Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מג'נטיס / סונטה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^הדיזלים נמכרו בעיקר למוניות והם ממש שחוטים.

היום נסעתי מהמרכז עד חדרה לראות מגנטיס 2007 140 ק''מ שפורסמה ביד 2,

בשיחה עם המוכר שאלתי אותו על היסטוריית טיפולים הוא אומר לי שהוא מוסכניק וזה רכב של אשתו ואת כל הטיפולים הוא עושה לבד כך שאין היסטוריה לרכב אבל הוא מטופל כמו שצריך,

שאלתי האם הוא פרטי ולא סוחר או משהו כזה הוא אומר לי שלי פרטי,

אני מגיע לחדרה הוא אומר לי להיפגש איתו לא בבית או במוסך אלא באיזה צומת, פה כבר נדלקה לי נורת אזהרה,

דבר ראשון ביקשתי לראות רישיון רכב הוא אומר לי קודם נעשה סיבוב, וכל הזמן הוא מבלבל את המוח שזה מנוע של מזדה ועוד כל מיני שטויות על הרכב שרק חיזקו לי את ההשערה שהוא סוחר נוכל,

מגיעים למכון בדיקה לפני שאני משלם אני מתעקש לראות את רשיון הרכב ושם מתברר שהוא סוחר.

כמובן שעפתי ממנו מיד,

השאלה שלי היא כזו כי כשנסעתי ברכב הוא נסע ממש ממש מעולה, ממש כמו רכב חדש ואני יודע על מה אני מדבר,

אבל אין לי שום אפשרות לבדוק אותו כי אני מפחד שהוא מקומבן אם כל המכונים שם באיזור,

מה אתם אומרים?

היי שלום

בספו של דבר הנוכל מחדרה עבד עלי, ואני רכשתי את הרכב (כן ממש עכשיו) לאחר שעשיתי בדיקה במכון

ונאמר לי פרטים יחסית טובים על הרכב. מה שכן, לתומי היה נראה שהמכון אמין ואכן כך היה..

המוסכניק שלי (אדם קפדן), אמר לי שהרכב נראה ממש בסדר לאחר בדיקה כללית לפני הסבה לגז.

פורסם

מקווה שזו תהיה קנייה מוצלחת בסופו של דבר. יש הפתעות בחיים ולפעמים לצד החיובי.

(למרות שכדי להרוויח הוא היה אמור לקנות את הרכב ב 12 אלף ואני לא רואה סיבה שרכב כזה ימכר לסוחר בכזה מחיר אם הכל בסדר).

אגב הוא אמר לי שעשה טיימינג לאוטו לפני 10 K, אז ברור שזה שקר כי אסף כבר כתב שאין לאוטו רצועת טיימינג, אבל בכל מקרה אתה אמור להיות רגוע בין כך ובין כך, מבחינת הטיימינג.

אגב אני התחדשתי אתמול גם במגנטיס קצת יותר חדשה 2008.

תעדכן בבקשה אם יהיו התפתחויות לא צפויות.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

איך אני יודע מה עבר על הרכב מסוג: מה עברו (מונית!!? השכרה?) וכד' החלפת מנוע? הוא הביא לי מפתח אחד משום מה וגם הצבע בכלל לא בריא ומשום מה בבדיקה רק נאמר שעברה תיקוני צבע קלים, שהאמת היא שכל הצבע מתקלף. ואיך לא ראיתי? כי היה כבר חשוך וסמכתי לתומי על המכון.

פורסם

אם לא כתוב כלום תחת סעיף מקוריות - הרכב פרטי בעברו.

ממליץ לגשת לעמדת רישיומט ולהוציא דו:ח מפורט על הרכב (עולה 10 שקלים - ומצריך כרטיס אשראי של בעל הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם לא כתוב כלום תחת סעיף מקוריות - הרכב פרטי בעברו.

ממליץ לגשת לעמדת רישיומט ולהוציא דו:ח מפורט על הרכב (עולה 10 שקלים - ומצריך כרטיס אשראי של בעל הרכב)

זה לא מדויק כלל!!

עד שנת 2009 לא היה כל רישום של ליסינג על רכבים.

גם עכשיו יש לא מעט רכבי ליסינג שלא כתוב עליהם כלום. רק לפני שבוע וקצת הלכתי לראות עם מישהי פיקנטו בחברת בלו סקאי, שהגיעה מליסינג - ואין לה שום רישום ברישיון.

הדבר היחיד שמסגיר את העבר הוא רישום בעלויות שאפשר להוציא, כמו שאמרת ברישיומט - ויכול בהחלט להיות שהוא יגלה שם שהרכב היה רשום ע"ש חברה בע"מ ולדעתי סביר מאוד שכך יהיה - כי רוב רכבי קיה בתקופה ההיא נמכרו לשוק המוסדי, ככה הם ניסו להיכנס לשוק הרכב הישראלי מחדש.

פורסם (נערך)

ערב טוב,

לגבי בעלויות קודמות - אם אני זוכר נכון לא ראיתי ברישיון השכרה החכרה וכו',

בכל מקרה קח את העצה של zvit ותבדוק.

לגבי צבע - דווקא לי הרכב היה נראה במצב חיצוני קוסמטי מצוין עד כדי כך שזה החשיד אותי כאילו הרכב עבר פחחות או משהו,

אפילו הרכב שלי שצעיר בשנתיים עם קילופי חניות בצדדים ובטמבון.

אני מתחיל באמת לחשוב שאולי כדאי לך לנסות לבדוק שוב במכון או מוסך (או פחח) שמתמחה בבדיקות כאלו והוא לא מקומבן עם המוכר אולי הסתירו משהו יותר רציני, מצד שני 600 ש''ח לא באים ברגל וכבר בדקת אצל המוסכניק שלך,

לא יודע מה לומר לך, חכה לשמוע עוד תגובות מחברי הפורום.

לגבי החלפת מנוע - אמור להיות מוטבע בו מספר שנמצא גם ברישיון הרכב,

שלי עשתה הרבה יותר ק''מ משלך (200) אמנם הרכב במצב מעולה ורוב הק''מ נצבר בנסיעות בין עירוניות, ( המוכר גר בירושלים ועובד במודיעין הרכב עשה את זה יום יום ) כך שזה פחות מפחיד.

אני שילמתי 13,500 .

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

פורסם

עד שנת 2009 לא היה כל רישום של ליסינג על רכבים.

שלי 2008 וכתוב במקור החכרה.

• תוכן חדש...