Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוינטר max ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעד לרכוש רכב חדש מהיבואן ובמסגרת ההטבות (מבצע חבר) אני אמור לקבל מערכת פוינטר max כאשר דמי המנוי משולמים מראש לשנה. בדקתי עם הביטוח והם לא מחייבים התקנת המערכת. הבנתי שהמערכת הזאת מתחברת למצבר וצורכת כוח גם אם לא מחוברים לשירות ולא משלמים דמי מנוי חודשיים, אז התקשרתי לפוינטר והם אמרו לי שהמשדרים החדשים צורכים זרם חלש לעומת המשדרים הישנים.

האם כדאי לבקש מהיבואן לא להתקין את המערכת?

פורסם

במידה וחברת הביטוח לא דורשת את המערכת הייתי נמנע מלהתקין,כמה שפחות התעסקות עם מערכות החשמל ברכב ופירוקים הקשורים בהתקנה.

במקביל תנסה לקבל מהיבואן משהו אחר במקום,טיפולים חינם או איבזור נוסף.

פורסם

זה כנראה מה שאעשה. בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

במידה וחברת הביטוח לא דורשת את המערכת הייתי נמנע מלהתקין,כמה שפחות התעסקות עם מערכות החשמל ברכב ופירוקים הקשורים בהתקנה.

במקביל תנסה לקבל מהיבואן משהו אחר במקום,טיפולים חינם או איבזור נוסף.

פורסם

על איזה רכב מדובר?

תבדוק בחברת הביטוח אולי הפוינטר מקס מחליף את הקודנית המציקה ואז פשוט להיכנס לרכב ולהניע...אני העדפתי את זה

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר.

אם זה רכב פרטי לשימוש פרטי ובמידה ויגנב זה לא יזיז לך יותר מידי,אל תתקין.

עדיף קודנית על מערכת איתור במקרה הזה,אם הביטוח גם לא דורש קודנית גם את זה אל תתקין.

אם מדובר על רכב עבודה שבו יש לך כלי עבודה/דברים יקרי ערך לא מבוטחים,תתקין איתור.

בשורה התחתונה,הדרישה למערכת איתור היא בשביל הביטוח,פחות בשביל הלקוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...