Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לצעיר 25+ עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה אני מחפש רכב (הרכב הראשון שלי עד עכשיו היו רק מהעבודה) נפלה לי לעין הסקודה פאביה.

אני מחפש פאביה משנת 2011 ומעלה שמגבלת התקציב שלי עומדת על 50K.

הייתי רוצה דעה ממי שמבין על הרכב הנ"ל יתרונות/חסרונות, תיבות הילוכים/ מנועים עדיפים.

צריכת דלק לא קריטית אני עובד בתוך העיר ולא נוסע יותר מדי נסיעות בין עירוניות.

ועוד שאלה מה הסיכוי במסגרת התקציב שלי למצוא סיאט לאון / גולף שנת 2009 + ראויות? והאם מומלץ?

תודה מראש לעונים.

פורסם (נערך)

לרכבים שציינת יש גיר רובוטי עם שני מצמדים מסוג DSG7, חפש עליו בפורום יש הרבה מידע שלילי לגבי האמינות שלו.

אישית מכיר גיר כושל בסקודה אוקטביה 2015 של אח שלי.

אם חשבתי על רכבים משפחתיים, אולי לנצ'יה דלתא תתאים. רכב עם הרבה כוח, מרווח ונוח.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הפאביה בעלת מנוע TSI זריזה,מאחור המרווח די טוב ואיכות חומרים לא רעה,אבל הרכב מקדימה מרגיש צר ובגלל עיצוב הקונסולה באזור המערכת יוצרת תחושה צפופה.

הרכב אבל מרגיש טוב על הכביש ודי נוח.

מאותם שנים יש גם את הפולו שלדעתי עדיפה,מרווחת יותר,מושבים נוחים יותר ואיכות חומרים עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אתה מחפש? כח? ניהוג? אבזור? נוחות? אמינות? נסה לפרט סדר עדיפויות, יהיה קל יותר לענות.

אתה מחפש רק אוטומט או שגם גיר ידני הוא אפשרות?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מה אתה מחפש? כח? ניהוג? אבזור? נוחות? אמינות? נסה לפרט סדר עדיפויות, יהיה קל יותר לענות.

אתה מחפש רק אוטומט או שגם גיר ידני הוא אפשרות?

בגדול אני מחפש את כל הדברים שציינת. לא בררן גדול אבל חשוב לי להוציא את התמורה המלאה לכסף.

לגבי ידני או אוט'. ההעדפה שלי היא אוט' אבל אם אראה רכב שממש מתאים לי והוא ידני זה לא אמור להוות בעיה.

פורסם

אבל לא כולם באים ביחד, בגלל זה חשוב שתציין מה יותר חשוב לך. הסכום שיש לך הוא מצד אחד לא נמוך, ומצד שני לא יכול לקנות לך הכל.

אני מסכים איתך

פורסם

מבחינת כח ונוחות הוואגיות (פאביה, איביזה, פולו) כנראה יתנו תשובה לא רעה. הגיר שלהן (חפש dsg7) לא ידוע באמינות מופלגת, בטח בשנתונים האלו. אם תרצה להתפשר על ידני זה יכול להיות פתרון לא רע.

הלאון והגולף יהיו כבר קצת ישנות - פחות מוצלח בקטע של האמינות, אפילו בלי קשר לגיר (לא זוכר בדיוק איזה גיר היה להן אז).

אופציה אחרת היא יונדאי i20, אבל פה לא תמצא כח. בשני האספקטים האחרים היא בסדר. מצד שני, הגיר אמין, אין צורך בידני.

אופציה מעניינת אם בא לך לעלות קטגוריה (קצת על גבולות התקציב) היא מגאן קופה ידנית. תיתן לך כנראה כל מה שאתה מבקש (פרט לגיר). חבר הפורום daniel.gri רכש לאחרונה אחת כזו בתקציב כזה (אולי טיפה יותר), תוכל לבדוק איתו.

אני מסכים איתך

פורסם

עוד אופציה ששכחתי - 208 אוטומטית מלפני מתיחת הפנים (מנוע 1.6). לא מאוד חזקה, הגיר סביר בקושי (אבל עם אמינות סבירה), די נוחה, לא חסכונית.

אני מסכים איתך

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

בנוסף לכל הצעות למכוניות משומשות שהציעו לך, עם היתרונות והחסרונות של רכב ישן, אנחנו מזמינים אותך לבוא לנסיעת מבחן על MG3 חדשה. תהנה מחמש שנות אחריות, איבזור נדיב, עיצוב צעיר ורענן ובעיקר שקט של רכישת רכב חדש.

אם תרצה שנסייע בתיאום נסיעת מבחן, שלח לנו שם וטלפון ונשמח לסייע.

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...