Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לעזור לאחותי קנות רכב משומש מפרטי כמו שעשיתי פעמים רבות, אבל כרגע הם מעוניינים בקניית רכב משפחתי חדש מליסינג אפס קילומטר.

אמרתי לה שאבדוק את ההצעות באתרים השונים ואמליץ לה על רכב מתאים, אבל כל מה שאני מוצא זה "תשאיר פרטים וניצור איתך קשר".

תודה, אבל לא תודה. אני רוצה לראות מבחר דגמים עם מחירים כדי שאוכל להמליץ על המוצלח או הכדאי מביניהם.

ובכללי, עם איזה חברות ליסינג כדאי לעשות עסקאות כאלו? מבחינת ההוגנות והשירות.

התשלום עבור העיסקה יעשה במזומן כך שהשוואת תנאי מימון לא רלוונטית.

יורד כאן העניין של בדיקת מצב הרכב מאחר ומדובר ברכב שהוא למעשה חדש.

לא הצלחתי למצוא בחיפוש כאן.

תודה לעוזרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני עברתי על כל החברות אלבר/אלדן/שלמה סיקסט

ועוד.כאלה שאני לא זוכר... פשוט להשוות מחירים ולהתמקח כמה שיותר

ויש את אתר carclick.co.il

פורסם

תיגש לסניפי חברות הליסינג עצמן, "אלדן מכירת רכב חדש", "אלבר מכירת רכב חדש" וכו'.

יש במקומות אלו מבחר מסויים של מכוניות חדשות שעומדות בתצוגה בסניף ואפשר לקבל אותן מיידית, ויש נציגי מכירות שיתנו הצעת מחיר במקום.

רכב שלא בתצוגה אבל במלאי יוזמן ויגיע תוך מספר ימים.

פורסם

נכון, מכוניות שעומדות שם הן כבר אחרי רישוי, ברגע שאתה סוגר את התשלום ומציג תעודת ביטוח אתה יכול לצאת עם הרכב. את העברת הבעלות עושים בכל מקרה במועד מאוחר יותר.

פורסם

אני מאוד אהבתי את החוויה של MOTORI.

היה נציג חביב שידע לשדך אותי לחברה שמוכרת פיקנטו הכי בזול, הגעתי לסניף AVIS בחיפה ושם היה נציג מכירות נחמד ביותר שהראה את המלאי - אבא שלי בחר את הצבע שהוא רצה, הועבר תשלום, הועברה בעלות, נרכש ביטוח - אחרי שעה בערך, הפיקנטו הייתה בחניה של אבא וכולם היו מרוצים.

פורסם
שכן קנה אוטלנדר חדשה (ללא איבזור הבטיחות מובנה פיספס בכמה ימים) כמו בחו"ל,

נכנס לאחד הסניפים ואחרי כמה שעות יצא עם הרכב.

מסוכנות מציבושי או חברת ליסינג

• תוכן חדש...