Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכין מתקפל Buck 110 vs 112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע. יש פורום של סכינים. אבל בשביל שאלה אחת אני לא רוצה להירשם, אולי כאן יש מישהו שיודע:

אני מתלבט בין שני הדגמים, כאשר ה- 110 הוא ה"מקורי" באורך הרגיל ואילו ה- 112 הוא אחיו הקטן.

1. מה הנוהל של לייבא סכין כזה ארצה? רק להזמין באינטרנט ולחכות? או שייעצר במכס?
  2. מה עדיף לנשיאה בכיס? כלומר ברור שדגם 112 שהוא קצר יותר יהיה יותר נוח, אבל אולי האורך של ה- 110 זניח? או לא מורגש? אולי נשיאה בנרתיק שמסופק עם הסכין?

בקיצור - דעות כלליות וידע יתקבלו בברכה.

http://www.buckknives.com/product/110-folding-hunter-knife/0110FAM01/

http://www.buckknives.com/product/112-ranger-knife/0112FAM01/

פורסם

בהתייחס לשאלה 2 - באולרים הנ"ל הלהב ננעל לכן אסור לנשיאה בארץ מבלי קשר לאורך הלהב.

בהתייחס לשאלה 1 - אולרים אלה אם יבדקו בבדיקה מדגמית יעצרו במכס, הבשורה הטובה היא שאפשר להצהיר שהאולרים הם לצורך אספנות, חותמים על טופס והם משוחררים. אני גר באיזור מרכז ושחררתי כבר סכינים/אולרים במכס הדואר שברחוב ההגנה שבת"א - הלך בקלות, שמעתי שיש מקומות שמעמיסים יותר קשיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי לעדכן: נירכשה Buck 112 דרך איביי.

הגיע ללא מיצמוץ ישירות אליי ותוך פרק זמן טוב, עם עידכון קבוע על מיקום החבילה בכל זמן נתון.

לא שמתי לב לצערי מה הספק רשם על החבילה שכבר נמצאת במיחזור, לגבי "סכין". אני מניח שהוא לא רשם "סכין רוצחת עם נעילה מטורפת", אלא משהו עדין יותר, שכן אחרת זה היה הרי נעצר במכס.

בכל אופן - אני מרוצה.

• תוכן חדש...