודה", במידה וזה כל יום, לא קטנה (80 קילומטר ליום, כפול 22 ימי עבודה, כפול 12 חודשים, משהו כמו 21 אלף בשנה)

אוטומט נהג יחיד ? קח לך פיקנטו מיד פרטית, שעברה טיפולים כמו שעון כדי להנות מהאחריות של 7 שנים שהם מציעים ותהנה משקט נפשי מבחינת אמינות.

לא הייתי מעלה תקציב , לא בשביל ספארק או כל מיני אחרת לצורך העניין,

ובכלל מהשם שלך, אתה בן 25, הייתי שם את הכסף בחסכון ומסתכל קדימה לעבר הדירה לפני שאני מתחיל לחשוב על לקנות רכבים מעבר לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

ה-i10 והפיקנטו יכולות להיות אופציה טובה לרכב אמין ששומר טוב על הערך שלו. מבחינת אחריות- הראשונה מגיעה עם 3 שנות אחריות, בעוד האחרונה מגיעה עם 7. קח את זה בחשבון אחרי שתעשה על שתיהן נסיעת מבחן ותראה מה יותר מתאים לך.

אוטומט ? ידני ? משפחתית ? כמה אתה נוסע בשנה ? יש ילדים או רק אתה ובת\בן הזוג ?

אם חדשה , אין לך הרבה אופציות כנראה רק C1 חדשה ידנית - בול בתקציב שלך תגיע עם אחריות 3 שנים וניילונים.

בידני, תוכל גם ללכת על הדא'ציה סנדרו אם תגרד מעט את התקציב, יותר רכב, ניילונים, אחריות 3 שנים.

אם יד שנייה [הפוסט שלך נראה שאתה מוכן לשקול גם רכב בן 8]

אוטומטי:

הייתי הולך על פיקנטו או I10 שנת 2013.

ידני:

פיג'ו 208 או קליאו , שהם כבר יותר "רכב", באותו תקציב שנת 2014 ומעלה.

בכל מקרה, אישית - לרכב סטנדרטי מהשורה - לא הייתי משלם 50 אלף שקל על רכב בן יותר מ5.

2011-2012 צריך להיות הגבול התחתון שלך.

אם אמינות היא פאקטור חשוב, כנראה שפולקסווגן משומשת (בדגש על אוטומטית) מחוץ לאחריות לא תיהיה זולה לאחזקה.

פורסם

היתרון של הספארק לעומת רכב ב50 אלף הוא שמדובר על רכב חדש עם אחריות.

מעבר לזה הרכב חזק מהיונדאי והפיקנטו ומעט חיסכוני יותר.

באותו המחיר יש את הספייס סטאר שגם מאובזרת מאוד ומאוד חיסכונית,היא רועשת ועם מושבים פחות נוחים אך מאוד חיסכונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...