Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

לאחרונה עברנו לגור בנס ציונה,

בחרנו באינטרנט של בזק (ספק ותשתית) במהירות של עלק 100MB.

בנוסף הבאנו מבזק סטור את הראוטר ש"מגיע" לנו.

בפועל- גם כשעומדים על הראוטר ומפעילים בדיקת מהירות, היא לא עוברת את ה13-14MB למרות שמבטיחים שהמהירות הורדה מעל 40MB.

בנוסף הWIFI שלו חלש מאוד, וקומה מעל כבר אין קליטה כמעט.

נו מילא, הבעיה המציקה יותר היא שהאינטרנט כל הזמן מתנתק, לא אחד לא שעה, אלא אחד ל10 דק' יש ניתוק.

כשאמרנו להם את זה, הם אמרו בעיית תשתית.

האם יש משהו לעשות בנושא חוץ מלעבור חברה?? שמצריכה פרוצדורה של מישהו שיהיה בבית לקבל את הטכנאי וכל המסביב..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני סבלתי מאד מבעיה דומה, אם כי הייתי מוגבל ל-15 מס"ש תאורטיים ובסביבות 10 מעשיים (בחיפה, או, לפחות, באיזור שבו אני גר, התשתיות תקועות בעידן ה-ADSL, סיבים אופטיים הושחלו לפני מספר שנים ומאז הם נטושים). בפעם הראשונה שפניתי שלחו לי טוכנאי שבדק באופן יסודי את הרשת בבית וסידר משהו, היתה הטבה זמנית, שוב הוזמן טכנאי, אשר בדק ומצא כי הכרטיס בתיבת החיבורים פגום, אחרי החלפתו החיבור התייצב.

לפני 3 חודשים נמאס לי מהמהירות האיטית, וכיון שאני לא מוכן להכניס את הוט הביתה, ולשכנים שלי היו לא מעט בעיות טכניות אתם, התחברתי לתשתית הסלולרית של פרטנר. מודם - נתב מצויין עם מהירות סביב 30 מס"ש סימטרית (ולעתים קרובות מהירויות כפולות ויותר, ואפילו העלאה יותר מהירה מהורדה) נתנת חיבור מצויין, למרות פינג קצת יותר ארוך. החבילה מוגבלת ל-500 ג"ב, אבל בחודש הראשון, עם 4 מחשבים ו-5 טלפונים שמחוברים באופן קבוע, כולל הורדות לא מעטות והרבה שעות משחקי רשת - לא הגעתי לניצול של 10% מזה. ממליץ לך לבדוק את קצב התעבורה בפרטנר בביתך (באמצעות טלפון דור 4), ואם הוא טוב - החלף את החיבור הקוי בחיבור הסלולרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההמלצה,

מה העלות של דבר כזה?

איך החיבור מתבצע? באמצעות ראוטר גם כן? או שיש להם שיטה אחרת?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אני משלם 120 ש"ח לחודש, אאל"ט המחיר הוא לשנה או שנה וחצי ואז צריך להתקשר ולעדכן.

החיבור נעשה באמצעות מודם נתב סלולרי - אני קיבלתי אחד משומש, כנראה שהיה בידי מישהו שניסה את השירות ולא היה מרוצה. את המכשיר אתה מחבר לשקע החשמל, ואם אתה רוצה - גם לכבל של רשת ביתית קוית, כך שהוא משמש כנתב קוי ואלחוטי. כמובן רצוי שהמכשיר יוצב במקום בו יש קליטה טובה של הרשת הסלולרית.

אני ידעתי מראש שקצבי ההעברה שלי יהיו טובים כיון שכל המשפחה מנויה על שירותי סלולר בפרטנר ובדקנו את טיב החיבור לא פעם ולא פעמיים.

הנה דוגמא לבדיקת קצב מהדקות האחרונת (בטלפון שלי שנמצא קומה מעל המודם, אבל באותו צד של הבית, כך שזה לא משנה הרבה). מצד אחד ערכים יפים גם ליום רגיל (בד"כ ההוררדה סביב 30-45, וההעלרה סביב 20-30), מצד שני - לא רחוק מ"סמי עופר" שמארח כרגע את הדרבי, ואני מניח שלפחות חלק מהקהל מחובר לאותו בסיס סלולרי.

SpeedTest.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני משלם 120 ש"ח לחודש, אאל"ט המחיר הוא לשנה או שנה וחצי ואז צריך להתקשר ולעדכן.

החיבור נעשה באמצעות מודם נתב סלולרי - אני קיבלתי אחד משומש, כנראה שהיה בידי מישהו שניסה את השירות ולא היה מרוצה. את המכשיר אתה מחבר לשקע החשמל, ואם אתה רוצה - גם לכבל של רשת ביתית קוית, כך שהוא משמש כנתב קוי ואלחוטי. כמובן רצוי שהמכשיר יוצב במקום בו יש קליטה טובה של הרשת הסלולרית.

אני ידעתי מראש שקצבי ההעברה שלי יהיו טובים כיון שכל המשפחה מנויה על שירותי סלולר בפרטנר ובדקנו את טיב החיבור לא פעם ולא פעמיים.

הנה דוגמא לבדיקת קצב מהדקות האחרונת (בטלפון שלי שנמצא קומה מעל המודם, אבל באותו צד של הבית, כך שזה לא משנה הרבה). מצד אחד ערכים יפים גם ליום רגיל (בד"כ ההוררדה סביב 30-45, וההעלרה סביב 20-30), מצד שני - לא רחוק מ"סמי עופר" שמארח כרגע את הדרבי, ואני מניח שלפחות חלק מהקהל מחובר לאותו בסיס סלולרי.

[ATTACH=CONFIG]481491[/ATTACH]

אני הוזה? זה מספרים ממש ממש טובים לWIFI... ואפילו בכללי, מה זה הנתונים האלו?!

פורסם

זה לא WiFi. שים לב שהאייקון של ה-WiFi לא קיים על המסך, כיון שהתחברות דרכו נותנת מהירויות יותר נמוכות - הרי במצב זה יש לי עוד שותפים לתעבורה דרך המודם.

זה דור 4 של פרטנר, על הנייד שלי. כקוריוז - יש לי באיזה צילום מסך הורדה בקצב 107 מס"ש, בדיוק באותו מקום - אבל זה משהו חריג ביותר.

ד"א - קורה פה ושם שניסיון לטעון דף נכשלף אבל כעבור כמה שניות הוא חוזר. לא ברמה שמציקה מדי.

• תוכן חדש...