Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

ברשותי הרכב הנ''ל, ולאחרונה שמתי לב שההגה קשה כאילו אין הגה כח, בעמידה זה 'ממש מורגש ובנסיעה קצת פחות, אבל עדין יש קושי שמרגישים כאילו התנגדות.

על מה זה מצביע על משאבת הגה תקולה? יש לציין שאין סימני נזילה באיזור המשאבה, וכמובן שאין חוסר בשמן.

פורסם

פחות אמין לבדוק עם רב מודד, תלך למקום שמחליפים מצברים ותבקש שיבדקו לך טעינה כדי לנסות לבודד את הבעיה. אם אתה בודק עם רק מודד את המצבר אז בזמן שהרכב מונע צריך להגיע למצבר כ14 וולט.

פורסם

בהחלט יכול להיות אלטרנטור, תעמיס עליו (אורות גבוהים, ברקס, ערפל, מזגן פול) תבדוק בעת סיבוב ההגה אם יש נפילות מתח כלשהן ותבדוק את הטעינה. לך לחשמלאי שיבדוק אלטרנטור, לא אמור לקחת כסף!

פורסם

מה הקשר לאלטרנטור??

אם אני זוכר נכון מדובר בהגה כוח הידראולי. בדוק כמובן את מפלס הנוזל ההדראולי, הצנרת והרצועות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מה הקשר לאלטרנטור??

אם אני זוכר נכון מדובר בהגה כוח הידראולי. בדוק כמובן את מפלס הנוזל ההדראולי, הצנרת והרצועות.

צודק, טעות שלי.

פורסם

האם הבעיות החלו לאחר החלפת הרצועה?

יתכן שהיא רופפת.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לא.

הבעיה הייתה גם לפני כן, זה רק במשך הזמן נהיה יותר קשה.

בהתחלה זה היה רק כשהייתי שובר הגה מצד לצד בעיקר בעמידה, וכשהייתי לוחץ על הגז זה היה מחליק יותר מהר ועכשיו גם לחיצה עלהגז לא עוזרת. קרי גם בנסיעה רגילה מרגישים קושי

• תוכן חדש...